Aspirante optimiste > 20 ani(542)
Raspunsuri - Pagina 5
didi32 spune:
O sa vad ce-mi zice maine si cat ar costa exact. Si ne facem calculele...Pana la urma la cat merge sora ta? Poate ne vedem pe-acolo...
in devenire
ancadragoman spune:
pe la 10 si ceva ,nu stiu dar cred ca ajung si eu cu ea si ne vedem acolo
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
ancadragoman spune:
Didi intra aici ca fetele sunt de milioane http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154479
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
didi32 spune:
O sa intru un picut mai tarziu, acum trebuie sa plec vreo 2 ore. Multumesc
in devenire
ANDREEA84 spune:
DIDISOR,imi pare rau,dar ca sfat eu zic sa asculti de dr.ALBU,pana si la noi in oras sa dus vestea de medic foarte bun si de dr.TUTUNARUrecomand si eu FIV decat IAoricum ce ai alege voi tine pumnii stransi sa se implineasca minunea
NIKE,putin conteaza greutatea,vb din proprie experienta,matzu meu a avut 2080gr dar organik perfect sanatoasa,akm are cel putin 2300gr si sugee la tzitzi ca orice copil normal,numai ca trebuie sa ai rabdare un pik la inceput ca oricare alt copil si sa fiti amandoi sanatosimai ai putin si scapi de situatia asta terorizanta si ai sa vezi ca tu si bebe veti fii bine,va suge laptik mult-mult de te dor tzitzisi creste vazand cu ochiisanatate multa la amandoi
COSMI:la mine te-ai gandit?ai luat bronz si pt mine?sa-mi trimiti la pachet nasika...!!!multi pupicei
ANCA,daca ALEX e obosita nici macar nu se intoarce dar ce sa mai astept sa-mi spuna PIPI,,,,!asa ca mai scapa.....daca sunt si eu obosita,,,,e o scumpa MARIA
SE TREZII IAR MATZU,REVIN!
BEBELU BURTIKA
FERICITA DE MARA 8-07-10 SIALEXANDRA 1-02-07
ANDREsiALEX
mandreeac spune:
Nike, nu mai plange ca eu sunt sigura ca vei avea un bebelus sanatos! Te asteptam cu vesti de la doctor si daca ti-au spus sa mananci, oricat de greu ti-ar fi , straduieste-te pe cat poti!
Offf Didisor, imi pare tare rau de ce am citit, dar capul sus si Dumnezeu va avea grija de tine si toate au randuiala lor, eu asa cred, asa ca totul va fi bine pana la urma.. Te asteptam cu vesti de la doctor maine!
Bebelu, chiar sunt curioasa daca o sa dea solutia aia roade! Si la mine sunt mari si dureroase si foarte multe, efectiv sunt plina, nu stiu ce sa ma mai fac! pentru tine si pentru bebe.
Eu iar nu am dormit azi-noapte, m-am zvarcolit toata noaptea mai ales ca m-a tinut starea de voma pana dimineata, cand in afara ca ma ustura putin stomacul in rest ma simt bine. Vad ca sanii au reinceput sa se umfle dupa vreo cateva zile cat au stat in stand by.
pentru Cixinica, Roxy, Camcris, Cosmi, Camiantonia, Didi, Nike, Anca, Paula, Andreea84, Lia, Draguta, Anaxena si sper sa nu fi uitat pe nimeni!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 8+
http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/
cos_minutza spune:
Didisor imi pare tare rauNici nu stiu ce sa zic care te-ar putea incuraja,stiu ca e greu dar asa macar stii un lucru si nu mai stai sa astepti degeaba.Eu cred ca cumva o sa gasiti voi solutii sa faceti rost si de bani.Multi
Cixinica imi pare rau de z1
Madutza sa dea DD sa fie asa cum ziciOricum nu-mi fac sperante asa ca nu te bat daca nu e asa
Camcris parca Eforie Nord a zis Cami
Bebelu cand mai mergi la doctor?Stiu ca ai zis dar neuronii mei sunt inca in concediu
ANdreea iti trimit un pic de bronz daca vrei mamica si fetitele ei frumusele
Anca,Draguta si tutror fetelor multi
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Mandreeac imi pare rau ca te chinuie greturile!Multi sa treaca!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
roxy_s spune:
andreea ma bucur tare mult ca bebica este bine, ca a inceput sa suga titi ca lumea, sa se faca mare si sanatoasa
S-a intamplat minunea mult asteptata9+