FIV la Cluj 41
Raspunsuri - Pagina 10
edennoa spune:
si as mai adauga ca la histerosalpingografie iti pot iesi resultate false de infundat din cauza ca trompa se poate contracta de spaima sau durere si sa nu lase substanta sa treaca mai departe; de rezultate false de trompe permeabile nu am auzit, eventual daca nu s-au infundat intre timp trompele de la o infectie locala (ex. clamidia)
eu am aminat la maxim aceasta analiza si am facut-o ultima din cauza legendelor care circula pe tema asta; sincer imi pare rau ca am dat crezare istoriilor cu dureri maxime, insuportabile si isteriilor unor cunostinte (culmea unele cadre medicale), in loc sa ma fi informat si sa o fac din prima; oricum, dupa ce am facut aceasta analiza, am decis ca sa nu iau in considerare persoanele panicarde care dau doar sugestii negative mai ales pe drumul acesta de lupta contra infertilitatii; lipsa de informare nu duce la nimic bun si din pacate legendele care circula in jur nu ne aduc avantaje, trebuie sa le analizam daca ne ajuta sau nu sa mergem inainte
toate fetele
cristina3343 spune:
Buna edennoa,
ce este zumba asta,n-am auzit de ea.
E super belly dance-ul,am fost si eu la demonstratii.
Am facut si eu histerosalpingografie cu sfrangeu si mie mi s-a parut ok,era sa-mi schimb parerea dupa ce mi-a zis tipa asta,dar ea asa mi-a zis ca la HSG i-a iesit permeabile si la laparoscopie nu;dar probabil e asa cum spui ca nu i se miscau cilii,oricum nu e matematica aici,unde 1+1=2;
N-am stabilit intalnirea pe cand inca,sa vedem ce mai zic fetele.
si succes la dans
cristina3343 spune:
Pe mine m-a durut putin la HSG,dar pe cand sa zic "au" mi-a zis ca sunt gata,de-aia mi-a fost teribil de frica la prima IA,ma gandeam ca ma va durea mai ceva ca la HSG,dar chiar nu m-a durut deloc;
Da,e nevoie sa ne informam altfel dam vina pe medici ca ne distrug,cazul unei tipe ce a zis ca a distrus-o ginecologul ca i-a dat hormoni aia de stimulare si mi-a zis ca s-a ingrasat nu stiu cat in foarte scurt timp,eu citind aici pe forum,mi-am dat seama ca doctorul nu e de vina,ci asa e cand iei hormoni;chiar e nevoie de informare...
la toate
edennoa spune:
zumba e o combinatie de dans si aerobic; pe youtube gasesti demonstratii; poti sa vii la o sedinta de proba gratuita sa vezi daca iti place
eu am facut dansuri latino mai multi ani, poate de aceea imi place foarte tare; acum ca merg doar la seri latino si asta rar, imi lipsea miscarea si dansul
daca toti medicii ar fi super okay, am merge pe mina lor, dar nu strica sa ne informam si sa alegem ce e cel mai bun pt noi; oricum e un drum de parcurs catre a deveni mamici, dar e un drum frumos catre un vis 
cristina3343 spune:
Buna dimineata fetelor!
O
expresso ca e luni dimineata.
Edennoa,am vazut pe youtube zumba,e chiar fain;pai dar noi de-astea dansam la nunti si nu stiam ca e zumba
;mai ca as veni si eu la zumba cand vad ce antrenanta e;dar vad ca tare te stoarce zumba asta(in general vorbesc)![]()
Cred ca ti-au lipsit dansurile daca ai facut multi ani,dar si zumba asta e ok,daca nu mai avem timp ca atunci cand eram in scoala si numai prin disco eram ![]()
O zi buna!
la toate
Oare ce mai face graviduta noastra?
cristina3343 spune:
Edennoa,m-am bagat pe site-ul ala ce l-ai postat cu histerosalpingografia,e interesant...;daca exista vieti viitoare medic ginecolog ma fac;chiar e o meserie nobila in primul rand ca esti medic si in al doilea rand ca le ajuti pe femei cu copiii![]()
Daca o sa am un copil,doctor il fac,totusi o sa-l intreb si pe el ce vrea.![]()
cristina3343 spune:
Cica nu e voie sa ramanem insarcinate in luna ce am facut investigatia datorita razelor x.
"Deseori, femeia poate ramane insarcinata dupa histerosalpingografie, datorita efectului de "lavaj mecanic" pe care il are aceasta investigatie.
Este obligator ca femeia sa NU ramana insarcinata in luna in care s-a facut examinare(situatie exceptionala) deoarece ovulul a fost iradiat si poate sa induca malformatii."
Astea chiar nu le-am stiut,ar trebui sa explice si ei,adica la sfrangeu ma refer,poate nu toate femeile au acces la internet sau n-au timp,etc....
Nu te poti juca cu astfel de lucruri ![]()
cristina3343 spune:
http://histerosalpingograf.tripod.com/id5.html
In sfarsit fetelor am vazut si eu uterul nu doar desenat![]()