Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***231***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Sa va zic o faza, ca intai am crezut ca-s nebuna. Stiti si voi ultra-mediatizatul clip cu "Alejandro", nu?:)) Lui Phiphi ii place la nebunie, e fan lady gaga, ce mai. Ei si ieri ii pun clipul pe you-tube si la un moment dat o aud ca scoate un sunet ce nu l-a mai scos, un oftat asa...teatral, din suflet, cu o anumita intonatie...si in secunda urmatoare o aud si pe Gaga slobozind din pieptu-i de arama acelasi oftat!! Eu pana nu a facut Phiphi asa nu remarcasem oftatul (de fapt asa incepe piesa, dupa ce tzopaie hitleristii aia p'acolo)
Taica-so a zis ca o fi o intamplare, dar sa fim seriosi: oftat identic, cu 2 secunde inainte de cel din clip?...Azi i-am pus iar clipul si s-a repetat faza:))). E clar, artista se face Lady Phiphi a mea!

Super tare Phiphi!

Si Adela e fan Lady Gaga , dar nu a/am remarcat oftatul...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Ayla, va urez ca ziua de maine sa va aduca liniste in suflet amandurora si sa va faca viata si mai frumoasa!

Ayla

injineru ex-bolnavior.

Vazut poze cu Mutzu la mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Stai putin, denisamada, o madam procuror care vorbeste fluent japoneza n-o sa aiba asemenea inclinatii "mundane" ca Sophiphi a mea. Ea danseaza de rupe, face "rarara" la "bad romance" si ofteaza din rarunchi la "alejandro":))) Si tot ce i se pare interesant imita. Alaltaieri seara pe la 21.30 ma chinuiam s-o adorm si ea tzusti in kur de cate ori credeam c-am biruit-o...ei si la un moment dat ma uit la ea si clatin dezaprobator din cap...si vad ca i se aprind beculetzele in ochi si incepe sa clatine si ea asa din cap si radea de se prapadea...iar aseara la fel, desi eu nu am repetat gestul: cand credeam ca adoarme se ridica in fund si batzaia din cap:)))
Iar intr-o zi ii povesteam lui husband o faza ce m-a enervat teribil, o fetitza careia orice spunea (eram intr-un aprozar) i se raspundea de catre ma-sa si bunica-sa cu SHHHHHHHH!! Iar Sophiphi care se juca pe jos a prin din zbor conversatia si a inceput si ea:SHHHHH! SHHHHH!:)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus
Pisik, nu te mai plange de Ana ca nu face si nu drege ca am vazut-o noi la mare si zau ca e foarte activa si stieee o gramada !! Nici Alexandra nu are capacitati deosebite, face lucruri normale pt varsta lor adica exploreaza continuu, alearga si latra !
familia frumoasa !!
[...]

Ma mobilizez si eu la pus de poze !

Asa, domn'judecator, saru'mana! Sa nu mai vorbeasca fata de rau, ca o spun! Ana e super tare!

Novus, asteptam un mail de la tine.

Poate reusesc si eu sa sortez pozele in seara asta, ca-i motanul de (z)garda... Eu nici macar nu le-am vazut...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20
Si apoi...cele ce au fete si au vazut poza de pe linkul lui Oli sper ca au observat ce minunatie de baiat am si sa ne caute peste 17 ani

Linkul lui Oli? Vreau si eu pm!!! Pleaaaaaase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Fetelor, io am ajuns sa cred ca [voma] injinerului o fo' ceva de natura infectioasa. Vineri seara el, sambata dimineata tata (v-am zis ca era la ai mei), ieri seara io, azi dimi barbatu-meu... Si azi mi-o zis o bunica in parc ca si fetita lor miercuri seara a dat la ratze, tot asa, "fara numar, fara numar", ca injineru', i-o trecut repede, doar cu pofta de mancare inca nu si-a revenit. A, si joi, cand l-am lasat pe pitic cu bunica (noi eram la o cununie civila) si bunica-mea era dupa o partida de ratze.

Denisa, daca n-am mai dat la ratze (niciunul), febra nu, kkceala nu, are rost sa recoltez ceva pt analize sau presupunem ca a trecut?

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

A, si daca ghioceii vostri se uita la desene sau la lady Gaga, al meu e fascinat de... National Geographic si Animal Planet. Io nu-l las sa se uite la TV de obicei, dar azi, in disperare de cauza (ca ploua si asta micu' facea ca trenul) am deschis TV si zapand io spre desene nimeresc pe National Geographic unde era o cioara. Si asta micu' mi-o tot arata cu degetul, asa ca am lasat la emisiune. Nu s-a clintit pana nu s-a terminat, dar numai cioara l-a entuziasmat asa de tare.

[era o emisiune despre joaca animalelor, zzzuperrr]

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Mai stiti cand ne framantam noi in legatura cu botezul?

http://www.hotnews.ro/stiri-ultima_ora-7627630-republica-moldova-bebelus-murit-inecat-botez.htm

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Mai stiti cand ne framantam noi in legatura cu botezul?

http://www.hotnews.ro/stiri-ultima_ora-7627630-republica-moldova-bebelus-murit-inecat-botez.htm

(7.03.2009)

Aoleu, lasa-ma ca eu am citit aseara stirea asta si m-a luat cu tremurat. Eu special am asteptat sa implineasca Vladimir 9 kile ca sa fiu sigura ca nu mai incape in cristelnita si nu il baga cu capul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ah Miha, dar nu merita sa va imbolnaviti pt asta! Consultati un avocat si gata. Daca au obrazul in halul asta de gros, nu trebuie sa aveti nici o remuscare.

Dyana, nu vorbesc in necunostinta de cauza, stiu exact cum e cu familiile extinse. Si taica-meu tine de toate neamurile pana la ultima spita si barbatu-meu e cu toate neamurile aici de la a la z si ne vedem destul de des. Daarrrr ce povestesti tu e ca si cum parintii mei ar fi obligati sa mearga la nunta verisoarei lui barbatu-meu. Oricat as extinde familia, mi se pare ca n-au unii si altii chiar nici o treaba. Iti dau socrii destule motive sa te enervezi, nu mai cauta unele noi!

Mergi la inceput