Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

inca n-am planificat asa departe, deocamdata studiem varianta cu trenul .

Noi n-am plecat pana acum nici o noapte de langa pui , inca nu i-am intzarcat. Nici nu prea conteaza unde plecam.
Am mai avut noi discutii despre Viena, lui Noki stiu ca ii placuse mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

La multi ani,Andrei!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

La Multi Ani, Andrei!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

V-am tot citit dar stau asa de prost cu timpul in ultima vreme, am fost si plecati, am venit de la mare miercuri seara si joi la pranz am plecat cu nasii la Poiana Marului, am venit duminica seara si de atunci tot despachetez si spal . Unde mai pui ca sapt viitoare ne apucam de zugravit la mama...deci alta nebunie

sa incerc sa mai raspund asa, la ce-mi mai amintesc

Bic intrebai de plata internationala pt bijuterii....ei bine am avut cativa clienti si din afara RO care mi-au platit prin PayPal. N-au fost probleme cu livrarile, slava Domnului. In rest, multumesc pt aprecieri....sunt cam in urma cu situl, mai am o groaza de poze noi pe care nu am apucat sa le incarc

Cami trebuie sa spun ca ai fost o nasica super frumoasa ...mi-au placut si comentariile pozelor pr FB

catutza concediu placut!

Noki carevasazica bufnita s-a pus la curent si cu muzica de club cat a fost in tabara .

Lavi & Maria subscriu la treaba cu Elvetia, mie una mi-a ramas in suflet tara asta, e atat de curat si ordonat si linistit totul incat pare ireal. M-as muta acolo si maine...chiar ne-a batut un gand .

Ma duc sa mai bag si eu un ochi la poze acu cat doarme greierele bortzos , pupam pe toata lumea.....si sper sa apuc azi-maine sa incarc si eu pozele de la mare + munte

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Maria, go for Viena! MUSAI!!!! Io-mi pun capul jos 100% ca i-ar placea si lu' Lavi fff mult Vinea, pentru ca e f diferita de restul tarii. E ff cosmopolita si prietenoasa. Si eu am fost reticenta la Austria si Viena pana cand am fost acolo prima oara, apoi mia venit mitea la cap si nu as mai fi plecat.Bine, in cntinuare are 2 defecte de baza peste care eu nu pot trece dpdv al statului acolo forever: limba germana si inchisul magazinelor la ora 18. Dar ca turism, nota un milion!

Madau, baga odata poze! Si dap, bine ai punctat tu cu muzica de club!

Leea, ma bucur de vesti care mie-mi par optimiste si bune! Tine-o tot asa!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Tot io, ca am uitat esentialul: am o problema. Sarah e inca pe biberon de lapte. Dimineata si seara, lapte de vaca, 330 ml.
In tabara nu a baut lapte deloc ca nu i-am dta voie sa ia bibele si ea din cana nu bea, ca pur si simplu nu agreaza gustul.

Acum, de vineri, cand a revenit din tabara, i-am dat din nou cu bibele. DAR, constat ca dupa fiecare masa de bibe zice ca o doare brtica si dimineata, dupa lapte, la vreo jumatate de ora face de vreao 2 zile aca ceva mai moale. Nu chiar diaree, dar mai moale.
Azi i-am dat jumatate de Saprosan, ca zicea ca o doare burta rau.

Mentionez ca Adi nu bea lapte, are o forma de intoleranta la lactoza manifestata doar la laptele dulce, alte lactate fiind ok.

Nu stiu ce sa fac, ca ma streseaza si faptul ca se apropie plecare ei cu mama in Turcia si parca nu as vrea sa se trezeasca acolo cu cine stie ce probleme.

Pareri? Ceva? Io amu-i dau Zuzu de 3.5 grasime.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Leea ma bucur mult de bucuria ta!
Vrem sa-l mai vedem pe frumosul de T cand ai timp sa pui niste poze!

Madau bine ati revenit din vacante!

Noki error, posibil sa fie si la ea intoleranta acum ca a mai crescut.
Var1: incerci lapte fara lactoza, din farmacie, scump de rupe, dar macar vezi daca asta e problema.
Var2: incerci alt lapte, sa nu fie problem la "sarja" aia de Zuzu.

In cazul in care cu schimbarea laptelui nu se rezolva nimic, ii pui cruce si asta e. Insisti mai mult pe iaurt si branzeturi, sa nu-i lipseasca zilnic.

Cantitatea de grasime din lapte nu are treaba cu lactoza, asa ca mergi linistita pe 3.5% grasime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Si varianta 3, ce a zis Miha80 cand ne-am vazut ultima oara impreuna, ii dai suplimentar lactaza, de la farmacie. Lactaza e enzima cu care digeram lactoza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Leea, tinem pumnii sa fie totul asa cum ti-ai visat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Hello,

Am fost cu Cristian azi la decalotat..off..durere mare...se zbate si acum ca un peste pe uscat si nu am cu ce sa il ajut.....M/a tot inebunit dr. sa ma duc cu el ca are fimoza si trebuie rezolvata ca altfel ajugem la operatie...asa ca ne/am luat inima in dinti si am mers."operatiunea" nu a durat nici 3 min,dar urlete din astea n-am auzit in viata mea la un copil..mi-a fost o mila de el saracul...La vaccinuri nici mac n-a zis , acum a racnit pur si simplu.

Sper maine sa fie mai bine...

Mergi la inceput