Aspirante optimiste > 20 ani(542)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

nike tinem pumnii sa vii cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

buna dimineata fetele!
azi declar z1.
multi cosmi, roxy, histamina, draguta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

camcris, paula, bebelu, mandeeac, cami_antonia, walkiria,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

camcris
azi ma simt mult mai bine, am si mancat, am avut greata dimineata dar dupa ce am mancat mi-a trecut. acum simt asa, parca am mancat prea mult, dar oricum este mai bine ca zilele trecute.
mai merg la doctor abia in 19 august.
nike Doamne ajuta sa fie totul bine.
draguta
cos_minutza ce nasol ca de luni incepi. eu mai am si sapt asta. dar oricum nu mai merg prea mult la servici.maxim 2 sapt si apoi stau de tot acasa

S-a intamplat minunea mult asteptata9+

Mergi la inceput

camcris
azi ma simt mult mai bine, am si mancat, am avut greata dimineata dar dupa ce am mancat mi-a trecut. acum simt asa, parca am mancat prea mult, dar oricum este mai bine ca zilele trecute.
mai merg la doctor abia in 19 august.
nike Doamne ajuta sa fie totul bine.
draguta
cos_minutza ce nasol ca de luni incepi. eu mai am si sapt asta. dar oricum nu mai merg prea mult la servici.maxim 2 sapt si apoi stau de tot acasa

Mergi la inceput

netu' meu face figuri. nu merge , nu arata ca trimite mesajele.....nu stiu ce are. si cand colo le trimite de 2 ori

Mergi la inceput

roxy ma bucur ca ai putut papa si te simti bine, este cel mai important sa fiti sanatosi
cand afli sexu lui bb?
tu ce crezi ca vei avea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata fetele!

am intrat putin a va pupicesc , zilnic deschid ca citesc macar titlu .
cosmi, iti tot urmaresc graficul cu tb, daca se mentine cresterea , s-ar putea sa fi ovulat prin z23-24, acum sa nu ma certi daca nu e asa . Tin pumnii sa se prinda luna asta. Am vazut si pozele din concediu, sunt f frumoase
nike, parerea mea e sa nu te stresezi pt o diferenta de 1 sapt la masuratori. Nu inteleg de ce s-au impacientat doctorii asa rau, poate ca sa te faca sa mananci si sa nu te bazezi doar pe perfuzii... La mine in ultimele luni erau difente mult mai mari intre diferite masuratori si totul a fost ok. Daca vrei comparam pe PM diferite masuratori si o sa vezi ca e ok. pupici

eu sunt ok, nu am ami avut greata, as bea tone de lapte dar sunt apatica si fara putere de munca.

Am sa incerc sa nu uit pe nimeni, deci pupici multi pentru: cosmi, paula, lia, camcris, cixinica, anca, draguta, angi, walkiria, cami-antonia, bebelu

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 9+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

cixinica sa nu fii suparata ca ne luam de manuta amandoua si luna viitoare poate mergem la odisee, hai capu sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

roxy am primit pupicii

cixinica ai naibii de urati nu ne lasa deloc in pace

histamina sa fie bebelinul bine

eu am fost pana in piata, nu poti sa respiri de caldura

Mergi la inceput