BIOGENESIS FERTILITY CENTER (19)
Raspunsuri - Pagina 13
adrianaady spune:
Anca stiu ca dr D da mare importanta HSG nu neaparat sa vada daca trompele sunt permeabile,si mai mult pt a vedea ca nu exista hidrosalpinx.
ancadragoman spune:
la asta ne-am gandit si noi ,numai ca ea acum vreo 3 luni a facut lamparo si s-a vazut acolo ca nu are .
Oricum merge pe mana lui ca nu ii dadea sa faca asta aiurea
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
catalina2307 spune:
Ancuta, HSG -ul nu prea este negociabil la Dr. D. In laparoscopiile facute de alti medici nu prea are incredere. Asa ca scapare nu este. ![]()
ancadragoman spune:
m-am prins eu ca nu prea tine la negocieri
...o sa faca pentru ca trebuie sa aiba incredere in el sa mearga pmana lui de acum incolo
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
anais74 spune:
Draga Catalina, doresc sa te felicita si eu (chiar daca mai tarziu, dar azi m-am intors din concediu)! Multa sanatate fetitei tale si voua, parintilor ei! Sa va aduca numai bucurii si Dzeu sa va binecuvinteze! 

Rock68 spune:
Dragele mele, sunt indescriptibil de fericita![]()
Azi am fost la prima ecografie, la 4 saptamani de la embriotransfer.
Parca am simtit de la inceput ca sunt doi, nu pot explica asta... toata lumea din jurul nostru ne-a prezis asta, parca pluteste ceva in aer...
Deci, bucurie mare pe doctor si asistenta, de noi ce sa mai povestesc, cand am vazut cei doi saculeti, unul mai mare, altul mai mic.
Se pare ca fiecare are ritmul lui de crestere si e firesc sa fie asa.
Acum trebuie doar sa continui tratamentul de sustinere si sa merg peste 2 saptamani la o noua eco.
Sa dea Domnul sa fie bine amandoi pana la final 

ingeras26a spune:
Rock, felicitari si sarcina usoara!!!
Cata, sunteti bine?
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
3 sarcini pierdute 5-8 sapt
Rock68 spune:
Multumesc Catalina2307, Ingeras26![]()
Au inceput greturile de dimineatza, azi sunt chiar daramata... dar nu-i bai, e semn bun, nu-i asa?
Azi am si o vaga scurgere (2-3 stropi), antrenata de utrogestan sper eu...
Nu cred ca e cazul sa ma alertez, sa vad cum evolueaza mai tarziu.
In schimb, mancatul asta fara sare ma cam crizeaza.
Dar sa nu ma mai vait, ca motivatia este absolut minunata.
catalina2307 spune:
ingeras - sunt ok, au inceput colicii, scuipa orice altceva nu e san asa ca incercam sa gasim alte solutii
.Plangacioasa nu este dar mi se rupe sufletul cand o vad cum se chinuie. Plang eu mai mult decat ea.
Rock - de ce mananci fara sare? Probabil pt ca iei cortizon. Nu este necesar sa renunti la sare, nu iei asa mult cortizon ca sa apara alte reactii. Eu am mancat absolut normal.