Hopababy.com - Magazin online pentru bebelusi

Hopababy.com - Magazin online pentru bebelusi | Autor: Hopababy

Link direct la acest mesaj

Detinatorul magazinului online www.hopababy.com este importatorul oficial in Romania al brand-urilor americane Luvable Friends, Hudson Baby si Nurtria.
Babyvision Inc., producatorul acestor branduri, este numarul 3 in Statele Unite in topul producatorilor de articole pentru bebelusi, bucurandu-se de un bun renume in piata de profil.
Sub aceste brand-uri se produc articole absolut necesare oricarui bebelus la inceput de drum, cu accent pe hainute de interior: body-uri cu mesaje haioase, salopete, manusi, sosete, prewalkeri; de asemenea, exista o diversitate mare pe segmentul de puericultura: cearsafuri de patut cu elastic, prosoape de baie, scutece de finet frumos imprimate, paturici.
Pentru bebelusii cu piele sensibila sau atopica, exista gama Organic - "Touched by Nature", din bumbac organic 100%, cultivat ecologic, fara ingrasaminte sau pesticide.
Si nu in ultimul rand, toate aceste articole sunt disponibile acum in exclusivitate la Hopababy la preturi accesibile.
Te asteptam acum in magazinul online www.hopababy.com , de unde vei putea alege pentru bebelusul tau cele mai frumoase hainute si articole de puericultura.

Daca aveti intrebari, le puteti adresa aici.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Acest anunt este un anunt de publicitate platita.
Rog moderatorii sa-l lase si sa nu-l stearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Am luat eu niste body-uri maieu de la Luvable (crab galben/verde), foarte placut materialul.

Pe site scrie ca masurile brandului sunt mai mari decat cele europene, dar ca sa va faceti o idee de diferenta, baiatului meu de 3.2 ani si inalt de peste 1m, ii sunt lejere body-rile de 18-24luni fara pampers si sunt perfecte cu pampers.

Initial luasem pentru un cadou, cu regretul ca nu au si mai maricele, ca nu prea se gasesc body-uri peste 2 ani, dar m-am reorientat.

As vrea sa stiu daca a luat cineva chiloteii aceia cu burete si cum s-a impacat cu ei.
Sunt curioasa cum functioneaca, cat de "bine" tine pishu/kk si cum se curata.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Am luat eu niste body-uri maieu de la Luvable (crab galben/verde), foarte placut materialul.

Pe site scrie ca masurile brandului sunt mai mari decat cele europene, dar ca sa va faceti o idee de diferenta, baiatului meu de 3.2 ani si inalt de peste 1m, ii sunt lejere body-rile de 18-24luni fara pampers si sunt perfecte cu pampers.

Initial luasem pentru un cadou, cu regretul ca nu au si mai maricele, ca nu prea se gasesc body-uri peste 2 ani, dar m-am reorientat.

As vrea sa stiu daca a luat cineva chiloteii aceia cu burete si cum s-a impacat cu ei.
Sunt curioasa cum functioneaca, cat de "bine" tine pishu/kk si cum se curata.

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Ce s-a intamplat cu mesajul meu??

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

Mergi la inceput

Se pare ca nimeni de pe forum nu a cumparat acei chilotei...asa ca s-au terminat si nici nu stiu ce am pierdut

eniuei, am luat www.hopababy.com/product/e8013cba-4b39-43b8-92b0-50aa8b960e6f" target="_blank">aceasta pijama si este super, pentru baiatul meu dezgolicios.
Pacat ca nu sunt mai multe imprimeuri, ca vreau sa iau si pntru gradinita si pentru acasa.

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Am luat si eu pijamaua de mai sus, e super intr-adevar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Aveti idee in cat timp ajunge comanda in provincie?

Cami si Luca-Ionut (25.09.2006)

A easy way to make some money

Viata e plina de fumusete. Observ-o. Observa albinele, copiii, fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul. Traieste-ti viata la intregul ei potential, si lupta pentru visele tale. – Ashlay Smith

"When God was giving out talent, He gave all of it to Michael Jackson." Babyface

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Timpul de expeditie este cel al POstei Romane, in functie de zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

eu am luat niste body-uri..au intrat la apa mult. sunt prea late si gatul bebelului este mult prea gol.eu nu am fost multumita desi auzisem numai de bine

Mergi la inceput