BIOGENESIS FERTILITY CENTER (19)
Raspunsuri - Pagina 16
didi32 spune:
Buna fetelor, am mai scris aici acum vreo luna si ceva cand ma pregateam sa merg la consultatie la Dr D. Mi-a facut impresie ff buna, insa in momentul in care a intrat Poiana in consultatie mi s-a ridicat tensiunea instantaneu. Fusesem mai demult la mediplus si m-a tratat ff urat si m-a si curatat de-o caruta de bani . Ultimul medic pe care voiam sa-l vad in acolo era Poiana, care se mai si ofeream sa-mi faca diverse investigatii la clinica lui, imi venea sa urlu. Asta ca sa ma racoresc cu dl profesor.
Noi inca nu ne-am hotarat incotro s-o apucam, am facut de curand o histeroscopie la medlife cu Albu care ne-a zis sa mai incercam vreo 2-3 luni sa vedem daca iese natural. Daca nu, FIV ne mai ramane, sa vedem unde-l facem, fiindca sincer e o chestiune de bani la noi.
Va mai citesc din cand in cand ca sa mai prind curaj.
Fie ca toate sa ne regasim la odisee cat mai curand si felicitari celor care au reusit deja! Apropo, si eu vreau gemenasi
in devenire
Gabi_B spune:
Rock68,
eu am ales pe dr Virginia Tarlea de la Sanador. Stiu ca pe forum parerile sint impartite despre ea. Mie mi s-a parut eficienta, stie ce vorbeste, dar putin cam expeditiva. dar in sfarsit, nu tb sa ne imprietenim acuma!
In rest, imi convine sa-mi fac eco pe la Sanador pt ca e civilizat, au preturi decente si nu pierzi mult timp asteptand pe la usi. Nu pot sa suport sa stau cate o ora jumate-doua la usa, avand si PROGRAMARE! si timpul meu e important, nu numai timpul lor! inteleg un sfert de ora, hai jumatate de ora intarziere, dar mai mult e lacomie, nesimtire sau proasta organizare. Sau toate la un loc.
cat despre cezariana, dr Tarlea lucreaza la Euroclinic, sau se va muta la Sanador daca isi deschid maternitate in toamna asa cum au zis!
pup
Gabi+8
Rock68 spune:
didi32, parerea ta ma face sa ma simt mai bine:-) credeam ca l-am judecat prea aspru pe "D-l profesor"... eu nu sunt asa, nu m-arunc sa judec si sa improsc cu noroi, dar cred ca m-a calcat prea tare pe coada...
Gabi B merci de sugestii, tu in ce luna esti?
Catalina, desi nu ne cunoastem personal, parerea ta conteaza mult pentru mine:-) am citit si eu de Peltecu si pana acum mi se pare o optiune de luat serios in seama. Cineva spunea despre el ca in fiecare zi, inainte de a incepe ziua de lucru, trece pe la bebelusi sa-si incarce bateriile. Mi s-a parut extraordinar!
Duminica facem 7 saptamani, inca nu-mi vine sa cred ce ni se intampla
didi32 spune:
Rock, asta e parerea mea, vad ca si a altora, dar sa stii ca sunt si persoane multumite de el si care mi-au spus ca e un om tare dragut, nu-mi venea sa cred. Nici mie nu-mi place sa spun lucruri urate despre oameni, dar nici nu mi se pare normal sa ma trateze asa, motiv pentru care il ocolesc si gata. Sper sa-ti gasesti un medic cu care sa fii pe aceeasi lungime de unda si la care sa te duci cu placere!
in devenire
camrynna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pysypisi Buna dragutelor....desi cu intarzire va anunt ca am nascut pe data de 31 iulie o superba bebelusa bruneta,de 3kg 700,53 cm si am obtinut nota 9.Am nascut in Galati prin cezariana si am fost super multumita,m-am refacut foarte repede,mi-am luat fetita in salon a doua zi si am putut sa ma ocup de ea f bine.In afara de colici suntem bine,papam bine si dormim bine.Inca o data le multumim celor de la Biogenesis pt minunea noastra mica.Dumnezeu sa le dea multa sanatate si succes in cariera lor. Draga Catalina am ramas super surprinsa cand am vazut ca ai nascut si eu nu am stiut nici macar ca esti insarcinata.Ma bucur din suflet pt tine iubita.Multa sanatate iti doresc tie si bebelusei tale.Mii de felicitari pt reusita!!!Pupici din partea noastra!!! +36 DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!! |
Felicitari din inima , sa te bucuri de bebelusa , sa creasca mare, sanatoasa si voinica !!!!!
Daca itzi mai amintesti de mine , de pe reclama mascata//avertizare ...la un moment dat aveai un topic " Gravidutze dupa laparoscopie '' si te am si in lista de mess :) ...
Felicitari inca o data !
Camrynna ,
goggy spune:
Adriana, noi ce sa facem...suntem bine merci, am intrat in trimestrul 3 . Printul creste, da din craci si tzopaie in toate directiile.
Acum asteptam baby expo sa mai facem ceva cumparaturi, in septembrie vrem sa terminam cu amenajarea camerei si tot asa. Am senzatia ca mai sunt o gramada de chestii de facut si f putin timp....dar ne descurcam noi
Rock, apropo de sugestii, eu voi naste la Euroclinic cu dr Alexandru Dinu, de care eu sunt foarte multumita, daca te pasioneaza spitalele private. Si dr Peltecu e la Euroclinic, dar daca te hotarasti sa nasti cu el, cred ca Filantropia e o varianta foarte buna. Din cate am inteles maternitatea e impecabila.
28+ cu
mirela2 spune:
goggi ce mari v ati facut
ma bucur ca sunteti bine si ca mai dau cu ochii de tine
+18 si mami de Vlad (12.12.1999)
catalina2307 spune:
Da, Dr. Peltecu este la toate maternitatile private dar prefera spitalul. (sunt si camere private, inclusiv la terapie intensiva - 300RON/noapte).
Eu una nu am adus nimic de acasa, din ceea ce a fost necesar la nastere.(medicamente, trusa anestezie, consumabile).
AleDutulescu spune:
Buna fetele!
N-am mai intrat de ceva vreme, cam de 1-2 luni.
Asa ca de astazi ma abonez din nou!!!
Primul diphireline facut astazi. Oficial suntem in cursa (CASTIGATOARE) pentru FIV2. Cu grecii evident. voi? sper sa trag dupa mine muuulte burti.
Va pup si merci ca existati.