Aspirante optimiste > 20 ani(542)
Raspunsuri - Pagina 7
bebelu86 spune:
COsmi eu nu inteleg
dc imi iei cum e la mdlife 70 mil min. pe stricut necesar.
dece nu iti faci si o sectie pt urgente, sau pt prematuri ???
dc tot esti clinica de fitze si ceri atatia bani,ofera-mi si conditii nu?
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 16+
858 SMS PT COPII
ancadragoman spune:
daca nasterea este cu probleme te trimite la Giulesti ca nu fac fata
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
didi32 spune:
Eu stiu pe cineva ai carei bebe a luat streptococ la nastere la regina maria de era sa-l piarda, asa ca.....
in devenire
cami_antonia spune:
didi multa bafta
si incredere
eu te sfatuiesc invers
incearca macar 2 IA
si apoi FIV
MIE FIV-urile mi se par complicate
e clar diferenta enorma de rezultate
dar sunt mult mai usoare
si poat da si ele rezultate
eu fug la calcat de rufe
ne mai auzim
pup toata gascaaaaa
ANDREEA84 spune:
asta e....ROMANIA,viatza si toate cele,nasol este ca noi acceptam situatia asta si nu ripostam,degeaba este o gura caci toti ceilalti tac malcsper macar ca ALEX sa nu fii luat caci eu abia azi descoperii minunea dar deseara o bag la baie,samponare cu antiparazitar si sa nu-i tund parul,am destule becuri in casa,numai vreau inca unul......
fetele va las,revin mai tarziu caci incep iar rutina din casa si mai ales trebuie sa pap ceva...am mancat un pik de dimi si atat!
va las multi pupici
FERICITA DE MARA 8-07-10 SIALEXANDRA 1-02-07
ANDREsiALEX
mandreeac spune:
Gandaci si paduchi???????
Pe cuvantul meu daca am auzit asa ceva. Doamne Dumnezeule, suntem in anul 2010, mileniul 3 si noi avem paduchi si gandaci intr-o maternitate. Sunt socata efectiv.
Andreea si pentru tine si pentru printese si asteptam poze cu toate 3 , ca toate sunteti asa frumoase, dar printesa cea mai mica e asa dulce si nevinovata!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 8+
http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/
didi32 spune:
Cami, ce sa mai zic, daca toti dr imi spun ca-i musai cu FIV n-are rost sa cheltui banii pe IA si sa mai pierd iarasi timp. Zic si eu ca ei stiu mai bine, cer mai multe pareri si asta e...
Andreea pofta buna, ai grija de printese!
Mandreea, ma bucur ca te simti mai bine si ne mai scrii!
in devenire
histamina spune:
am revenit de la dr.
mai face inca o eco sa vedem si a doua parere.a zis sa ramanem la 32 de sapt de maine, varsta bebe.el crede ca pot depasi situatia,ca ne va ajuta Dumnezeu.
am o noua branula.6 flacoane de ser/zi.
la mami sunt probleme cu anemia care a cam bulversat totul.
avem regim nocturm de masa.ma voi scula noaptea de cate ori pot si voi manca, nu mai mult de 100 de gr de mancare.branza, carne cat mai in sange,cartofi, salate, avocado, ulei de masline si cam atat putem,toleram.
andreea,
nu te tunde.cat recuperam copii strazii,ne dadeau frecvent.
2 pahare de otet de 9 grade+2 pahare de spirt de 70 de grade, tinut 30 d emin, apoi clatit.
didi, ti-am pus mail.
multumesc tuturor fetelor pt incurajari.
mandreac, as vrea sa vedem masuratorile astea nesuferite.
didi32 spune:
Nico n-am primit nimic, unde mi-ai trimis? Aici sau pe yahoo?
Papa acolo cat poti de mult si-o sa vezi ca va fi bine. Uite printesa Andreei cat de micuta a fost si acum e bine, papa si-o ajuta D-zeu sa n-aiba probleme. Ai incredere ca totul va fi bine
in devenire
roxy_s spune:
andreea nu pot sa cred ce vad. gandaci si paduchi intr-o maternitate??unde ar trebui sa fie totul curat si steril. mai mare rusinea. da, ar trebui facut reclamatie, dar asa este , nimeni nu face nimic, unul tipa ceilalti tac din gura si nu te baga nimeni in seama.
bebelu cu clinicile private ai mare dreptate. nu inteleg nici eu chestia asta, dai o groaza de bani dar la nastere daca sunt probleme ei nu se baga.pai cum vine asta??la noi la Clinica Eva este la fel. daca nasti sub 37 de sapt. mergi la maternitate, ei nu te mai primesc acolo.este o mare porcarie.
toate fetele.
S-a intamplat minunea mult asteptata9+