PCOS (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CataLinaTeo spune:

leeloo5979, bine ai venit si felicitari pentru copil! sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!! intrebare de la o "incepatoare": acum te-ai vindecat de SOP? kg le-ai pus din cauza tratamentului sau asa, din senin, fara sa iei nicio pastila?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Buna Leeloo si bine ai venit. Te astept si la "Nou stil de viata" http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154844
si/ sau "incepand de azi -10 kg" http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153802&whichpage=8.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

a... si daca imi poti spune si mie ce medic bun ai avut la Medicover...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CataLinaTeo

nu , nu am mai ajuns... doctorul la care merg eu de obicei e in concediu pana pe 2 septembrie... si in timp ce cautam un nr de tel. de la un alt cabinet, sa merg la alt doctor, am fost la toaleta... si surprizaaa!!! cat m-am bucurat.... acum astept sa-mi treaca... si pe 2 septembrie ma prezint la el, sa discut despre o posibila sarcina... pana atunci, am sa iau BU si tot ce mi-ai mai scris si tu... o zi buna iti doresc! tu cum stai? iti monitorizezi ovulatia, ceva? iti iei temperatura?

Deocamdata eu iau Metformin, Napraznic si Tinctura de mladite de zmeur.
Trebuia sa-mi vina rusii saptamana trecuta dar inca nimic. Nu imi monitorizez ovulatia si nu ma stresez deocamdata. Daca se intampla pana in octombrie, natural asa, fara stress si planuri, e ok. Daca nu, intru pe ACO pana dupa nunta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

CataLinaTeo si emilia.m multumesc de primire fetelor!
Acum sa raspund la intrebari:
CataLinaTeo - nu m-am vindecat deloc...aceleasi probleme. Iar kilogramele au venit asa, fara vreun tratament sau pastila.Singurele pastile pe care le-am luat au fost Utrogestan pentru a veni menstruatia.
emilia.m - medicul de la Medicover activeaza si la Pantelimon, si de numeste Diana Gheorghiu, doamne fereste, de ce as face un secret ?

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://community.webshots.com/album/576954102XllZDy

Mergi la inceput

Din nefericire stiu si eu ca PCOS nu se vindeca. Doar se tine sub control. Kg apar intr-adevar asa, incet incet dar.. sigur
Intrebasem de medicul de la Medicover pt ca eu merg la Dr Gero care a tratat si ea cu succes cazuri de PCOS in scopul obtinerii de
Daca cumva nu voi avea succesul scontat cu ea, peste un an cand voi vrea eu bebe, voi merge sigur la dr recomandate de tine. Proiectul BEBE e foarte important in existenta mea.

Pupici

Mergi la inceput

mmm...nu se vindeca... kilograme... eu mai am o sansa! in sensul ca mie nu mi-a dat nicio analiza de facut... si atunci, poate e vorba doar de ovare polichistice , nu si de sindrom (ca am inteles ca nu-i acelasi lucru)... voi cere si o alta opinie, a unui alt medic, dupa ce ne intoarcem din vacanta.. oricum, daca diagnosticul se confirma, ii voi multumi lui Dumnezeu ca am doar atat (ca altii saracii depind de aparate pentru a supravietui, se lupta cu boli care-i nimicesc) si Il voi ruga sa imi dea multa intelepciune! si aici nu e vorba de resemnare, ci de acceptare a situatie.. si daca vom avea sansa sa avem un copil, voi fi tare fericita!

Mergi la inceput

In afara de metformin si naturiste eu mai fac ceva cu scopul obtinerii unui . Incerc sa slabesc. Deocamdata am dat jos 5 kg.
Mai am de pierdut inca pe atat si ma declar multumita.
Dupa ce slabesc o sa ma apuc de ACO ca sa ma si mentin slaba cu ajutorul lor

Mergi la inceput

emilia, este ceva ce eu nu am inteles... sa ma scuzi te rog, dar eu is mai grea de cap.. prind mai greu... am inteles ca te vei apuca de ACO pana dupa nunta. de ce? nu ai ciclul regulat? sau de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeag23 spune:

salutare fetelor.....revin si eu dupa ceva vreme.....cu vesti bune....adica cat de cat......daca va amintiti eram suparata acum vreo 5 luni ca imi venise prea repede cm...apoi prea tarziu...insa de 2 luni incoace mi-a venit la termen...si surpriza ca am si ovulat normal...iar luna trecuta am avut ovulatie dubla ...parca sunt crazy..de bucurie mi-am pastrat toate testele pozitive
metformin am mai luat doar o luna atunci...si l-am intrerupt din nou ca-mi era rau..insa m-a ajutat clar si el in ultimul an.......
ce m-a ajutat foarte mult sa-mi scada si tensiunea si sa-mi regleze organismul a fost LifePak pe care il iau de 1 luna incoace....comandat din SUA...
ultima descoperire facuta e ca si soacra are SOP si nu stia si are 2 baieti.....
am citit din urma si m-am intristat sa vad ca listuta se ingroasa...dar m-am si bucurat sa vad cazuri fericite.....cheia la mine e slabitul....va rog sa-mi trimiteti cat puteti fiecare ambitie sa pot lupta sa.. nu cedez in fata mancarurilor...apropo de asta jos palaria pt puterea de a trece la vegetarism.....
o zi buna va doresc ca m-am lungit prea mult...si spor la bebei...

Mergi la inceput