Aspirante optimiste > 20 ani(542)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Cosmi abia pe 6 august am urm eco.
adica de azi in 2 sapt

Andreea si ale mele sunt mari si dureroase.
nu am luat inca mixtura k nu mi-au mai ajuns banii de dim, si nu am mai coborat k era groaznic de cald. o sa iau diseara cand se mai racoreste.

NIke te asteptam cu vesti

DIDI sti k suntem alaturi de tine

Andreea84 ce face Mara? surioara cum a reactionat?

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 16+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Mandreeac imi pare rau ca te chinuie greturile!Multi sa treaca!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Multumesc Cosmi pentru pupici! Vor trece ele , nu o sa ma tina la nesfarsit! Trimit si eu de molipsire si putin bronz mai ales pentru fatza mea plina de cosuri imi doresc!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 8+

http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

si bibi complectare,akm doarme dar mai urmeaza o mika runda de 20mlasa face de fiecare data,adoarme in timpul mesei si apoi revine pt gustaredeseara fac poze si o sa le pun pe o alta semnatura,asa ne gasiti mai usor...
COSMI,astept pachetul
hai sa va dau o veste tare,vineri am venit acasa cu MATZU dar am mai venit cu ceva...la pachet...GANDACI SI O FAMILIE DE PADUCHI CARE ACUM AU SI EI COPIIII,cam multi asa ca ma tund,ma spal cu sampon antiparazitar ca si cainii si astept rezultatul....asa traim in spitalele din CRAIOVA-minzerie foarte multapacat ca n-am filmat ce era acolo si sa fii dat si pe la stiri-bataie de joc!RUSINE!

FERICITA DE MARA 8-07-10 SIALEXANDRA 1-02-07

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Fetelor sunteti niste scumpe toate, nu stiu ce m-as face fara voi
Stiti ca in general sunt optimista, nu stiu de unde facem rost de bani, dar, in prostia mea, sunt optimista in continuare
Andreea, este incredibil ce spui tu acolo! Chiar ai luat gandaci si paduchi din spital???? Doamna fereste, nu stiu unde ajunge tara asta frate! Pai si ce pretentii sa mai ai sa aiba medicamente si alte alea? Bine ne zic unii ca suntem tara bananiera!

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Andreea Doamne fereste,chiar in asa hal e spitalul din CraiovaAvem o tara de toata cacao
Mandreeac multumesc de de molipsire.Si va dau si din bronzul meu la toate daca vresti ca am de unde
Didi lasa mama ca asa trebuie sa fim optimiste,gandesti totul mult mai bine atunci
Bebelu mai ai un pic de asteptatCred ca arzi de nerabdare

la toata lumea!!!

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Cosmi, mai am o saptamana si p-urma pot sa-mpart si eu bronz pe-aici. Stii cum numar zilele? Mai am 4

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

daca tot nau medicamente si alte minuni macar au gandaci si paduchi,azi ma scarpinai in cap si sub unghie zarii un mergator cu picioare multe si pur si simpluu ramasai socata,rugai sotul sa depisteze provenienta si el descoperii si frumoasele clone de familii care depusesera oua,deci si ei sunt adevarati aspiranti optimisti
DIDI,toata ziua trebuiesc bani,noi avem datorii de nu ne mai vedem cu ele,spitalul cu medicamentatia,cu medici,asistente ma ajuns la 20mil,adika2000ron si sincer nimik nu aveam pus deoparte caci in urma cu o sapt sa nasc am cheltuit 500ron cu internarea si medicamentele si dr.,plus mancare la pachet...numai spun....asa ca priveste inainte,fai cum dicteaza inima si n-ai sa regreti

FERICITA DE MARA 8-07-10 SIALEXANDRA 1-02-07

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

offf Andreea...
Doamne in ce tara traim..si dc te duci la particular sa nasti, desi platesi o caruta de bani, dc bb pateste ceva tot la stat ajungi.
imi pare rau.
ai grija de fete

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 16+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Of, prin ce-ai mai trecut si tu! Bine ca sunteti acasa sanatoase amandoua, asta-i tot ce conteaza! Acum mai trebuie sa scapati si de mergatori, groaznic intr-adevar. Stiu cum e cu banii, si noi castigam destul de bine, dar se duc ai naibii toti pe rate la banci, pe doctori, acum renovam si casa, etc... Iar un FIV e vreo 100 de milioane!

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Didi frumos amr
ANdreea faci haz de necaz Mama ei de tara

Bebelu asa e la particular dai o caruta de bani si daca Doamne fereste se intampla ceva tot pe mana statului ajungi

Mergi la inceput