Atentie : pedofilii urmaresc albumele foto !!! -2-

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crisnemes

Am trimis link-ul la cineva de la antena 1 si i-am rugat sa traga un semnal de alarma.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Sunt curioasa daca Antena va face ceva

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kj74 spune:

si eu la antena 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Macar daca ar face un reportaj sa atraga atentia mamicilor din Romania sa nu mai puna poze cu copiii dezbracati pe net.

Ma tenteaza sa trmit un email la BBC. Daca am timp dupa amiaza o sa o fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TheButterfly spune:

Am intrat si eu sa va salut si sa va spun ca sunt alaturi de voi. Eu l-am descoperit pe "minunatul" Ciprian si bine am facut. Am raportat tot ce mi s-a parut indecent si din pacate am gasit multe exemple si tineam sa va spun ca am scris si la realitateatv. Poate face cineva ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Luna, Mada, noi plecam maine la Londra. Tatal sotului conduce un charity axat exact pe oprirea violentei si abuzului asupra copiilor si are multe relatii "inalte" in media, in politie si in politica. E foarte pasionat si dedicat, sunt sigura ca va veni cu ceva idei si, poate, chiar va putea ajuta concret.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mi-a raspuns tipa de la the sun a zis ca a discutat cu seful ei si asta e o matter of police si so report it.
La care politie nu stiu, ca astia locali nu au ce sa faca la metropolitana nu stiu daca ma asculta cineva. Any ideas?

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy of 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Politia, zic si eu, trebuie anuntata.
Aici politia are departamente speciale, mai mult ca sigur ca si in Europa exista ceva similar. Poate ca puteti gasi chiar pe internet cum sa-i contactati.
Acum cativa ani am vazut la TV la stiri cum ca in urma nu-s carei operatii internationale au fost arestati un numar mare de indivizi din mai multe tari:

http://www.rcmp-grc.gc.ca/ncecc-cncee/20090326-eng.htm
http://www.canada.com/globaltv/national/story.html?id=392a7d0f-e5dc-4e5b-b163-ef34711a9994&k=79268

Revin cu citat dintr-unul din articole:
"international police organizations Interpol and Europol will co-operate with European governments and mobile operators to combat the crime"

Acum stiu si eu? Poate politia deja urmareste pozele respective si pe cei care comenteaza, de-asta nici ziarele nu se pot (nu e bine) sa se implice pana nu se fac arestari... Numai politia poate sti, chiar daca nu va spun ca sa nu se afle de catre cine nu trebuie...

In nici un caz nu postati voi pozele altora. Victimele trebuiesc protejate, nu expuse (partile intime pot fi ele blurred, dar daca aratati fetele e ca si cum le expuneti inca o data :( ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mada din cate stiu Politia Metropilitana trebuie sa actioneze intr-un fel daca se face plangere.

Posibil sa cunosc pe cineva la politie, am sa incerc sa dau de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Despre Europol, operation Koala si cum/unde pot fi contactati:

http://www.europol.europa.eu/index.asp?page=news&news=pr071105.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Luna m-am uitat pe siteul de la met si tot acolo am ajuns la linkurile date de tine iwf pe care i-am si sunat si na mi-a zis sa raportez pe site cu linkurile si etc am raportat. La met mi-e ca daca ii sun tot asta imi zice ca ei nu ma pot ajuta si sa raportezla astia cu internet watch. Faza e ca nus din uk de erau de aici pozele aflam mai usor creca daca se poate face ceva si ce exact. Ufff...

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy of 2

Mergi la inceput