Bv Paula, bumblebee! iul-aug 2010 (168)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata delfinariu!

Oare o fi nascut Paula?

La multi ani Racusor , nela ! Sa aveti parte de tot ce e mai bun si mai frumos alaturi de familia voastra

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">38+ cu

AMR 1+ pana pupacim bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Neata delfinariu!

Oare o fi nascut Paula?

La multi ani Racusor , nela ! Sa aveti parte de tot ce e mai bun si mai frumos alaturi de familia voastra

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">38+ cu

Nici tu n-ai somn?

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 35+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 16 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata la delfinariu

pe la 4 cand m-am trezit io si am vazut de paula i-am trimis mesaj...asta am primit de la ea:

" deocamdata suntem monitorizati. dureri la 5 min, dar nu tare. il mai masoara mai spre dimi, dar dr nu ar risca. mi-a explicat ca se poate termina urat cu natural. si bb nu sta locului o clipa, e cam agitat."

eu i-am zis sa imi trmita mesaj in caz de ceva, ca eu tot ma trezesc, dar nimic pana acum..poate acum ca s-a facut dimi il mai masoara pe bebe si se hotarasc cum sa nasca...

mami de brotacel Andrei Ioan

09.06.2010

Mergi la inceput

Paula, Bumbleeblee, Michelle, Otilia , Rodica, Dragaica mercic de urari! la fel va doresc si eu voua!!

LA MULTI ANI NELA!! MULTA SANATATE, FERICIRE, BEBE SANATOS ! SA FITI O FAMILIE FERICITA, IMPLINITA SI FERITA DE NECAZURI!!

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Nici tu n-ai somn?

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 35+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 16 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Nope, m-am trezit la shushu si apoi m-au napadit gandurile.. si nu am mai adormit. Acum ma dau huta pe net, caut recipiente de stocare a laptelui matern

Mergi la inceput

mesaj de la Paula:

"tot ne chinuim. tocmai ce am vomat un pic. inca nu a venit dr care m-a monitorizat. pt ca am zis ca rezist pana la 8.dar acum, cum am si vomat, cred ca l-au chemat. va pup"

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare mamici si burtici!

n-am reusit sa mai intru, nici n-am avut dispozitia necesara... sunt distrusa...simt ca morrrrrrr... am avut iar un episod f dureros in zona stomacului(am zis eu), la fel ca cele din sarcina,asa ca alaltaieri a venit dr de familie acasa sa ma vada,ca nu ma puteam misca de durere, ieri am fost la o eco..si vestea traznet e ca am calculi biliari, care vor trebui operati... amanarea operatiei e data de frecventa si intensitatea crizelor...asa ca sper si ma rog sa nu mai apara prea curand crizele astea, ca nu-mi doresc sa ajung la cutit tocmai acum, cand alaptez...nu vreau sa renunt acum... sunt teminata...nu ma pot gandi decat la asta...

daca stiti pe cineva sau ati auzit de vreun tratament naturist/homeopat care dizolva calculii biliari, dati-mi de veste...please...dar pe PM ca nu stiu daca voi avea timp si dispozitia necesara sa mai intru...decat mai rar, cred...

va pup pe toate si pe toti...sanatate multa...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

uf, cu pb mele am uitat de felicitari...

FELICITARI DIN SUFLET BUMBLEBEE SI LARISA! SA FITI SANATOASE SI FERICITE ALATURI DE PUII VOSTRI! IAR DELFINASII SA AIBA PARTE DE TOT NOROCUL DIN LUME!!!

HAI PAULA! IN CURAND O SA-TI INTALNESTI COMOARA! TINEM PUMNII!!!

RACUSOR, NELA, LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI, DRAGELOR!!! O VIATA FRUMOASA SI TOT CE VA DORITI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

of Andreea, imi pare tare rau pentru problemele de sanatate...poate reusesti sa amani operatia cu cateva luni sa il poti alapta pe bebe mic

mercic de urari

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata si de la noi!!

Racusor La Multi Ani in aceasta zi asa de importanta, sa te bucuri din plin de fiecare moment si sa-l traiesti la maxim alaturi de cei iubiti! Multa sanatate!!

Nela La Multi Ani cu multe bucurii si momente de neuitat!!! Sanatate, fericire, noroc si multa iubire!

Paula nastere usoara, hai ca mai e putin si gata scapi

Eladea, nu stiu de tratamente naturiste dar un regim poate te ajuta putin!
Cum a ajuns totusi medicul la concluzia asta? Ti-a facut analiza aia cu microscopul?

Noi suntem bine, in afara de oboseala Leti suge aproape la fiecare masa, am crescut putin productia , speram pana la sfarsitul sapt viitoare sa reusim sa o aducem la nivelul dorit, adica juma' de litru pe zi cat are nevoie pitica
O zi frumoasa, si Aelita ce poze minunate, esti o graviduta tare sexi!!

Rodica si eu vreau sa merg zilele astea prin mall sa-mi iau ceva haine de tranzitie poate mango , zara, asa cat sa le port pana ajung la talia mea ( inainte de sarcina 26 la jeans,acum speranta), oricum eu zic , un jeans si vreo 2 tricouri ar trebui sa ma ajute sa tranzitez!

Mergi la inceput