Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (113)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Azi as vrea sa imi cumpar - printre altele - 2 sutiene de alaptat. E adevarat ca ar trebui sa le iau cu o marime mai mare decat port acum? Mentionez ca deja mi-au crescut sanii cu vreo 3 numere...

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Ah, da! Mi-am luat aseara perna pt gravide. Ma rog, pe eticheta zice ca e perne de alaptat, dar nu e nici o diferenta.
Decit ca i-am descusut bucatelele de arici din capete, pt ca ma zgiriiau. Alea foloseau oricum sa o tina strinsa, ceea ce nu ma intereseaza la momentul asta. Asadar, am incalecat-o si asa am dormit.
E faina, doar ca ma incinge la fel de tare ca pernele mele obisnuite pe care le-am folosit pina acum la dormit. In rest, este f ok ca forma si continut.

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 30+

Bravoooooo!!! Sa te bucuri de ea si sa iti fie de ajutor! Si pe mine ma incinge a mea, dar nu cred ca m-as descurca fara...

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Si am mai luat ceva, dar am uitat sa-mi iau lecitina asa ca am omis
I-am luat lui Tudor 2 body-uri. Primele luate de noi, de asta sunt speciale. Sunt asa de mititeleee, ioi! Pe eticheta zice ca sunt pt 0-3 luni. Cred ca asa o sa i le iau pe toate astea de inceput.
Deci, facind inventarul, avem asa: o gentuta gen termos, un body cu caciulita cu tot(separate, dar sunt set) de la soacra-mea, si cele 2 body-uri luate de noi.
O sa incep listuta, sa o pun si eu la punct, ca gata! Am intrat in concediu, ne apucam de shopping pt bebe.
-Plus mutat scule tati din niste dulapuri,
-plus pus tati la niste reparatii prin baie
-plus mami curatenie generala, usor, usor fara sa-l zdruncine prea tare pe cuculetz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Ah, da! Mi-am luat aseara perna pt gravide. Ma rog, pe eticheta zice ca e perne de alaptat, dar nu e nici o diferenta.
Decit ca i-am descusut bucatelele de arici din capete, pt ca ma zgiriiau. Alea foloseau oricum sa o tina strinsa, ceea ce nu ma intereseaza la momentul asta. Asadar, am incalecat-o si asa am dormit.
E faina, doar ca ma incinge la fel de tare ca pernele mele obisnuite pe care le-am folosit pina acum la dormit. In rest, este f ok ca forma si continut.

Bravoooooo!!! Sa te bucuri de ea si sa iti fie de ajutor! Si pe mine ma incinge a mea, dar nu cred ca m-as descurca fara...

33+

Mercic!
Daaa, cu siguranta nu se poate fara cind ai o pozitie mai ciudata de dormit. In primul rind ca protesteaza chiriasul daca nu am grija si-l presez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dimineata dragelor
Astazi la noi se anunta 36gr la umbra, iar noi trebuie sa ne ducem la soacra-mea la masa ca ne-a invitat.
Be-one, Ana felicitari pentru semnaturile frumoase foc!
Fistiq sa-ti traiasca perna si primele achizitii si ai grija sa nu te obosesti prea tare cu curatenia.
Dragelor sa aveti un we frumos, iar tu Buburuzo o saptamana noua usoara!

30+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Neata fetelor!

Ana merci de idee pentru papa.
Fistiq felicitari pentru micile achizitii ale lui bebe Tudor si pentru perna.Eu o folosesc de la 5 luni si nu as putea fara ea.O mai "calareste" si sotul.

Buburuzo eu folosesc sutiene de sarcina/alaptat (asa scrie pe eticheta lor) de cand am ramas insarcinata pentru ca sustinmai bine sanii.Le-am cumparat nr care port.Insa mi-am mai cumparat inca un set cu un nr mai mare pentru dupa nastere ca atunci banuiesc ca imi vor fi sanii plini cu laptic.

Cine vrea o portie mare de racoare e invitata la mine.A plouat azi-noapte si acuma avem abia 20 de grade.Sufla vantul foarte rece.

32+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

FISTIQ sa folositi sanatosi lucrusoarele noi,si sa calaresti cu placere perna!
Da,mezeluri de pui mananc dar carne....bleah!
LOREDANA,CRINA

Ana29+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Iar am probleme cu calculatorul! Nu merge !!!

Ana29+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Ana nici eu nu prea mananc carne.Foarte rar, un gril mai merge dar sa fie ceva din pui.De fapt mare lucru nu mananc, paine doar neagra cu masline sau nuci, iaurt, fructe,salate, oua(odata la 2 saltamani).Nici cu dulciurile nu ma omor.
De multe ori trece ziua si imi dau seama ca de abia am pus ceva in gura.

32+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

neata burtici, Ana, Be-one felicitari pt semnaturici, tot inainte. Fistiq si eu am pernuta pt gravide de vreo luna dar acum nu as mai putea dormi fara ea. a mea este din bilute de polistiren expandat si fata de perna dintr-un material care nu se incinge, e super

cristina si bebe in burtica 29+sapt

Mergi la inceput