Bv Paula, bumblebee! iul-aug 2010 (168)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Buna dimineata!!

Hai Bumblebee!!!
Hai Sabrina Lia!!!
Sa aveti nasteri usoare,recuperare rapida, bebei sanatosi si mult laptic!!

Cris, Razvanel (23.11.2004) si Rianna 37+
Valeeeeuuu AMR 2+
Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

Buna dimineata si de la noi!
Felicitari tutror mamicilor care au mai nascut in ultima saptamana, sa dea Dumnezeu ca bebeii lor sa fie sanatosi, papaciosi si sacreasca frumos!
Sabrina si Bumblebe, bafta multa azi si nasteri cat mai usoare!

Rodyca cu intarziere! Sa fi sanatoasa, implinita si fericita alaturi de frumoasa ta familie!

Noi suntem tot 2 in 1 chiar daca am pierdut dopul geatinos de o saptamana, trebuie sa mai stam asa inca 2 saptamani pana pe 9 august! Imi este tare frica sa nu ma apuce mai devreme caci la mine mai e si problema cu injectiile cu clexane pe care le fac din sap 5 zilnic, dar trebuiesc oprite cu 2 zile inainte de cezariana! Facand atatea luni de zile tratament cu anticuagulante, mi-e cam frica de sangerari mari la operatie, sper sa nu se ajunga la transfuzii de sange!

Si, colac peste pupaza, aseara mi-a dat al meu sot o veste de imi venea sa-i pun ciorba in cap (era la masa): nu mai vrea numele asta la bebe! Sa-i gasesc altul! Numele l-am ales amandoi de cand aveam 3 luni de sarcina si acum in luna a 9-a vrea altul!

Haideti ca m-am tot intins cu aolitul meu.... toate gravidutele, mamicile de delfinasi si delfinasii!

36+ cu un invingator David Gabriel
AMR 3+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

neata delfinariu
am intrat si eu sa va salut si sa sustin fetele

HAI BUMBLEBBE!!!

HAI SABRINA LIA!!!
nastere usoara, recuperare rapida, mult laptic si bebei papaciosi,necolicosi si sanatosi

acum ma duc sa ma imbrac si sa fug la doctor.

Bianca 37 + Andra Maria

Mycya, mult succes la doctor. Te asteptam cu vesti bune..

Cris, Razvanel (23.11.2004) si Rianna 37+
Valeeeeuuu AMR 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Hai SabrinaLia!
Hai Bumblebee!

E bine in concediu. As dormi pe rupte, nu stiu ce-i cu mine.
Ieri am fost la cumparaturi vreo 5 ore, a fost ziua prietenei mele si am tot cautat ceva de care sa fiu multumita.
Acum plecam iar sa ma uit si pentru noi. Sunt reduceri mari dar la lucrurile de vara. Tare m-ar mai tenta o rochita vaporoasa dar nu pot proba.

Tina, bravo tie, nu ca face bine la moral ?

Va pup, sper sa gasesc vesti bune la intoarcere si sa nu ma apuce nascutul la shoping ca n-am sotul aici inca.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 37+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Azi am schimbat si noi saptamana. Azi avem 38 sapt fix
Cu ajutorul lui Dumnezeu am ajuns pana aici...

Merg sa pregatesc bagajele. Sper sa nu uit nika..

Cris, Razvanel (23.11.2004) si Rianna 38+
Valeeeeuuu AMR 1+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

dragaicaam vazut ca tot pe 9 iti vei intalni si tu ratoii, mai avem doar 2 saptamani, dar cele mai grele.....
mycya te asteptam cu vesti bune de la eco!

Dar de albinuta Maya nu mai stim nimic?

Offff eu am o stare asa naspa din cauza caldurii, burtii, numelui care tb schimbat....iar bebelache asta se impinge din ce in ce mai mult in sus, cred ca e cu capul sub titi dreapta si cu funduletul sub cea stanga mai intr-o parte, mai are sa-si aduca si picoiarele tot aci, n-a alfat si el pana acum ca iesirea e in directia opusa

37+ cu un invingator David Gabriel
AMR 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

neaata si de la noi!

suntem tot in aceeasi formula astept ziua de luni pt monitorizare la municipal, in rest o asteptam pe bb-lina de luni suntem in 37s ceea ce e nesperat de bine!

Anca +36s ANA-MARIA AMR 2S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Mesaj de la btz_ovi
Tocmai ce am venit din vizite, lucrurile sunt ok azi, la amiaza primim rezultatele la inimioara, plamani si la analize (sange, urina); avem sperante. E numit uriasul, a scazut doar 50g, are 55 cm, cand urla pe acolo ii acopera pe toti, face numai figuri sa fie in centrul atentiei el si NUMAI EL si e dulce tot. Seamana leit mie. Imi vine sa-l mananc tot. Mai tarziu mergem sa vedem productia de laptic. Salutari si fetelor de pe forum. Pupici multi.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">38+ cu

AMR 1+ pana pupacim bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata si din partea noastra

FELICITARI LARISA SI ANAGIA....recuperare rapida si mult laptic

BUN VENIT BEBE NECTARIE SI BEBE DE ANAGIA...sa fiti sanatosi,papaciosi fara colici

HAI BUMBLEBEE
HAI SABRINALIA

Eu de dim ma tot chinui sa beau cafeaua si sa mananc...Antonia plange f. des ca o doare burtica...de ieri am inceput sa-i dau debridat la recomandarea pediatrei...si azi a facut kk de 2 ori dar asa s-a chinuit saraca,si plangea de imi era o mila de ea...maine facem 1 luna...am fata mare

GEO mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

si eu ma cam chinui cu andrei de ieri de ieri dimineata nu a mai facut caca si daca nu a plans si s-a chinuit saracul si nu ai ce sa ii faci, degeaba il iei in brate...m-am gandit ca am mancat eu snitele dimineata in loc de cereale cu lapte si normal ca s-a constipat asa ca azi am trecut iar la cereale integrale cu lapte...si am pus si putin termometrul in fundulet poate il ajuta...oricum a facut azi

dar sunt ingrijorata, poate a racit incerc sa dau de pediatra are nasucul tot infundat, ii pun si ser dar uneori respira pe gurita...dimineata avea 37.4,acum uneori mi se pare mai caldut, alteori normal. stiu ca la bebelusi e normala temperatura asta, dar totusi imi e cam frica de ieri a stranutat si mai des ca de obicei, plus ca a tusit de 2 ori (putin)

cand ii scut mucisorii sunt albi, ceea ce stiu ca e bine, dar prea are mucisori..inainte ii scoteam numai seara sau o data la 2 seri, acum toata ziua are mucisori

si e si foarte agitat, nu doarme legat nici o ora macar, decat daca e la mine in brate nici ieri nici azi nu mi-a adormit la plimbarea de dimineata

sa speram ca nu e nimic si ca e sanatos!! imi e asa frica sa nu pateasca ceva, el e asa de mic abia astept sa treaca caldurile astea sa fie si el in largul lui

acum e pe burtica mea, respira pe gurita si daca il misc vrea sa planga nu stiu daca e burtica sau altceva

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput