BIOGENESIS FERTILITY CENTER (19)
Raspunsuri - Pagina 15
Rock68 spune:
Monas, eu am avut ieri dimineatza un episod mai furtunos... dormeam si am simtit dureri de burta ca la menstruatie plus senzatia ca ceva se scurge cu putere! Imediat m-am dat jos din pat, fuga la baie si ce sa vezi? O mare pata rosie pe tampon! M-a apucat disperarea, chiar cu o seara inainte sotul meu imi spunea ca prea sunt prapastioasa... parca atrasesem raul cu pesimismul meu.
Dar m-am adunat imediat, am decis sa-mi schimb atitudinea si sa dau mai mult credit copilasilor mei.
Am revenit in pat sa ma linistesc, am mai zacut acolo vreo ora si am verificat apoi daca sangerarea a continuat. Spre fericirea mea nu mai aveam nimic!!!
Insa, cum sunt nebuna din fire si am nevoie de control asupra celor ce mi se intampla, am sunat-o pe Laura sa ma sfatuiesc cu ea cum sa procedez in continuare. De regula, la spoturile precedente intrerupeam administrarea Aspenter-ului si puneam local doar 2 din cele 4 Utrogestan de doua ori pe zi, restul pe cale bucala.
Laura m-a sfatuit sa fac o ecografie, sa ne linistim si m-a programat la Dr. Poiana la Mediplus pentru orele 16.30. Am ajuns acolo, unde nu mi-a placut atmosfera si nici Dr. Poiana, chiar daca nu el mi-a facut eco. Il stiam de la Biogenesis si m-am felicitat inca o data ca nu cu el am facut stimularea. La un moment dat chiar mi-a spus ca din punctul lui de vedere ar fi mai bine ca pe final sa ramana doar unul din cei doi... mi s-a parut aberant!!! eu chiar imi doresc 2!!!
Ma rog, in final cei doi medici m-au asigurat ca nu sunt probleme, se pare ca sangerarea a fost generata de hematoamele pe care le am pe-acolo, in urma nidarii.
In final, pastrez amintirile frumoase ale zilei de ieri, primele batai ale inimioarelor, 117 pe minut, dimensiunile lor aproape egale - 0.48cm si 0.50cm.
Urmatoarea eco intentionez s-o fac peste 2 saptamani.
Ai grija si daca ceva ti se pare suspect, mergi la eco.
ancadragoman spune:
Rock daca vrei sfatul meu ...fugi de POIANA!!!
Sora mea dupa ce a facut laparoscopie cu Haiduc a mers la el ptr FIV si i-a spus verde in fata ca la laparo nu i-a scos tott ce trebuia si ca el ii mai face odata operatia da clasic,ca se poate sa scoata chisturile de pe ovare dara daca nu se curata bine ii scoate si ovarele si face FIVcu donator....ca nu este nicio problema.
A iesit aia de acolo urland ...dupa a mers la dr D si a zis ca nici pomeneala de asa ceva si acum se pregateste de FIV
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Rock68 spune:
Ancadragoman, stau inca bine cu feelingul:-) din prima clipa in care l-am vazut nu mi-a placut... dar atunci nu mi-am putut explica de ce, acum stiu! Nici prin cap nu-mi trece sa merg la el!
N-am mai vrut sa continui istoria, ca defapt el venise sa supervizeze ecografia doar ca sa-mi dea mie indicatii ce sa fac de acum incolo, adica sa fac bine si sa nu mai merg la Biogenesis, ca practic treaba lor s-a incheiat si sa vin la Mediplus, sa ma ia el in evidenta.
Asistentele, dupa ce au facut figuri in prima faza, nu stiau cum sa ma convinga sa-mi faca de pe-acum programarea pentru urmatoarea eco de peste doua saptamani. Le-am taiat-o sec ca am un program foarte incarcat la birou si revin eu cu un telefon.
La clinica aia toata lumea ii ridica osanale "D-lui profesor Poiana", pe mine m-au corectat de cum am intrat: le-am spus ca am programare la D-l Dr pentru eco. "Nu draga, D-l profesor nu mai face de mult ecografii! El doar supervizeaza!!!"
Sincer, pe mine nu ma impresioneaza deloc titlurile astea, poate si eu sunt cineva in domeniul meu dar nu ma laud.
Hai c-a urlat indignarea-n mine...
Sincer, nu stiu incotro s-o apuc, oricum as vrea sa nasc la un spital privat, dar nu m-am decis inca in privinta medicului. Poate imi dati voi cateva sugestii, din experienta voastra.
ancadragoman spune:
Ma bucur ca nu mai mergi la el ,am o parere f proasta despre el
Uite sora mea cea mica ,insracinata in 7 luni ,merge la Haiduc la Filantropia si este f multumita de el.Poti incerca o programare sa vezi daca va intelegesti si am impresia ca este si la Euroclinic.
poze si filmulete
povestea nasterii
Rock68 spune:
Ancadragoman, merci frumos de sugestii
Ce frumos la voi in familie, daca reuseste si cealalta sora a ta, veti avea toate bebei
ancadragoman spune:
Trebuie sa reuseasca si face doi ca ea de obicei nu se incurca cu jumatati de masura
poze si filmulete
povestea nasterii
ella28 spune:
Saracu' domn profesor...daca citeste el aici cum l-ati balacarit
Mda, cu FIV-oasele nu te pui, e clar!!! gasca de pretentioase
Si io-s una
mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010
Monas spune:
Roky68, eu nu am avut asa episoade. Clar ca m-as fi impacientat, insa am auzit de la multe gravidute ca au mai avut scurgeri asa. Cat despre Dl Profesor despre care vorbiti, nu am auzit de el dar nici nu vreau sa aud daca e asa. Nu-l inteleg ce a vrut sa spuna ca sa ramana unul? Eu una ce-i drept sunt f speriata de doi, nu pt perioada sarcinii ci pentru dupa. Atunci mi-e mie frica ca nu ma descurc. Dar..o sa vedem.Dar nici in conditiile astea nici nu ma gandesc cum sa ramana unul? Sa stii ca si ai mei aveau 120 batai pe minut unul iar celalat si 117, insa erau mai mititei decat ai tai:)
catalina2307 spune:
Dupa multe experiente care mai de care prin spitalele din Romania, cu medicii din Romania, pot spune ca in sfarsit am intalnit un mare OM si un mare medic, cu eleganta , stil, profesionalism de care nu ai cum sa nu te indragostesti iremediabil. Prof. Peltecu.
As mai naste cu dumnealui de 100 ori de fiecare data la Filantropia, asta dupa ce am vizitat toate maternitatile private. Care mai de care mai grozava. Unii vor avans ca la hotel, altii te anunta de la inceput ca daca puiul are probleme iti asumi raspunderea pt a-l transfera la o maternitate de stat si tot asa.
In concluzie , daca puteti ajunge la Prof. Peltecu - nu face caz de titulatura - il recomand din tot sufletul.
Un medic exemplar intr-un spital adevarat.
adrianaady spune:
Ce fac fetele mele dragi?
Pup proaspata mamica fericita Catalina Ce mai faceti? sper ca sunteti bine, imi e tare dor sa vorbesc cu tine
Ella deci esti in forma va sa zica, planuri ceva?
Goggy tu ce ne mai spui ? ce face bebelinul?
Anca mult noroc sorei tale, sa fie un fiv reusit