Bazar umanitar *35*
Raspunsuri - Pagina 18
georgipuia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana2242 in ceea ce priveste noul bazar nici mie nu imi place, va inteleg ca vreti sa va usurati treaba mamicile care va tot ocupati de bazar si nu imi este lene sa imi incarc pozele acolo acum ca stiu cum numai ca mi se pare urat,monoton aici ma invatasem sa caut albumele care imi placeau acolo treb sa le vad pe toate si nu am chef sa ma uit si nici rabdare ca sunt mai multe pe pagina si mai mici si nu le vad bine si tot asa astept sa trimit tot ce am de trimis si apoi daca voi mai avea ceva le cedez unei mamici cu caz aici la noi poate se ocupa ea de ele.iar la Cumparat om mai vedea ce chef voi mai avea si cand deocamdata tot aici urmaresc cand nu oi mai avea ce urmari aici vom vedea.pupici |
Subscriu total...
E adevarat ca e mai greu cand e ceva nou, dar putem invata... si sunt de acord ca este mai greu pentru noi, cele care doar trimiteam pozele pe mail... si ar fi cazul sa incercam macar sa ne descurcam singurele... chiar pare un sistem mai "automatiza" si cred ca in timp va fi perfectionat si se vor evita situatii stanjenitoare de genul "pe mine nu m-ati actualizat"... "eu am licitat dupa cutare si nu ati prelungit termenul"....
Discutiile pot continua liber acilea din partea mea
Parerea mea sincera este ca NU AS AMESTECA VANZARILE CU UMANITARUL... as face in albumul baza 2 albume: vanzari si umanitare... si as incerca sa maresc pozele...
Nu am probat toate procedurile... dar sunt convinsa ca voi reusi... astea sunt singurele probleme pe care le ridic: amestecul si pozele mici si de slaba rezolutie... ne putem pacali usor si sa cumparam lucruri care arata mai rau in realitate decat ne dam noi seama din poza...
Revin cu completari pe masura ce recuperez si sper sa reusesc si eu sa-mi mut produsele din bazarul vechi.. poate chiar in seara asta...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui honeybaby Cum mai e la posta ? Tot asa cer cutiutele sa fie imbracate in coala alba ?? Eu am primit unele invelite in plastic si lipit deaspra hartie cu adresa destinatarului si a expeditorului. MErge si asa ? |
Depinde de posta si postarite eu primesc colete in fel si chip in schimb eu nu pot trimite decat "imbracate" si scris pe ambalaj
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
georgipuia spune:
citat din mesajul lui Laura25 Eu am fost in situatia de a rataci avizul de cateva ori si cand le-am rugat sa verifice, intotdeauna au fost amabile doamnele de la posta si m-au ajutat. Urat din partea lor ca nu fac un minim efort de a se uita intr-un teanc de hartii. |
Si mie mi-au cautat avizele in teanc... si nerugate de multe ori... deja m-a distrat ca ma duc sa pun colet si era coada... ma vede postarita se ridica si vazand colet imi striga... "doamna stiti ca aveti si colet, da?" deci femeia ma tine minte si dupa fata si dupa nume si-mi duce si grija... ba chiar la un colet nu aveam 0,8 ron si mi-a dat coletul asa... datoare oricum nu am ramas
Laura25 spune:
'Neata!
Diana, daca ai cum, fa pozele mai mari, mai calitative din start. Numai cele puse de tine se vad asa mici si in ceata. Eu aseara am mutat tot ce aveam la copii pana in 3 ani si a mers f. f. repede. Odata pus un anut la o sectiune (sa zicem hain 0-3luni), cat esti inca in anutul respectiv, ai mai sus, in stanga, un link 'Creaza anunt similar' si nu ai decat de schimbat descrierea, pretul, bifezi 'sterg' de la poza anuntului anterior si pui poza noua si gata. Merge f, repede asa.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
georgipuia spune:
citat din mesajul lui saryta Mihaela770 - te rog poate te intalnesti cu georgpuia si-i dai ei produsele mele: 2 perechi pantaloni scurti si o pijamaluta ... ca de ajuns la mare nu cred ca mai ajungem. Multumim . |
Stai linistita saryta... o sun eu azi si indiferent de ora promit sa ma intalnesc cu ea... azi o las pe Ana sa plece cu copii la plaja si eu nu ma duc...
georgipuia spune:
citat din mesajul lui madyrizi foarte frumoase bijulicile tale. cel negru e la baza gatului? da' eu tot imi astept diamantul. sa nu fie zgarcit admin, ca a zis ca da diamante . |
Pt ce da adminul diamante??? ca si eu asteptam o floricica ceva apropo de coletele la parohie... voi aveti avatarele pline de figurine, iar eu nu am nimik...
alexandrina spune:
citat din mesajul lui Laura25 'Neata! Diana, daca ai cum, fa pozele mai mari, mai calitative din start. Numai cele puse de tine se vad asa mici si in ceata. Eu aseara am mutat tot ce aveam la copii pana in 3 ani si a mers f. f. repede. Odata pus un anut la o sectiune (sa zicem hain 0-3luni), cat esti inca in anutul respectiv, ai mai sus, in stanga, un link 'Creaza anunt similar' si nu ai decat de schimbat descrierea, pretul, bifezi 'sterg' de la poza anuntului anterior si pui poza noua si gata. Merge f, repede asa. |
Si daca nu-i din aceeasi categorie poti sa creezi anunt similar, si dai un pas inapoi si schimbi categoria si apoi inainte ca mai sus.
Iar pozele din fisa de produs, daca dati click pe ele, le face si mai mari, dar sigur nu mai mari decat au fost originale.
diana trebuie sa fotografiezi iar cu rezolutie mai mare, problema e ca nici prea mare. Cred ca limita e de 500 pixeli inaltime. Daca ies mai mare decat atat trebuie redimensionate.
Imi pare rau ca schimbarea asta cu site-ul s-a intamplat brusc si intr-un moment in care eu sunt aglomerata pe alte planuri, ca daca aveam timp faceam o lista mai detaliata cu explicatii si poate nu se mai simtea multa lume luata din plop.
Trebuie sa facem o lista cu toate donatoarele, sa trimitem PM-uri la fiecare sa ne spuna:
- daca mai au produsele
- daca mai vor sa se implice cu ele
- daca se descurca sa le mute
- daca au timp sa le mute
Deschid eu un document intern pentru organizatoare.
Cine si-a urcat produsele pe site sa ni le precizeze ca sa le ascundem
Alta precizare: se poate licita in continuare aici dupa regulile vechi, doar produsele din albumul Picasa
Ii trimit un mail olishka-i sa-si verifice PM-urile.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
cris_82 spune:
deci..eu m-am blocat pe bune ma chiunui sa mut hainutele in noul bazar si m-am impotmolit la PLATA cine ma ajuta un pic..pls
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
kokiy spune:
Buna fetele...n-am mai intrat din lipsa de timp,iar acum m-a dat pe spate bazarul nou ...in primul rand nu am timp sa mut pozele,nu poate face asta altcineva?
Madyrizi ,mi-a facut placere sa ne intalnim,iar rochita imi e buna
Am restante la Criss81 si Laura25 ,restul de fete, pe masura ce achitati sa-mi dati adresa si link-uri la produse ,altfel, sigur uit sa trimit ceva ...
La pantalonii astia http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/E12Ani#5492192649783028882 talia 23cm X2
Bazar desprecopii
De vanzare
Bazar4baby
ancadragoman spune:
Iulia intra un pic pe mess
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!