Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

he, la sb decalotare mi-am luat-o de la forumu' asta. Sa mi-o mai iau o data???

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Corapina, daaa . Am un feeling ca o sa fiu in asentimentul tau.
Recunosc ca n-am avut rabdarea sa citesc subiectul ala, oricum noi am facut dupa capul nostru

Mergi la inceput

da' io am o prietena cu 2 copii baieti - si unul e decalotat (al mare) si unul nu (al mic). si-a schimbat parerea cu timpul (adica ea era convinsa ca daca e decalotat copilul scapa de infectiile urinare - completely wrong (din pacate a simtit asta pe pielea copilului)

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Al meu,din fericire,nu a avut pana acum infectie urinara...ne/am dus din cauza fimozei..Dar acum,privind in urma..parca nu i/as mai face inca o data asta,prea dureros pentru copil ...Varianta operatiei sub anestezie daca Doamne fereste se infecta ceva mai incolo mi se pare acum mai rezonabila...

La noi a fost o ploaie asa racoritoare..acum e chiar o vreme excelenta ,pe placul meu

Mergi la inceput

Coralia, cum mai e Cristian?

Am pus poze de la mare in contul comun! Vineri ma duc sa mi-i recuperez definitiv - pe vara asta si-au facut "'plinul" de stat departe.

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Tocmai m-am intors de la controlul anual gineco si surpriza-supriza, m-am trezit cu un chist pe ovar de 3 cm. Nu ma asteptam. Va trebui sa ma duc peste 2 luni sa vada cum se mai prezinta.

Coralia of-of bietul Cristian! Unul din prietenii fetelor a fost operat de fimoza la 6 ani, dar la el a fost mai complicat, a fost inainte operat de hipospadias. Operatia de fimoza a fost cam lunga si complicata, ma asteptam sa dureze doar cateva minuta dar a fost vreo 2 ore cred. A trebuit sa stea vreo saptamana in casa cu pansamente cu rivanol... asa ca nu stiu ce sa zic, daca e de preferat.
Sincer sunt total pe langa subiect, va povestesc si eu ce stiu, la el a fost mai complicata treaba. Asa ca scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Leea Chiar zilele astea ma gandeam la tine! O sa incerc sa intru si eu pe site sa te prind la stiri, numa' tre' sa potrivesc cu fusul orar. Ma bucur mult pentru fericirea ta.

Coralia, offfff! Bietul Cristian...

Lavi, nu cred ca tre' sa fie prea ingrijorator chistul, nu?

Corap, ce faine-s pozele!! Anais ramane febletea mea

Noki, am vazut si pozele voastre, tare dragute

Maria-Alexia si Coralia, de Tania mai stiti ceva? Nu a mai intrat tare de multa vreme...

Crissy, ce mai face Beatrice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Neatza,

Cristian e mai bine acum , nu a mai avut crizele acelea de durere combinata cu sperietura..dar tot nu ne lasa sa ne apropiem de locul "operatiunii"...cand ii schimb pampersul e foarte atent si imi urmareste mainile sa nu care cumva....

Aoleu Lavi 2 ore de operatie pentru asa ceva..bietul copil!..Chist pe ovare cred ca fac mai mult de jumatate din femei dupa 25-30 de ani...Important e sa nu creasca foarte repede,cred ca de aia te-a mai chemat la control.Si eu tot aman mersul la ginecolog...deja s-a implinit anul de la ultima vizita...

Meems cu Tania m-am intalnit ultima data acum vreo 3 luni..cred..nu stiu exact...era pe fuga..eu eram cu Cristian la plimbare...Atunci era OK ,imi spunea de Anna ca e foarte multumita de cum ii merge la gradi.

Corap wow da' ce mari sunt copii,Andrei zici ca e un copil de scoala..iar Anais ce sa mai zic,domnisoara in toata regula!.Chiar..ce inaltime au ? Mai pune ceva poze ca sunt numai cateva acolo...

Ma duc sa placintesc o chestie cu prune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am citit azi noapte pana la nu stiu cat pe net despre chisturi ovariene

Dragelor, da, in principiu chisturile nu pun probleme la femeile cu ovare active. Pun probleme dupa menopauza cand pot fi cancer sau inainte de pubertate, la fel.

Partea dubioasa e ca eu sunt pe pilule, deci teoretic am ovarele inactive, deci n-ar trebui sa produc folicul care sa se poata transforma in chist. De-asta e mai cu risc la mine, din ce am citit de pe net.

Posibilitatea "buna" e ca in lunile in care am uitat cate o pilula
sa se fi produs totusi foliculi - ovulatie - chestii. Ca de exemplu luna iunie cand am uitat o pilula si m-am ales si cu o sangerare la mijlocul ciclului, care in conditiile in care colul e OK (bun, astept si rezultatul la Papanicolau) dr zice ca e de la pilula uitata.

So, doctorul zice ca la eco pare folicul si voi merge la control peste 2 luni sa vedem daca se retrage.

Mergeti, fetelor, o data pe an, la ginecolog si eco mamar, nu e asa de complicat, apar multe probleme la femei in zona asta si orice problema prinsa la timp se rezolva mult mai usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Lavi, tin pumnii sa se rezolve cu bine!

Vad ca esti exemplar de constiincioasa cu controalele.
Voiam sa te intreb cum se intampla consultatiile acestea, ceri tu analizele pe care sa le faca, sau le propune dr? Controlul sanilor se face tot la gine? (idem - ceri tu sau e datoria dr?)
Intreb din patite: o data am avut parte de minimum, alta data de vrute si nevrute analize (ca doar erau pe banii mei ).

Mergi la inceput