Atentie : pedofilii urmaresc albumele foto !!! -2-

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Luna si eu zic ca doar sa apara in presa ca alte sanse nu prea sunt si eu de aia sunt asa revoltata ca e google, nu e ceva firma amarata.
Am ales the sun ca na ei is cu scandalurile si sunt mai cititi ca in rest nu stiu daily mail creca ca the times si alte asemenea nu stiu cat ne baga in seama.
Ti-am dat pm cu adresa de email.
Eu sun si vb cu ei ca nu ma deranjeaza, poa sa zica cas nebuna ca ma doare fix undeva si nici acolo.
Tipa de la the sun mia zis sai dau screen prints ma gandesc poate nu pot accesa linkuri sa nu fie ceva virusi sau eu stiu nu stiu zic si eu.
Am trimis alea din ibiza si am mai gasit cateva din link-urile puse in subiectul asta.
Faza e ea ma intrebat daca sunt copii din uk sau e google uk iam zis ca nuio ca na e google.com, deci daca ar fi pe google.uk creca am avea mai mult succes. Nu stiu sa vedem acuma ce zice.
Ana nu stiu daca pe facebook ne lasa sa punem asa poze, ar fi bine sa facem o pagina acolo da eu nu ma pricep la facebook, daca se baga altcineva?

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy of 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_a

Ma gandeam la o adresa de facebook unde sa fie postate acele fotografii putin blurate in zonele intime si sa atentionam lumea despre ele, poate pana la urma cineva se sesizeaza si le identifica...
Este ingrozitor ce pot sa faca acei oameni.

mie asta nu mi se pare o idee buna deloc - in primul rind preiei niste foto care nu-s ale tale si le postezi in spatiul public - nu conteaza cu ce scop, dar nu e ok.
in al doilea rind le pot pescui unii de pe facebook din cei care n-au apucat sa le vada pe picasa, deci le faci publicitate fara sa vrei.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

mada, nici vorba sa le punem asa "brute" Eu ma gandeam la o prelucrare in PhotoShop cu un blur in zonele intime. Ma rog...era o idee, nici eu nu stiu daca facebook-ul asta permite...insa stiu ca este accesibil tuturor celor care isi cauta prietenii din adolescenta.

am si eu ceva amici care ar putea atasa aceasta discutie pe diverse bloguri de reportaje, am sa incerc sa trimit cateva mail-uri.

In astfel de cazuri doar spiritul civic poate urnii muntii...

blog
proud
"Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente,
iar mintile reduse ii discuta pe altii."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buli

Citat:
citat din mesajul lui ana_a

Ma gandeam la o adresa de facebook unde sa fie postate acele fotografii putin blurate in zonele intime si sa atentionam lumea despre ele, poate pana la urma cineva se sesizeaza si le identifica...
Este ingrozitor ce pot sa faca acei oameni.

mie asta nu mi se pare o idee buna deloc - in primul rind preiei niste foto care nu-s ale tale si le postezi in spatiul public - nu conteaza cu ce scop, dar nu e ok.
in al doilea rind le pot pescui unii de pe facebook din cei care n-au apucat sa le vada pe picasa, deci le faci publicitate fara sa vrei.

ok, era o idee. Cum am zis mai sus, nu ma gandeam sa le prezint asa brute, ci prelucrate, in ideea de a constientiza cumva acele mamici.

edit:
mi-am adus aminte de un subiect firbinte pe facebook cu un individ cautat de politie, fiind nevinovat iar datorita expunerii povestii lui pe internet parca a schimbat mult cursul actiunilor...bine de tot nu-mi amintesc nici eu ca nu prea retin astfel de cazuri...dar povestea aceea ma inspirat Eu sincer, ma gandesc mult la acele fetite si viata pe care, poate o au si acum...chiar daca fotografiile au fost facute in 2006.

blog
proud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

nici chiar asa nu mi se pare ok.
tie ti-ar placea sa iti puna altcineva poze chiar si prelucrate pe vreun site?
eu inteleg spiritul civic si interventia, dar si asta tb facut respectind anumite reguli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Tocmai de-aia poate putem gasi impreuna o cale ... cine ne poate ajuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Nici eu nu cred ca trebuiesc luate pozele de acolo. Sa nu intram prin vreo belea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mai pe facebook tot ce putem face este un fel de raise awareness ca google permite postarea pozelor cu, copii dezbracati si a comentariilor de natura sexuala de la pozele astea.
Da na nu stiu cum exact ar trebui sa facem sa nu incalcam nici o regula.

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy of 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buli

nici chiar asa nu mi se pare ok.
tie ti-ar placea sa iti puna altcineva poze chiar si prelucrate pe vreun site?
eu inteleg spiritul civic si interventia, dar si asta tb facut respectind anumite reguli.

deci...da...chiar i-as multumi aluia care mi-ar lua fotografia de pe un astfel de album si mi-ar da cu ea peste nas(fie si prin intrermediul facebook-uli) sa-mi spun ca uite... unde ti-a ajuns copila! Ia atitudine! Si aici ma gandesc la o fotografie a unei copilite de vreo 2 anisori pozata pe plaja, postata acolo, intre miile de poze plina de comentarii gretzoase (nu gasesc alt cuvant) si care...nu ar fi mare lucru sa fi fost fotografiata aiurea...pe plaja. Daca teoretic - copii mei s-ar afla pe vreo plaja dezbracati si ar ajunge mai apoi pe vreun album din cele aratate aici...da...cu siguranta as vrea ca cineva sa-mi spuna!

Dar, da, Luna are draptate, poate fi si o belea la mijloc...pot fi multe...poate acele mame si-au dat acordul lor si ne obosim degeaba...

blog
proud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

eu am primit raspuns de la Verbraucherzentrale (protectia consumatorului pe romaneste) unde am facut reclamatia si mi-au spus ca ei nu pot face nimic ptr ca individul nu e pe teritoriul Germaniei. dar au transmis mai departe politiei criminaliste. intai si-au exprimat indignarea si regretul ca se intampla astfel de lucruri.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput