Fluturasi de martie-aprilie 2011 (6)
Raspunsuri - Pagina 17
roxy_s spune:
cauti picassa web pe google si unde iti zice sa bagi adresa de mail o bagi pe asta ce ti-am zis-o cu parola si acolo iti adaugi albumul de poze.
pricipit??![]()
![]()
![]()
![]()
S-a intamplat minunea mult asteptata
9+
roxy_s spune:
stefy sau daca ai cont de picassa in loc de adresa ta o pui pe asta.
fetelor ce-ati mai mancat azi?
9+
stefyapost spune:
ooooo.... am vazut pozici!

roxy..ce papi tu draga de arati asa bine???..o sa fi o graviduta din aceea de care vad eu pe strada si mor de invidie ca inafara de burtica nu are nici un kg in plus...
si am mai vazut o a curajoasa care a sarit cu parasuta...SUPER!!!!

cea mai fericita
ce asteapta cel mai frumos si sanatos
8+
roxy_s spune:
allylaur vezi ca tie nu-ti apar mesajele imediat ce le trimiti.
eu abia acum ti-am vazut mesajele. scrie mai multe mesaje si trimite-le sa scapi de moderare. ca dupa trecem peste ele si nu le vedem.
9+
AllyLaur spune:
Ruxy, multumesc mult pt rasp...am trimis acele mesaje de moderare. Dar, vad ca tot mai face figuri

...

Ally,
5s
dyadyazuza spune:
buna burtici.am fost si eu azi la plimbare si parca ma simt mai bine ca de cand sunt in concediu medical am stat numai in casa si de acu ma simteam rau de atata casa.
azi cred ca am avut prima pofta de cand sunt gravi si am mancat un hot-dog ceea ce nu am mancat niciodata in viata mea. si pt prima data in ultimile 6 saptamani am mancat cu pofta nebuna asa cum mancam inainte. si cand am ajuns acasa am mai papat si 2 papusoi ferti si cartofi prajiti. azi chear am mancat fff bine si ma simt mai fericita. sper sa nu faca cale intoarsa.
maine ma duc sa imi fac analizele. sper sa gasesc un laborator unde sa mi le faca pe toate gratuite ca asa a zis doctora mea ca sunt gratuite dar la mine in oras la trei dintre ele trebuia sa platesc 95 lei si daca doctora a zis ca tre sa fie gratuite ma duc sa caut sa le fac asa.

la toate burticile
stefyapost spune:
gata burtici,am postat si eu pozici.
cea mai fericita
ce asteapta cel mai frumos si sanatos
8+
AllyLaur spune:
Roxy, in legatura cu intepaturile in zona apendicitei...sa stii ca si eu am resimtit-o zilele astea.Nu stiu daca sunt normale dar, nu intru in panica ca nu am de ce
...te 
Ally,
5s
strumphitza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s strumphitza eu as manca doar niste clatite d-alea |
pai numai la clatite invitasem, ce altceva?
supica mea cu legume ?? nuuu...aia e numai pentru mine

... glumesc ...
aproape e gata supica si mai am de facut cateva clatite si de bagat la cuptor dupa ce apare si sotu mai tarziu

ia sa trag si eu un oki in picasa sa vad si eu cine se da cu parasuta ?

Very Happy Mum To Be
5+
dorinut@ spune:
La multi ani fetelor 

PS: vreau si eu user-uuuuuul pleasee.
PS2: Face urat nasturelul daca nu mi-l dati ![]()
![]()
Nasturelul meu mic
8+
Anita