Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (113)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna burticute, azi am lenevit tare. Numai in pat am stat, e asa bine in concediu.Si acum realizez ca eu aveam burtica tare in fiecare zi, ca acum nu mai e asa mare si tare , ci molcuta . Azi am schimbat si noi semnatura, am mai crescut putin, DD sa ne ajute sa ajungem sanatoase pana la 40s.
Vad ca vorbiti de masina de spalat vase, noi nu avem, dar ne-am luat sapt asta masina de facut paine si e grozava.Pui in ea tot ce trebuie si peste 3 ore ai gata o paine delicioasa, merita. Si eu cam carcoteam, ca la ce ne trebuie, dar acum sunt incantata.
Va pup

mamica de Maria Lavinia si 29+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Burtici, ce bine v-ati distrat aseara. Aveti nishte poze faine.

Anuta, Pianna, Cami trebuie sa ne intalnim si noi. E bine si pentru mine in august.

Alynta, multa sanatate lui David. Bine ca nu e oreion si puteti pleca linistiti la mare

Crinuta, ma bucur ca e bine sotul tau. Stai cuminte acuma si nu te mai agita ca sa fie totul bine, sa nu te mai doara burta

Oramona, asa-i ca-i bine sa lenevesti in concediu? Felicitari pentru semnatura

Fetele, eu ma retrag, trebuie sa vina sotzul si ziceam ca facem un gratarel cu vecinii...e inca foarte cald afara, dar poate se mai racoreste
Un weekend frumos va doresc la toate, cat mai racoros si cat mai linistit dar cu bebei miscaciosi.

30+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

Andreea, multumesc.
Felicitari si tie pentru vestile bune de la eco. Sa inteleg ca totusi te-ai uitat putin dupa un cuculet pe care nu l-ai vazut. Oricum bravo voua.
Multa sanatate sotului Crinei si lui David.
Nu mai e nimeni pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Nu mai pot de somn!!! Bebelina e super agitata nu stiu ce are azi.
Maine suntem invitati la ziua de nastere a sotului meu.Ce pot sa duc cadou unui om care nu duce lipsa de nimic (inafara de minte).N-am nici un chef sa ma socioalizez cu nimeni.

Voi ce planuri aveti pt week-end, ca vad ca deja v-ati cam avaporat!

Oramona profita de timpul ramas pana vine bebe si odihneste-te cat de mul.As vrea eu sa fiu in locul tau dar am un pititc de aproape 2 anisori ca nu sta locului.
Andreea distractie placuta sa aveti.
Lora daca as fi in locul tau cred ca as comanda pizza sau mancare chinezeasca ...oricum ceva care sa te scuteasca de statul in bucatarie si "coacere".
Crina ma bucur ca sotul tau e bine acum.Ai grija pe mai departe doar de tine ca nu mai e mult si vine bebelina.
Ana pe unde esti? Ce ai mai bucatirit azi, poate imi dai si mie o idee!

32+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

se vede ca mi somn, am vrut sa scriu ca suntem invitati la ziua de nastere a sefului sotului meu si am scris aiurea

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Andreea, Oramona, Loredana sunteti tare dragute.
Si eu sunt pe aici, dar mi-e cam lene sa scriu. Am o lene....Stau in patut ca sa fie bebita bine, dar ma cam plictisesc ca nu e nimic pe la tv, iar sotul meu ca tot se simte mai bine s-a instalat la calculatorul mare cum ii zic eu. As iesi si eu pe afara, dar mi-e frica sa nu inceapa iar contractiile, caci parca seara se inrautateste starea mea, nu stiu de ce.M-am cam miorlait un pic pe aici, nu ma luati in seama.

30+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB

se vede ca mi somn, am vrut sa scriu ca suntem invitati la ziua de nastere a sefului sotului meu si am scris aiurea

Eric Joshua

Tocmai voiam sa te intreb cum adica la ziua sotului si nu vrei sa socializezi cu nimeni.........dar acum am inteles cum sta treaba.Poate gasesti vreo sotie detreaba pe acolo si o sa fie bine.
Iar despre cadou stiu cum e....foarte greu sa cumperi ceva la niste oameni care au detoate. Ceva simbolic, la care nu s-ar astepta....nu stiu ce sa zic.

30+

crina cu

Mergi la inceput

Loredana, eu ma cam plictisesc, iar printesa noastra mica nu se da plecata de la bunici. Si nu-s cu noi in oras. Dar maine a promis ca o sa ne bage si pe noi in seama. Asta pana in toamna cand vine si bebe si incepe si gradinita. O sa vad eu cum va fi cu doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB

Ana pe unde esti? Ce ai mai bucatirit azi, poate imi dai si mie o idee!

Eric Joshua

Noi am fost la strand sa se balaceasca tati! Ca mami a stat iar paznic la bagaje!
Loredana eu vazui ieri o reteta la tv,si azi am facut si eu.O iesit super. Chili con carne ii zice.

asa arata mancarica.

Ana28+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Buna seara burtici , am aparut si eu dupa o vreme .Sunt in concediu medical pe motiv de col scurtat si contractii , iau ginypral , scobutil si nospa.
Am stat cumintica dar maine o comit plec la mare 2 zile cu sotul , n serbam 11 ani de casatorie , de abia astept sa ne cazam .
In rest daca vorbeati de gatit v aspun si eu ce fac in seara asta , oeste la cuptor cu sote de dovlecei , ardei , ciuperci si porumb (e prima data cand il fac dar a iesit delicios ) si ... gogosi...acum le pun la tigaie
As vrea sa vad si eu contul comun dar nu am parola si user , se poate sa mi le furizati ?
Va pup

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 28s +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput