Bazar umanitar *35*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

am zis sa incerc si eu sa vad cum sta treaba cu noul bazar si am licitat 2 produse...acum sa vad daca ma descurc cu ce trebuie facut dupa...in cat timp le castig?si unde sa ma holbez sa vad daca am castigat?plata in cat timp trebuie facuta?

de David si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

am zis sa incerc si eu sa vad cum sta treaba cu noul bazar si am licitat 2 produse...acum sa vad daca ma descurc cu ce trebuie facut dupa...in cat timp le castig?si unde sa ma holbez sa vad daca am castigat?plata in cat timp trebuie facuta?

de David si 30+

Daca ai bifat la inceput la configurarea contului, ar trebui sa primesti mail de fiecare data cand se intampla ceva (daca te supraliciteaza cineva, daca ai castigat..etc). Oricum, poti sa te uiti la produsul licitat si iti scrie cate ore mai sunt pana se finalizeaza. Termenul de plata e tot de 30 de zile.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

laura eu nu am bifat nimic, am lasat doar ce era deja bifat ehhh invatam

stati sa ma vedeti cand o sa pun vreun produs

de David si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Citat:
citat din mesajul lui sweetyana

rog si eu pe cineva, daca vrea, sa stearga de la imbracaminte pt femei urmatoarele:
L520 , L521 , L522 , L523 , L524 , L525 , L526.

Acestea sunt in bazarul nou sau trebuie sterse definitiv?

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

sterse definitiv, multumesc

Doina 33+ de Andrada Erika si de Cristina Anamaria (06.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui diannaalex

Ce faceti fetelor? eu sunt suparata ca nu reuseam sa ma descurc cu bazarul cel nou. Mi-a cam dat cu pozele. Nu se vad prea bine cred ca au fost facute prea mici cu aparatul.

Poti inlocui imaginile de la Contul meu -> ANUNTURI -> Activ -> Editeaza Anuntul -> Butonul "Editeaza imagini"

Edit:
Am ACTUALIZAT, adica mutat/sters ce-a trebuit.

Edit 2: nushule si noi acum invatam. Cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Livsy

Buna,

Am primit portofelul de la ancadragoman, foarte dragutz, nou-noutz si sunt bucuroasa fiindca eu chiar aveam nevoie de unul!

Multumesc si salutari tuturor celor care se implica, pentru aceia care au nevoie de ajutorul nostru!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Buna dimineata, fetelor... vad ca mi-ati dat ceva de recuperat... cam mult ca sa si reusesc azi...

Eu am intrat sa va spun ca am ridicat coletul de la Dodo-pui... primit avizul abia vineri... tricouasul e ff putin maricel, dar crestem repede... Multumim mult...

Am luat gecuta de la Diana2242 pentru Alexandrina... urmeaza sa ma mai intalnesc pentru colete comune cu Dandusa, Mihaela77O si Leditia... si azi ajung sigur la BRD deci maine sper sa fac si confirmarea si sa mai mutam din finalizate...

O zi buna va doresc si ma apuc de recuperat.. atat cat pot...

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mercedes

adablackcat- foarte frumoase sandalutele pacat ca ne sunt mici. Eu caut pentru fata mea incaltari marimea 30 si foarte greu gasesc ca are si piciorul in fata lat.

Apropo de noul bazar cum se plateste , se plateste tot in conturile actuale ale cazurilor de la bazar, unde e cazul? intreb deoarece am vazut scris ceva de genul,, vanzatorul accepta plata prin playpal..

hai ca poate te rezolv eu cu sandalele

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

produsul asta este achitat ,am chitanta la mine http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5495589910805144322

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Citat:
citat din mesajul lui diannaalex

Ce faceti fetelor? eu sunt suparata ca nu reuseam sa ma descurc cu bazarul cel nou. Mi-a cam dat cu pozele. Nu se vad prea bine cred ca au fost facute prea mici cu aparatul.

Poti inlocui imaginile de la Contul meu -> ANUNTURI -> Activ -> Editeaza Anuntul -> Butonul "Editeaza imagini"

Edit:
Am ACTUALIZAT, adica mutat/sters ce-a trebuit.

Edit 2: nushule si noi acum invatam. Cum te simti?

Tot nu reusesc nu stiu ce are dar nici nu ma pricep. Asta e vor ramane asa si voi fi mai atenta data viitoare. Oricum zilele astea o sa mai pun cateva produse. Spre sa imi iasa mai bine de data asta. Mi se pare destul de compicat.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro

Mergi la inceput