Fluturasi de martie-aprilie 2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wmagnolia spune:

Catank eu nu cred ca e indicat sa faci atatea ecografii.
Parerea mea sincera. Si doctorii astia din Romnaia nu stiu cum sa iti
mai ia banii. E un santaj emotional cand stiu ca ai face orice pentru copilul tau. Si va spun un secret ca am o ruda care lucreaza la analize sange: uneori te mai trimit si fara sa ai nimic ca li se da un procent in functie de cati trimit la analize. Poate nu ii face nici un rau dar nu poti sa stii ce efecte au. Si daca te stresezi prea tare ii poti face rau. Nu am idee cat costa o ecografie in Romania, dar am auzit ca unele fete fac saptamanal sau la doua saptamani.
Aici unde sunt eu doar 3 ecografii pe parcursul sarcinii asta daca nu ai o sarcina cu probleme. Eu sunt in saptamana a 7a si mi s-a spus ca deabia pe la a 10 saptamana o sa fac ecografie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

gata!!!! yupi...is dastapta rau...

cea mai fericita ce asteapta cel mai frumos si sanatos 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Pentru activarea "PM" am procedat astfel: Am intrat la CONTUL MEU, de acolo in PROFIL PERSONAL, apoi in MESAJE PRIVATE. In dreapta apar mai multe casute..am dat la ultima din dreapta respectiv la OPTIONS(setari mesaje private)si am fost ghidata pas cu pas pt ACTIVAREA sau DEZACTIVAREA mesajelor private(PM) si am selectat ACTIVARE(BINENTELES)apoi am dat TRIMITERE MODIFICARILE!!! bafta fetelor ....sper sa fie ok

Ally, 5s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Mai este careva pe aici sau vb sindura????Va rog...reveniti curand.........sa avem ce vb

Ally, 5s

Mergi la inceput

si in cipru la spital se fac tot 3..dar la clinica particulara faci lunar. din ce stiu eu ecografiile nu fac rau..si sper sa fie asa pt ca eu am facut deja 2 si pe 6 august fac din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

M-am intors, dar dupa cum va spusesi, m-a trimis acasa , ca abia pe la sapt 10-12 daca o fi sa fac abia prima ecografie si primul set de analize.

Ehh...acum asta e , asta e sistemul aici si asa fac..cum altfel?!! Sper numai sa fie bebe bine si cand o fi sa fac primele teste si ecografii sa il vad si aud

La tanti doctora, ca azi la doctora am nimerit , mi-a luat tensiunea, cica e un pic crescuta si nu stiu de la ce, ca de baut cafea nu mai beau, de fumat m-am lasat de dinainte de a-l concepe pe bebe...who knows??!!...
Cred ca trebuie sa dorm mai mult si sa ma odihnesc ca eu tot imi gasesc de treaba si nu stau locului.
Mi-a spus sa ma hotarasc la ce spital vreau sa imi trimita scrisoare si unde sa mi se urmareasca sarcina si cand sunt hotarata sa ma duc iar la ea sa ii spun, sa trimita scrisoare si apoi sa fiu chemata pentru o consultatie la un doctor in acel spital... cam complicata pare treaba dar pana la urma m-oi descurca eu ca doar sunt fata mare...ups, I`m not anymore

Sa va mai spun ce pofte de gravida am avut azi ? Shoppingggggg
In drum spre casa inapoi de la doctor m-am oprit sa imi iau sutiene pentru gravidutza si dintr-un magazin in altul am ajuns la parfumuri... Stiam ca daca intru nu ies fara ceva , deci mi-am luat 2 parfumuri... numai 2 bucati, ca si asa nu aveam destule , nu stiu naiba ce-oi face cu atatea, parca le beau in loc de cafea
Pe langa shopping de parfumuri si tzoale, mi-am luat si un kil de struguri si un pepene galben Am trecut pe langa un magazin cu fructe si legume proaspete si nu am rezistat , aveam gura plina cu saliva....in ultima vreme de cand sunt gravida salivez la greu numai cand vad ceva sau miros ceva ce mi-ar place sa mananc, am o foame mereu in matze ...inainte nu eram asa pofticioasa si mancacioasa, dar se pare ca bebe m-a schimbat

Azi fac o supa cu carnita de vita cu legume proaspete si mazare de gradina cu multe rosii si verdeata .... desert clatite cu branza dulce cu vanilie si rom si smantana la cuptor!!!

Nu ma fugariti daca v-am facut pofta, va invit la o portie

Am plecat la bucatarit,

Laters

Very Happy Mum To Be 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza eu as manca doar niste clatite d-alea. in rest nu ma atrage nimic din ce-ai zis, asa ca pe mine nu m-ai afectat prea tare cu meniul.

S-a intamplat minunea mult asteptata9+

Mergi la inceput

stefy ai PM .
sa ne pui poze si tu.

Mergi la inceput

fetelor voi mai simtii cateodata durere in dreptul apendicitei? ca eu am simtit asa ca o intepatura la apendicita, cam asa ceva. oare din ce cauza?

Mergi la inceput

poze????????? alea unde le mai pun???mi-am prins urechile

Mergi la inceput