Bv Paula, bumblebee! iul-aug 2010 (168)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Mesaj de la Paula, ora 8.08:

"Neata. Eu sunt de la 1,30 in spital cu contractii dureroase la 5 min si cu membrane rupte, dar dilatare ioc. Acum a venit medicul si cred ca intru la cezariana. A zis ca nu are sens sa ma mai chinui. Anunt cand intru in operatie."

HAI PAULA!
...sa speram ca evstile bune vor veni repede!

Oana mamica lui Matei (08-07-2010)

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

salutare mamici si burtici!

n-am reusit sa mai intru, nici n-am avut dispozitia necesara... sunt distrusa...simt ca morrrrrrr... am avut iar un episod f dureros in zona stomacului(am zis eu), la fel ca cele din sarcina,asa ca alaltaieri a venit dr de familie acasa sa ma vada,ca nu ma puteam misca de durere, ieri am fost la o eco..si vestea traznet e ca am calculi biliari, care vor trebui operati... amanarea operatiei e data de frecventa si intensitatea crizelor...asa ca sper si ma rog sa nu mai apara prea curand crizele astea, ca nu-mi doresc sa ajung la cutit tocmai acum, cand alaptez...nu vreau sa renunt acum... sunt teminata...nu ma pot gandi decat la asta...

daca stiti pe cineva sau ati auzit de vreun tratament naturist/homeopat care dizolva calculii biliari, dati-mi de veste...please...dar pe PM ca nu stiu daca voi avea timp si dispozitia necesara sa mai intru...decat mai rar, cred...

va pup pe toate si pe toti...sanatate multa...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

off sunt cu gandul la tine, sper sa nu fie necesara operatia si sa reusesti sa-l alaptezi in contiuare pe Filip

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu
Rodica si eu vreau sa merg zilele astea prin mall sa-mi iau ceva haine de tranzitie poate mango , zara, asa cat sa le port pana ajung la talia mea ( inainte de sarcina 26 la jeans,acum speranta), oricum eu zic , un jeans si vreo 2 tricouri ar trebui sa ma ajute sa tranzitez!

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

vad ca toate avem aceeasi problema ...chiar am zis ca acum e mai greu decat atunci cand eram gravida ca macar atunci aveam haine
acum ce am ori im sunt mici...ori imi sunt mari

ai intrebat medicul dupa ceza cand putem face sport, masaj? mie mi-a zis la 6 sapt pot incepe asa usor...

referitor la cusaturi, am 2 fire care se resorb in interior, pe exterior nu am fost cusuta

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Oana am intrebat, acelasi raspuns, putem incepe ceva cardio de pe la 6-8 sapt depinde de cum se prezinta operatia!
Despre masaje la fel, eu am de gand sa fac masaje si dupa aceea steam bath ca sa scot si toxinele eliberate prin masaj! Dar oricum au trecut doar 9 zile de la operatie si mai astept, la 6 saptamani vreau sa merg la medic sa imi puna un sterilet provizoriu ca nu vreau sa folosesc anticonceptionale si o sarcina la asa scurt timp dupa cezariana este nepermisa! Voi cele cu cezariana ce mijloace de contraceptie alegeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

racusor, carmen, oana, cea mai mare grija a mea e sa nu fie nevoie de operatie curand, pt ca in cazul asta, s-a dus alaptatul..

oana, operatia nu prea se paote evita, din pacate...e doar chestie de timp...

carmen, nu stiu la ce te referi cand zici de analiza cu microscop...mi-am facut ieri eco si s-au vazut multe pietricele acolo in colecist...iar medicul mi-a spus ca singura solutie in cazul calculilor biliari e operatia...desi eusper si caut intr-una de ieri solutii naturiste/homeopate...paote paote am noroc...

am avut cateva episoade dureroase incepand cu ultima luna de sarcina, cand eu credeam ca de fapt ma supara stomacul...ca sa aflu ieri vestea shoc... si mai e o chestie, sunt cam periculoase pietrele astea, pt ca daca migreaza pot duce la complicatii grave si clar operatie..

evident o sa incep un regim alimentar adecvat...dar totusi asta nu-mi garanteaza nimic... si tocmai acum, cand toate erau bune si frumoase...uff, mama ei de lume... cred ca dau in depresie...imi vine sa ma dau cu capul de pereti...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Hai, Paula! Sa ai nastere usoara!

Racusor, Nela, La multi ani!!! Sa fiti fericite si sanatoase, sa va bucurati de bebei vostri si de familie!

Andreea, of, scumpa de tine, asta iti mai lipsea acum. Doamne ajuta sa poti rezolva cu tratament homeopat.

Merg sa dau papa la bebe. Azi a cazut buricul, azi am implinit o saptamana... Azi vine preotul... Revin mai incolo. Va pup pe toate...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Eladea nu ma cunosti dar citesc odiseea voastra zilnic fiindca am 2 prietene dragi aici Carmen si lalala,asa m-am apropiat de toate si traiesc alaturi de voi fericitele evenimente si emotii si indraznesc sa-ti recomand laparoscopia ,este usoara nu stai decat maxim 2 zile in spital (timp in care ai putea colecta lapticul pretios) ,ramai in loc de taietura clasica cu doar cateva gaurele infime si ti-ai putea continua activitatea nepretuita ,de mamica.Anestezia poate fi locala ,insa nu stiu daca aceasta afecteaza sau nu lactatia insa te poti interesa,au fost rezolvate asa pietricelele de colectie (asa le spune)ale unei cunostinte si este bine mersi.
Va pup si va urez zile pline de bucurii alaturi de minunile voastre!

Din cand in cand este bine sa te opresti din urmarirea fericirii si sa te multumesti sa fi fericit – Guillaume Apoillnaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata fetelor

Ce m-a emotionat msg lui Bumblebee

HAI PAULA...nastere usoara,recuperare rapida si mult laptic

LA MULTE LUNITE INAINTE LUI FILIP SI LARISEI

Azi facem si noi 1 luna asa ca va servim cu tortulet si suc

Rodika multumim de urari
Eladea ce rau imi pare ca ai aceasta problema....sper din suflet sa se rezolve cat mai repede fara sa afecteze alaptatul

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana. spune:

raportez una bucata buric cazut la fix 7 zile.
voi ati indepartat ce era inauntrul buricului?sau se inmoaie la baita?

Mergi la inceput