PCOS (18)
Raspunsuri - Pagina 13
cori_mic spune:
buna, am intrat si noi sa vedem ce mai faceti pentru ca mult timp nu am avut posibilitatea (nu am avut net).
Din pacate am vazut mesajul de la dienutzahy si am ramas cu un nod in gat si lacrimi in ochi. Dienutza imi pare asa rau pentru ceea ce ti s-a intamplat, cu siguranta Dumnezeu te va ajuta sa reusesti. Stiu ca drumul e lung si cuvintele de prisos dar mai important decat orice boala e moralul tau. Nu stiu ce sa spun decat ca trebuie sa mergi inainte. Nu vreau nici sa imi imaginez ce e in sufletul tau acum, dar iti doresc din inima sa te intorci aici cu vesti bune.
Cori 38+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
dienutzahy spune:
buna dimineata,
multumesc mult ca va ganditi la mine! Sper sa imi fie bine si sa imi dea Dumnezeu un bebe sanatos. ma uit la mine, parca din afara si vad cum sunt in afara povestii mele. totul e ca un mijloc de aparare penttru a nu cadea intr-o depresie cred eu definitiva.in fiecare zi imi impun sa zic ca de aici incepe totul si ca nu am avut bebe ever.
nush ce sa fac cu metforminul ca acum oricum sunt la regim strict pentru operatia de colicist, nu vreau sa imi incarc ficatul cu medicamente. nu stiu...
azi e ziua de nume a sotului meu,si avem si inmormantare cu o matusa care mi-a fost a 2-a mama. de ziua casatoriei pe 1 sept ma operam de colicist, de ziua mea de nastere aveam bebe mort,de craciun mi-a murit o bunica, de vreo 2 ani tot asa o ducem si ni se intampla doar la zile importante pentru noi. uneori imi vine sa imi smulg parul din cap si sa mor....dar mai e speranta ca va rasari soarele si astept asta cu sufletul la gura.
ca sa inchei frumos, va urez tuturor celor cu nume de Maria si Marian multa sanatate si fericire si La multi ani!!!
emilia.m spune:
dienutzahy,condoleante
Te rog, nu iti pierde speranta. Se va sparge ghinionul vei vedea.
Daca esti credincioasa mergi la o biserica spune o rugaciune si da un acatist, ca nu are ce sa strice.
Si gandeste pozitiv. Gandurile pozitive atrag energii pozitive.
Sunt alaturi de tine!
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
redramy spune:
Salutare dragele mele,
In primul rand La multi ani tuturor Mariilor!
dienutzahy te rog nu iti pierde speranta! In ceea ce priveste metforminul, daca ai ficatul afectat dupa operatie mai bine fa o pauza si nu lua. E foarte buna dieta in schimb, mai ales daca ai ceva kg in plus. Daca slabesti 5-10% din greutate cica ajuta mult in PCOS. Iti urez mult succes si capul sus!
Ruxandrada mutumesc pt raspuns! Mi-am facut deja programare la dr. Albu pe 23 septembrie, avand in vedere ca Giulestiul nu s-a deschis si nici nu se stie cand se va deschide. Si iti urez sa ai o sarcina usoara si o nastere asemenea! Poti sa ne spui daca sarcinile le-ai obtinut natural? Si care au fost cauzele opririi din evolutie a celor doua sarcini, PCOS-ul sau trombofilia (am vazut niste mutatii pe la semnatura)?
Pup pe toata lumea si sa aveti o zi exceptionala!
gudinde spune:
dienutzahy uneori lucruri absolut cumplite li se intampla oamenilor buni.
Imi este greu sa-ti zic ceva, doar ca simt ca va fi bine. Ca va veni si un moment al vostru, al meu, al nostru al tuturora. Va rasari soarele si pe straduta noastra. De ce atat de greu, de tarziu, cu atata suferinta? Imi este imposibil sa stiu.
Ruxandrada spune:
Dienutzahy, ! Sa iti dea Dumnezeu puterea de care ai nevoie! Te asteptam cu vesti bune!
Gudinde, ! Imi era tare dor de tine!
Redramy, toate sarcinile au fost obtinute natural; la ultimele doua am facut tratament cu Metformin, pentru ovulatie. Cred ca , in principal ,cauza opririi a fost trombofilia, fiindca sarcina asta care merge, Doamne-ajuta!, bine, pana acum, am facut tratament cu Clexane ( ma intep in continuare, pana la sfarsit, si am inteles ca si cateva saptamani dupa nastere). Eu am tinut foarte bine sub control PCOS in ultimii trei ani cu combinatia Metformin+ dieta Montignac.
Va pup pe toate si va tin pumnii!
R. 15+ ?
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
gudinde spune:
Ruxandrada si mie imi este dor de voi si ma gandesc zilnic la voi. Din pacate, nu reusesc sa intru ca inainte si nici nu am prea multe de raportat. Ca voi toate, incerc sa ma lupt, sa gasesc solutii sa vad ce se poate face sa mentin acest sindrom pe linia pe plutire.
Mi-am facut de curand un set de analize. DHEA-S-ul si SHBG-ul mi-au iesit mici, insulina mare. TSH-ul se mentine ok sub tratament.
In rest, planuri, mai am si eu, din pacate nu prea am timp sa le pun in practica si asta ma cam duce uneori in butoi. Mi-as dori sa pot face mai multe, sa am mai mult timp pt mine, dar momentan serviciul ma solicita foarte mult.
Cam asa ...
cori_mic spune:
Gudinde si eu intru de multe ori doar sa vad ce mai faci. Si tare ma bucur si eu cand mai vad cate un mesaj de la tine. Iti doresc sa iti poti implini toate planurile, oricum esti clar o luptatoare deci vei reusi.
Cori 38+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
http://blogulluibebe.blogspot.com