Puiuti de Randunici 2008 (433)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

naty, ma bucur ca tatal tau e mai bine...catre cat mai bine, multa sanatate...

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia+16 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mmm, Luny, am numai recomandari la ce am luat : Lumea Noua( Colin Farrell) , Povestea unui campion ( Sandra Bulock), O noapte cu regele, Diamnatul sangeriu Dicaprio), Solomon Kane, Curtezana, Aminteste-ti de mine, Benjamin Button ( Brad Pitt), Cartita ( Dicaprio) si Sotia calatorului in timp.
Ma duc sa-mi fac un dus si ma retrag...

Bubulino, mi-a fost dor de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gata, am vazut poze cu Iulia, mama ce schimbata si mare e, domnisoara, ce mai!

Steluta, concediu placut la mare si vreme cat mai insorita!

Abia astept si eu concediul, sper sa ma intalnesc cu Giani acolo sa stam la palavre

Clau, imi pare rau de ghinioanele cu masinuta, am citit in capitolul trecut...ce bine de puiutii tai ca sunt in vacanta la aer curat! Bravo!

Moamaaa, i-am vazut si pe baietii Delphinutei cat sunt de frumosi!!! ce mari s-au facut!

Trimit si eu o imbratisare calda si un pupic pe burticutza Zozelei, sa stea cumintica!!

Un gand bun si pt. Remaliss si burticutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Va pe toate.
In rest, nu-s prea vorbareata.

Naty ma bucur ca tatal tau e mai bine. Doamne ajuta sa fie din ce in ce mai bine!

Zoze, Simo, Remaliss va tinem pumnii. Doamne ajuta ca tot raul si greul sa fi trecut si sa vina de acum in colo numai vesti bune!

Tuchi Casa de piatra si fericire maxima! Sa ai parte de tot ce-ti doresti si sa fie aceasta legalizare un nou inceput in viata ta. Doamne ajuta sa ramana in urma tot cosmarul si toate necazurile.

Ramo

Mimo eu iti zic felicitari. Stiu ca ai o mie de ganduri, dar eu sunt convinsa ca o sa fie bine. Si sa sti ca pe ditai criza sa gasesti un loc de munca pe domeniul tau e suuuuper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Clau a intrat in masina ta si a plecat mai departe?offf tare nasol...

kyasuper bancul ala mic

stela "vant bun la pupa" si de la mine

gabriella1 felicitari pentru burtica...cat despre imaginatie referitor la ce spune dr la echo cat mai multa...cunosc sentimentul...vrem doar sa fie bine, si vorba unei mamici pana nu-l vezi "afara" nu crezi nik

ramo imi pare rau ca treceti printr-o perioada nasoala, sa treaca cat mai curand sa iasa soarele si pe strada ta si sa reusesti sa iti gasesti si tu ceva de munca...stiu cum e sa stai acasa , te astept in curand cu vesti bune

ce fain ca va intalniti...nu dati o fuga si pana in Bv?

o veste buna si mica si de la mine, dupa care ma retrag, am intrat la master pe locurile bugetate...asa ca in seara asta dau eu sampania...

va pe toate si ne auzim maine, sper

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia+16 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Sunt super incantata ca incet incet vestile bune incep sa apara! da Doamne sa fie bine!

KYA, ARIEL va felicit pt. cum ati gestionat "situatia noastra de criza"!

MIMO lasa fata sa mai respire! Cum o gasesti? a crescut,nu-i asa? :)

PUPICI la toate si vacanta placuta celor care pleaca!

O seara placuta!

Mergi la inceput

Oooooo felicitari Claudia!

Si ca veni vorba de mediul academic: oare unde o fi Dudulina?

Mergi la inceput

Delphinas ce ma bucur sa te vad din nou pe crenguta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Felicitari Claudia mami de Daci!!!!
Am vorbit cu Zoze, era tare necajita (desi NU se simte rau, dimpotriva, contractiile au incetat si ea e cuminte la pat). Probl e ca dra ei a externat-o cu un bilet din care nici macar diagnosticul principal nu se intelege, i se recomanda "tratament conf retetei prescrise" si...nu i s-a prescris nicio reteta iar stimabila doctorita pleaca din oras o saptamana si nu a lasat-o in grija nimanui. Fiind oras mic si aia cunoscuta, nu-i vine sa se adreseze altui medic pt ca crede ca ar fi refuzata; in plus, in afara de perfuziile cu sulfat de magneziu pe care si le-a continuat ea in proprie initiativa acasa, i se oprise orice medicatie si acum ea nu stie ce sa mai ia, i-a facut Dan un No-spa in fund...
Mie mi se pare limpede ca e de venit la Buc in conditiile astea si maine ma voi sfatui si cu ginecoloaga mea cum si ce e mai bine sa faca, e lasata pur si simplu a nimanui in conditiile in care are o sarcina cu risc imens. E incredibil!!

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Citat:
citat din mesajul lui gudinde
Mimo eu iti zic felicitari. Stiu ca ai o mie de ganduri, dar eu sunt convinsa ca o sa fie bine. Si sa sti ca pe ditai criza sa gasesti un loc de munca pe domeniul tau e suuuuper.

Adevarat graisi! Si mie imi pare bine!

Ai sa vezi ca are sa fie bine MIMOLICI!

DACIANA felicitari!

Mergi la inceput