Bazar umanitar *35*
Raspunsuri - Pagina 19
cris_82 spune:
si inca ceva..trebuie sa platesc ca pun produsele la noul bazar????ziceti ca am inteles eu gresit..
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
ancadragoman spune:
Fetelor va rog sa stergeti asta de la finalizate,am vb deja cu Iulia si a fost de acord pentru ca panataloni nu sunt intr-o stare f buna si i-am retras http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5486614512877189522
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 si inca ceva..trebuie sa platesc ca pun produsele la noul bazar????ziceti ca am inteles eu gresit.. brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai) Teroricul sectoricios are 1 anisor |
daca iti apare ceva de plata anunta-l la sub deschis de dumnealui
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Lali_mete spune:
Fetele imi cer scuze,cred ca pana luni nu am cum sa platesc produsele,ma simt asa prost. A intervenit ceva si am ramas fara bani .
Lali,mami+ Paul-Iulian si+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
cris_82 spune:
multam fain iti trimit un PM
Laura25 spune:
citat din mesajul lui cris_82 si inca ceva..trebuie sa platesc ca pun produsele la noul bazar????ziceti ca am inteles eu gresit.. brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai) Teroricul sectoricios are 1 anisor |
Nu se plateste nimic pt anunturile umanitare.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
cris_82 spune:
laura multam,sper sa ma obisnuiesc mai repede cu noul format
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Fetelor va rog sa stergeti asta de la finalizate,am vb deja cu Iulia si a fost de acord pentru ca panataloni nu sunt intr-o stare f buna si i-am retras http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5486614512877189522 anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! 858 SMS PENTRU COPII! |
rezolvat
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
kokiy spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Iulia intra un pic pe mess anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! 858 SMS PENTRU COPII! |
problema rezolvata
Bazar desprecopii
De vanzare
Bazar4baby
alexandrina spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Fetele imi cer scuze,cred ca pana luni nu am cum sa platesc produsele,ma simt asa prost. A intervenit ceva si am ramas fara bani . |
Nu-i bai, ai o luna de la incheierea licitatiei.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).