Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (11)
Raspunsuri - Pagina 11
lavi02 spune:
Maria multumesc!
Din pacate nu am gasit convenabil.
Eu am editat mesajul, te rog mult sa-l editezi si tu.
Iti povestesc in particular motivele.
Coralia of, saracutul de Cristian!
felicia74 spune:
ia uite cine mai trece pe la noi.
Leea te-am vazut azi la stiri, mama, ce frumoasa esti, si ai o dictie super. Mi-ai placut. Dar cum o chema pe tanti aia, subprefectul? funny name
Noki cred ca este un inceput de intoleranta la lactoza. Si Ilinca pare s-o capete. Noi am renuntat la lapte, rar de tot bea, l-am inlocuit cu ceai si sandwishuri. Si a fost ok.
In schimb, azi ne-a speriat. Sau mai bine zis, s-a speriat Doru, si a reusit sa ma sperie si pe mine. A dus-o pe Ilinca inapoi la tara si pe drum a vomat. O singura data la dus. Ni s-a parut ciudat ca ea nu a avut niciodata rau de masina, doar a mers de cand era mica si multe ore.
Asa ca a adus copilul acasa, ca ii era frica de o enteroviroza. La intoarcere a mai vomat de 2 ori, a plans, lui i-a fost greu sa si conduca sa si aiba grija de ea... Ma rog, balamuc. Insa am fost la doctor si ne-a zis ca este posibil sa fi fost o indigestie. Nu pare sa fie nimic grav, a mancat, nu are altceva.
Oricum, Doru mi-a zis ca, dupa episodul acesta, sa-mi iau gandul de la al doilea copil. Hi, hi.
coralia
Eu azi am descoperit facebook-ul, mama, (cam) toate sunteti acolo M-am delectat cu poze, dar inca nu m-am prins la ce foloseste cu adevarat site-ul. Ma rog, socializare, dar cum? Mai studiem...
si Andrei de Cristinamh la multi ani, la cat mai multe sotii cu surioara ta!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
corap spune:
eu nici n-o sa fiu pe facebook
(dar am foste colege de scoala cu care n-am mai vorbit de doojde ani care se converseaza cu maica-mea pe fb )
crissy, ce mai face bea?
noki, mama ce par lung are saraliciul...
La multi ani, Andrei!
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
lavi02 spune:
Feli aoleu, cum adica adio de la al 2-lea copil daca a facut sor-sa mai mare o indigestie?!?! Se mai intampla si la adulti, cu atat mai mult la copii! sanatate multa!
Nici eu nu mai sunt pe facebook, mi-am sters contul (cu greu!), Doamne ce bine e!
coralia76 spune:
La multi ani Andrei de Mh! Ieri habauca de cap cu operatiunea lui Cristian am uitat.
Azi noapte a fost nasol tare...s-a zvarcolit non stop,acum l-am lasat fara pampers si parca nu mai racneste asa rau cand face pipi...
Andreea in schimb e de ceva vreme incoace o cumintenie..nu-mi vine sa cred cum s-a transformat..efectiv de multe ori ma pot baza pe ea ca face anumite lucruri pe care i le spun..de ex isi face singura patutul,isi strange jucariile de cele mai multe ori si il supravegheaza pe cristian daca plec eu sau buni dintre ei cateva minute ...Bine ca a trecut perioada nasoala cand imi era frica cand venea de la gradi si nu ne intelegeam cu ea nicicum..parca tot in contra ne facea...Si rasfaturile i s-au redus muult...mai are ea cate un acces de incapatanare..dar rar si in limitele acceptabilului..
Leea m-am bucurat ca ai revenit su vesti despre tine si T !
maria_alexia spune:
Mai, babe demodate ce suntem !
Nici eu n-am cont de facebook.
Dar azi i-am vazut pentru prima oara intrebuintarea si ma simt exclusa din randul lumii: un coleg are bb mic. Care bb... are cont pe facebook . Si body pe care scrie "sunt pe facebook". Si o gramada de poze pe facebook, pe care nu le pot vedea decat daca imi creez si eu cont si ma accepta taticul lui printre cei care-i pot vedea pozele.
Ufff, cum spuneam, baba obsolita ce sunt
maria_alexia spune:
Coralia, urata experienta, imi e tare, tare mila de mititelul vostru .
Noi n-am fost de acord cu procedura (nici doctora nu ne-a fortat prea tare). Cand ne-a bazait suficient am facut manevre usoare si treptate prin zona. Intr-o luna deja era ok. Dar cum trece o perioada mai lunga, cum se strange la loc pielea. Deci trebuie constant sa muncesti la chestia asta. Ceea ce mie mi se pare anormal, asa ca am lasat problema in pace. Deocamdata suntem ok.
coralia76 spune:
Maria si pe noi ne-a tot bazait dr. de familie cu asta de pe la 6 luni..si am tot amanat, dar mi-a spus si sora-mea cand a fost acasa ca trebuie sa o facem odata si odata si ca e mai bine cat e mai mic. Acum vreo cateva zile nici nu ma gandesc sa ma mai apropiu de el sa continui ..ca urla si cand ii schimb pampersul apoi sa-l mai si ating acolo.
Da...mare minunatie facebook-ul asta..mi-am gasit acolo aproape toti colegii de facultate cu poze...majoritatea sunt prin tari straine,am ajuns la concluzia ca doar eu si cu inca vreo 7 colegi mai suntem prin tara din 70 cati am terminat sectia asta...
maria_alexia spune:
Coralia, cum spuneam, noi n-am facut procedura, dar imi amintesc din cate povesteau fetele ca daca l-a decalotat doctorul, OBLIGATORIU repeti manevra si acasa in urmatoarele zile, si dupa aceea. Circul dureaza cateva zile bune (5-7). Altfel n-ai facut nimic, tesutul se cicatrizeaza si o face mai strans decat era.
Vezi ca era un subiect luuung si pe la "parintii intreaba" pe tema asta.