Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (113)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Eu m-am bucurat cel mai tare cand am vazut ca si tu esti din BV...e adevarat ca la inceput activam mai des pe forum(aveam mai mult timp si la servici) dar acum abia am timp sa citesc iar de scris.........dar asa cum ziceam o sa intru in concediu in 2 sapt si o sa am mai mult timp
Eu merg la Preda Mircea

Alina 29+

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgescu oana

Buna seara burtici , am aparut si eu dupa o vreme .Sunt in concediu medical pe motiv de col scurtat si contractii , iau ginypral , scobutil si nospa.
Am stat cumintica dar maine o comit plec la mare 2 zile cu sotul , n serbam 11 ani de casatorie , de abia astept sa ne cazam .
In rest daca vorbeati de gatit v aspun si eu ce fac in seara asta , oeste la cuptor cu sote de dovlecei , ardei , ciuperci si porumb (e prima data cand il fac dar a iesit delicios ) si ... gogosi...acum le pun la tigaie
As vrea sa vad si eu contul comun dar nu am parola si user , se poate sa mi le furizati ?
Va pup

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 28s +
Martie-Aprilie

Oana ,multi ani fericiti!!!Wow!11 ani! Noi abia facem un an de la cununie duminica. Sa fiti fericiti!!

Daca dai o gogoasa dau parola!
Ti-am trimis PM.

Ana28+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Multumesc pentru urari ana , trec asa repede , ne-am casatorit de mici dar nu regret , ne bucuram de fiecare an cu bune si rele , important e ca suntem impreuna .
Si pentru parola sa stii ca dau mai multe gogosi , acum le-am terminat
Merci frumos

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 28s +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Hello! Am biruit, am convins computeru' sa mearga! Era in greva de la pranz, saracul de el, a suportat 3 caderi de tensiune in 3 zile consecutiv. Ma cam speriasem ca nu va mai citesc pana nu se repara

Oana mai ai o gogoasa? Dau o cana mare de compot rece la schimb Multi-multi ani fericiti si senini!

Eu am iesit doar pana la biserica in seara asta, unde am simtit la propriu ca ma intind pe jos, mi s-a facut super rau, cand am venit acasa m-am vazut in oglinda galbena ca ceara. Si la intoarcere mi-a traznit sa vin pe jos, ca odinioara faceam distanta asta in cateva minute. Ei bine, in 1.5 km am avut vreo 3-4 contractii de era sa ma asez pe trotuar. Ma declar oficial ... rabla. Poate ma da sotul ca avans pentru una noua
Ma duc sa duc potaile la culcare, au intrat miseleste in dormitor (ca nu au voie) si au adormit la picioarele mele sub birou. Noroc ca-s asa dulci

Donna 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Mai stau nitel, sa ma laud - mi-am facut singura injectia in seara asta, ca sotul e la munci. Si nu am lesinat
Dupa aia m-am recompensat cu un castron plin cu cubulete de pepene galben si nectarine, acu' pot sa omor un purice pe burta. Bine ca potaile sunt deparazitate temeinic.

Donna 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Oana felicitari pentru aniversarea casatoriei! Sa aveti inca 50 ani cel putin de aici inainte impreuna!
Dragelor va urez noapte buna si somn usor!
Eu am sa visez la o gogoasa din aia buna.......

30+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Donna felicitari pentru injectie! Esti curajoasa.Acum stai cunintica in patut in incearca sa faci nani.

30+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna seara fetelor!
Ana, multumesc!
Felicitari fetelor cu vesti bune de la eco!
Noi tot in vacanta!

Tina, cu(34+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Buna dimineata! Sau cum zice fii-miu: Hai, trezirea!
Nu va speriati, scriu putin si ma duc sa ma culc la loc.
Saptamana asta am fost plecata la mama, care sta la casa. Planul era sa ies in gradina, Dimitrie sa mai stea cu bunica, fara gatit...dar mi-a fost atat de rau, adica mi se intarea burtica de cum ma sculam in picioare, spatele ma durea, incat am stat numai in pat si m-am plictisit f tare. Asa ca ne-am intors acasa, unde chiar daca e mai cald, m-am simtit din nou mai bine si am reusit sa fac si putina curatenie
Dimitrie a iesit serile astea mai mult cu tati pe afara si a inceput sa mearga pe bicicleta fara rotitele ajutatoare. Cand il vad, as vrea sa fac si eu vreo doua ture...
Alynta, ce curajoasa esti cu drumul la mare! Mie mi-a zis dr nici sa nu ma gandesc iar eu chiar ma gandeam. Va doresc vreme buna si multa sanatate!
Bebecris, zic si eu ceva legat de teren, nu te supara. Ati putea sa va interesati de costul actelor, adica schita de dezmembrare - vb cu un ing autorizat de cadastru, apoi actul de dezmembrare si daca sunt socrii de acord - o donatie, ca sa platiti mai putin la notariat (informatiile astea nu costa nimic). In felul asta va puteti rezolva si cu autorizatiile de construire, avize si restul, sa nu mai depindeti de ei. E pacat sa investiti acolo si apoi sa aveti probleme.
La masina aia de spalat vase recomandati o marca anume? ca vreau si io!
Fetele, va pe toate ca am uitat ce vroiam sa mai scriu, dupa ce am terminat de citit din urma

Aaaa, si azi schimbam si noi semnatura, adica 30+

Oana 28+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

'Neata fetelor!!
Poftiti la micul dejun: cremwusti de pui cu mustar,piept de pui(dinala vidat), rosii si cas proaspat!
DONNA ce curajoasa esti!Bravo!
BE_ONE felicitari pt schimbarea prefixului!!
Azi schimbam si noi semnatura! Mai putin si schimbam si noi prefixul!

Ana28+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput