Bv Paula, bumblebee! iul-aug 2010 (168)
Raspunsuri - Pagina 20
adrianaBuc spune:
neata
Doamne ce noapte grea am avut! Mandra s-a chircit toata noaptea, vai de noi ce gemete! UF! E prima oara cand ne face asa! Se pare ca infacolul nu isi mai face efectul.
A adormit dimineata pe burta mea. Ma dus la iar plange.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anidaz Eladea nu ma cunosti dar citesc odiseea voastra zilnic fiindca am 2 prietene dragi aici Carmen si lalala,asa m-am apropiat de toate si traiesc alaturi de voi fericitele evenimente si emotii si indraznesc sa-ti recomand laparoscopia ,este usoara nu stai decat maxim 2 zile in spital (timp in care ai putea colecta lapticul pretios) ,ramai in loc de taietura clasica cu doar cateva gaurele infime si ti-ai putea continua activitatea nepretuita ,de mamica.Anestezia poate fi locala ,insa nu stiu daca aceasta afecteaza sau nu lactatia insa te poti interesa,au fost rezolvate asa pietricelele de colectie (asa le spune)ale unei cunostinte si este bine mersi. Va pup si va urez zile pline de bucurii alaturi de minunile voastre! Din cand in cand este bine sa te opresti din urmarirea fericirii si sa te multumesti sa fi fericit – Guillaume Apoillnaire |
draga mea, iti multumesc pt incurajare si sfat...evident ca voi apela la cea laparoscopica, daca e cazul...desi sperrrrrrr sa scap...sau macar sa prelungesc cat pot momentul X.
oricum, operata fiind, nu cred ca voi putea sa ma mulg... va fi dureros, vor fi 2 tuburi de dren acolo, 3 gaurele, care oricat de mici ar fi tot le simti si nu poti sta decat culcat...sigur, e chestie de 3 zile, dar si recuperarea dureaza...stiu ca e operatie minim invaziva, dar tot nu e o joaca...
oricum, caut solutii in continuare... nu va mai stresez cu pb mele...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ooana spune:
FELICITARI PAULA!!!
am primit mesajul cu vestile bune:
"Are 3750gr, 53 cm si Apgar-ul 10. Va dau detalii mai tarziu, knd imi revin dupa anestezie"
Oana mamica lui Matei
08-07-2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Mycya spune:
Neata fetele!!!
LA MULTI ANI RACUSOR!!!
LA MULTI ANI NELA!!!
sa va dea Dumnezeu tot ce e mai bun in viata asta, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!!!
FELICITARI PAULA!!!
recuperare rapida mamico, mult laptic si bebe sanatos
BINE AI VENIT BEBE RAUL!!!
sa fii cuminte,papacios, necolicos si sa iti faci parintii mandri de tine
Eladea imi pare rau prin ce treci.ma rog la Dumnezeu sa gasesti o solutie cat mai buna pentru amandoi si sa te faci bine
fetele ca vb aseara de greutate ati vazut ca Paulei ii spunea ca bebe va avea peste 4 kg si nu va putea naste natural, si uite ca a avut sub.bine probabil ca cezariana i sa facut si din cauza ca avea capu mai marisor si problema ei cu soldul.
EDIT: LA MAI MULTE LUNITE!!!pentru toti delfinasii care au facut azi o luna
Bianca 37 + Andra Maria
crispro spune:
Ana, si la noi a cazut azi buricul. Neonatologul zice sa il ingrijim cu spirt inca 4-5 zile, fara sa scormonim, si se vindeca singur.
Paula, sa-ti traiasca feciorul! Sa va refaceti repede si sa vina lapticul!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
giorgia23 spune:
FELICITARI PAULA
BINE AI VENIT RAUL
GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze
eladea2005 spune:
FELICITARI PAULA! SA-TI TRAIASCA PRINTISORUL, SA FIE SANATOS SI NOROCOS IAR TU SA FII MANDRA SI FERICITA ALATURI DE EL SI DE FAMILIE!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
michelle1981 spune:
FELICITARI PAULA!! BUN VENIT BB RAUL!!
aelita ce poze faine si ce slaba eeesti...
Eladea cred ca vei putea amana cu putin regim operatia. Cred ca e un ceai ceva care nu iti mai da starile astea. A baut mama mea acum 2 ani si de atunci nu a mai avut probleme. O sa ma interesez
Fetele care ati facut analiza de coagulare a sangelui, ce valori v-au iesit? Ca la mine e cu mult peste limita de sus Oare ce semnifica asta?
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">38+ cu
AMR 1+ pana pupacim bebelina