BIOGENESIS FERTILITY CENTER (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Rock si eu am mancat absolut normal cat am luat Medrol. Nu m-am umflat, n-am avut nik...dar ti-am mai zis asta, nu????

Sa nu te aud k te plangi de sarcina! Cel putin nu la subiectul asta k aici toata lumea tanjeste dupa gravideala cu bune si cu rele!

Cata te si sa ne mai spui de voi. Sunt convinsa ca puiul tau e special...asa ca tine

mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rock68 spune:

Catalina,
Nu stiu daca cei de la Biogenesis recomanda tuturor acelasi tratament de sustinere, dar eu trebuie sa iau prednison 2/zi, utrogestan 8/zi, cyclo-progynova 3/zi, aspenter 1/zi, acid folic 1/zi si elevit 1/zi.
Mi-au zis sa nu pun gura pe sare si eu ma conformez.
Joi cand am mers la prima eco (la o luna) se punea problema daca voi lua in continuare cyclo-progynova si, probabil pentru ca sunt doi, medicul a decis sa continui cu toata schema. Voi intreba din nou peste doua saptamani la urmatoarea eco cu ce continui.
Nu ma plang foarte tare, doar spoturile ma deranjeaza, sper sa se opreasca. Laura imi spusese ca daca mai apar, sa nu iau vreo doua zile aspenter. Sa vedem...
Ai grija de aia mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Rock si eu am mancat normal cind am luat prednison, si nu am patit nimic. Oricum felicitari inca o data pt sarcina cu gemenasi!
Ella bine ai revenit din vacanta? cum a fost la dragii nostri greci pe litoral? Esti bine?
Catalina deci venira colicii peste fetita...sper sa nu stea mult la ea. Ma bucur ca ne dai vesti despre Anastasia. Un pupic pe fiecare fata frumoasa
Dragelor presimt ca vom avea o toamna si o iarna plina de liniutze.

Mergi la inceput

Ella, tu stii ce mult imi doresc eu sarcina asta, nu ma plang, cred ca doar ma alintam un pic...
Adrianaady, merci de felicitari, sper sa-ti reuseasca ce ti-ai pus in gand. Am auzit din mai multe surse ca nu e asa de periculos prednisonul in combinatie cu sarea, o sa vad ce voi face...
Eu va doresc tuturor sa nu renuntati, trebuie sa incercati pana reusiti, Catalina e cel mai bun exemplu pentru noi toate.
Poate ca pe unele dintre voi le voi intalni in septembrie la clinica, am inteles ca medicii greci vin cam pe 17-19 septembrie.
Daca totul o sa fie bine pana atunci, sper sa se bucure impreuna cu mine de cei doi copilasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Da, tratamentul de sustinere este acelasi pt. toata lumea. Sa nu se supere nimeni .
Eu zic sa ceri dezlegare la sare . Sau la putina sare.

Ella fusesi in vacanta, ai? Frumos? Mare, soare, papa bun....las ca mergem si noi la anu'.

Ady da, venira colicii dar din fericire nu suntem fetitza plangacioasa. Rezista eroic mititica si sufera in tacere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Rock stiu atat de bine ma bucur cu tine si sunt aici daca ai nevoie de mine

Ady, Cata gata si vacanta. Papa, soare, bronz ...tot tacamu'. Sunt ok, incerc sa-mi fac curaj si sa intru in forma pentru urmatoarea incercare

gasca

mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010

Mergi la inceput

Fetele, confirm ca Ellei i-a priit din plin vacanta, arata foarte bine si, zic eu, e gata de o noua incercare.
Tineti-va de capul ei asa cum fac eu cat de des pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns potkyta spune:

Catalina, cu putina intarziere te felicit si eu si iti doresc multa sanatate tie si micutei Anastasia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Multumim mult .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

roky68, am citit aici (desi nu am facut FIV la Biogenesis) ca ai simptome pe care le vad si la mine. Adica am niste..scurgeri sa le numesc? Si eu am doi bebei cam de o varsta cu cei din burtica ta, si ma ingrijoreaza tare simptomele acestea. La eco merg abia peste o saptamana. Tu ai vb cu dr tau? te-a lamurit cu ceva in privinta asta?

Mergi la inceput