Puiuti de Randunici 2008 (433)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Vazui acum in urma una alta.
Simo, mergi inainte cu increderea si optimismul tau caracteristice, sper sa ne aduci vesti bune cat mai repede
Naty ma bucur ca hepatita aia se duce usor usor si tatal tau e mai bine.Uite ca vin toate gramada si se duc toate ca si cum n-ar fi fost. Doamne ajuta! Cat despre bombonici si pisulici :)))
Blanka imi pare rau ca Eric iar nu-i bine mititelul. Iar aia cu numaratul coastelor, mai Al meu n-a luat un gram din mai, un gram !!! Si pompez in el de toate, numai eu stiu cum. Cred ca daca l-as lasa in boii lui, i-as numara si oasele din palma nu numai coastele
Gecko, mie mi-a placut pomul tau de Craciun Am niste prieteni care in loc sa spuna " e deranj in casa" spun" au venit oamenii aia si ne-au gasit asa, cu kkt pe clanta" Ei bine, numai musafiri sa nu-ti vina :))))
Ramo ca ma tot gandesc cat de trista erai ieri cu serviciul ala, lasa mami ca iese el soarele si pe strada ta. Acusi te suna aia, ca ziceau ca peste o saptamana , nu? Bafta!
Raluca si voi Austria ? Unde? Hai cu vorbe mai multe si cu poze !
Clau vizionare placuta...ha-hat ce lista lunga de filme as avea si eu de vazut, bine ca facui mancaruri multe
Luny n-am apucat sa spun felicitari pentru planul de vacanta, tin pumnii sa va tineti de el si sa fie toate bune

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mimo, singura morala ce o trag din cele expuse din sufletelul tau e ca va trebui sa ma antrenez cu Iulia de mica...sa o las cu prietenii...sa ma resemnez cu rolul administrativ...Off, sunt proaspeti si cruzi si lumea (chiar) e a lor, mai e ceva timp pana sa-si intoarca din nou ochii asupra parintilor. Ia zi, ce facusi bun de papa, Miss Havisham?

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

MH raporteaza direct din bucatarie : ciorba de perisoare, chiftelute cu sos, rulada cu branza si sunca, pateuri cu branza, prajitura cu visine si de la buni , prajitura cu caise si crema de branza. Am cumparat si inghetata, si cola light si bere Corona...ciocolata cu menta de la Ikea...biscuiti cu scortisoara...geme frigiderul dar il dovedesc eu incet-incet ...se pune el cu mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Nu ma adopti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

MIMOLICIO tare-mi place...gospodina, eu n-am facut atatea mancaruri o data nici de revelion!
Dar nici talent n'am!
Ma doare sufletul cand te aud cu DUDU!Of!

Naty, dulce IULIA cu bombonicile. Ai mei nu sunt cu dulciurile neam, am oua Kinder in frigo din aprilie de cand am fost la shopping, manca cred unul pe luna. Si la frigo cu dulciur e liber service, niciodata nu am restrictionat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Gecko, mie mi-a placut pomul tau de Craciun Am niste prieteni care in loc sa spuna " e deranj in casa" spun" au venit oamenii aia si ne-au gasit asa, cu kkt pe clanta" Ei bine, numai musafiri sa nu-ti vina :))))

Tinand cont ca de vreo cateva ore bune "ma urmareste" mirosul dulce-acrisor de kk de bb s-ar putea sa ai foarte mare dreptate...n-o fi pe clanta dar undeva prin preajma mea tot este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Am aterizat!! Mii de imbratisari si pupici pentru sustinere! Nici nu cred ca va puteti inchipui cat bine pot face acele mesaje,atunci cand te afli cu un picior in prapastie!

Asa cum va spunea Nati,am trecut de la agonie la extaz si invers! De necrezut! Am un cocktail de sentimente stocate,dar nu mai vreau sa vars nimic.Vreau sa scap de ele in mod pasnic,cu muult calm,pentru ca m-am convins cum starea mea sufleteasca,o influenteaza Maria Sa si implicit,activitatea uterina

In mod ciudat,viata te intoarce si te rascoleste intr-un fel de neimaginat! Recunosc cu mana pe inima,ca nu m-as fi asteptat ca(,)colacul de salvare sa vina tocmai de la Nati-dar chiar asa s-a intamplat!Fara resentimente si atat de natural..I'm speachless!! Astfel,am ajuns sa vorbesc cu doctorita Nataliei si marti merg la Bucuresti pentru o evaluare,la Giulesti.Mai multe,nici nu va mai pot povesti acum,pentru ca-i un haos total in mintea mea.Astept cuminte ziua de marti si sper sa fie totul bine,sa ma intorc acasa cu vesti bune!

Va multumesc,inca odata,pentru sms-uri,mesajele de pe forum,telefoane-sunteti MINUNATE!

Sunt cu sufletul alaturi de Simo si de Micul nostru-dea Domnul sa vie cu vesti bune!!

CATA-sa aveti o zi superba,de neuitat!!

Sanatate tuturor!!

Edit:Raman pe craca,pt.ca la mine a venit Mosul mai devreme,cu un laptop nou-nout,numai pt.mine!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am ajuns si noi acasa, am stat cu sor-mea si prietenul ei, dar astia doi sunt bolnavi de somn, asa ca la piscina nu am mers, ca tot zicea clau..
in schima, acu m-a multumit Mateiu' cu kk la olita, pe langa multi pisu, asa ca-s happy pe ziua de azi, si mandra de el, a progresat f repede, in doar cateva zile
..ntzzz...nu ma mai lasa..sper sa revin dupa ce adoarme..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gecko imi amintesc si eu perioada de regurgitat, la noi, era muuult, asa-mi parea mie, si dupa fiecare alaptat... am ajuns si eu o data la spital si de cateva ori la pediatru suspectandu-l de reflux, dar nu era... a trecut odata cu diversificarea...
mimomi-a placut de Teo! si ma termini cu ce contine frigi la tine
zozeeee tare bine e sa te citesc si ma bucur ca ti-ai regasit comunicarea cu Natysi eu cred ca e bine sa vii la Giulesti!!!aa, uite ca veni la tine si 'pedala'!!s-o stapanesti sanatoasa!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny
aa, uite ca veni la tine si 'pedala'!!s-o stapanesti sanatoasa!

Daaa,veni!!Pedala cu clapacioaca!!Sarutmana!! Acum ma chinuiesc sa instalez chestiuni-messenger,muzici si cinematoace

Felicitari pentru prajiturica din olica!!

Mergi la inceput