Bazar umanitar *35*
Raspunsuri - Pagina 17
diannaalex spune:
tot nu am reusit nu stiu de ce am tot incercat dar nu imi iese, Cel mai rau e ca se vad foarte rau. O sa fiu mai atenta data viitoare. Oricum saptamana asta o sa mai pun niste produse, Sper sa iasa mai bine de data asta.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
ducky spune:
Am pus toate pachetele la posta ieri, asa ca undeva pe sfarsitul saptamanii cel tarziu ar trebui sa ajunga la voi. Pentru fetele din Neamt, am trimis la Aleexa06 tot.
Multumesc mult
Pe masura ce se platesc si cele din Finalizate, va rog sa-mi scrieti sa trimit si restul.
Ada, bine ai venit printre noi !!!!
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
adablackcat spune:
Diana, multumesc!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
ancadragoman spune:
Eu am mutat toate produsele
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
luy spune:
'Neatza,
Am pus la posta de dimineata coletul cu carti pentru Mercedes. Voiam sa trimit si rochita pentru Nerantula, insa nu am mai avut cutie si in plus mi-ar fi fost si foarte greu sa car inca un pachet , cutia cu carti avea deja 1.5 kg ( suna putin, dar atarna tare greu ). Deh, nu mai sunt asa sprintena, se simte ca am la purtator o bebelusa .
Dar trimit si rochita pana la sfarsitul saptamanii, am vazut ca nu e graba .
Nu mi se pare foarte complicat noul bazar, e mult mai simplu de gestionat pt fiecare. Dar da, e nou, si mai avem multe de invatat.
Deja din produsele pe care le-am pus eu s-au vandut 2, am fost anuntata pe mail de fiecare data, in plus atunci cand cumparatorul a avut ceva de intrebat am primit si pe mail intrebarea si am putut raspunde in timp util.
Nu mi-e foarte clar cum se va face confirmarea platii, dar astept cuminte ca statusul respectivelor listari sa se transforme in 'Platit'. Deocamdata sunt 'in asteptarea platii'.
Insa da, e mai impersonal decat aici - desi am aparut de putina vreme printre voi, am gasit aici o atmosfera care imi place si ma face sa ma simt 'de-a casei' si care ma motiveaza sa fac si eu ceva pentru acesti copii. De aceea sper din tot sufletul sa nu dispara acest subiect.
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 30+ cu la purtator
cris_82 spune:
neata,
as vrea si eu sa scot de la bazar acest articol
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5490463652292707506
l-am dat deja unei mamici..multumesc
eu nu m-am prins inca cum sa fac sa mut articolele de aicea in noul bazar,cine poate sa ma ajute??
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
madyrizi spune:
pai le pui acolo si anunti ca le-ai mutat. vrei sa stii cum sa pui produsele acolo? de mutat direct de aici nu prea poti.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la http://bazar.desprecopii.com la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
szivarvany spune:
Buna dimineata.
Azi pleaca si coletul meu spre Iriss27
Cand apuc, mut produsele mele.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
cris_82 spune:
da,mady nu stiu cum sa le pun acolo..neuronul meu inca nu a procesat informatia si nu-mi iese
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
honeybaby spune:
Cum mai e la posta ? Tot asa cer cutiutele sa fie imbracate in coala alba ??
Eu am primit unele invelite in plastic si lipit deaspra hartie cu adresa destinatarului si a expeditorului. MErge si asa ?
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna