BIOGENESIS FERTILITY CENTER (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Cata, felicitari din toata inima! Sa va bucure micuta luptatoare, toata viata! Pup minunea cu mult drag!

Radiezi de fericire prin fiecare cuvant pe care-l scrii. M-a uns la suflet ce ai scris, asa am simtit si eu dupa ce l-am nascut pe Andrei, toate necazurile de pana atunci au fost pt fericirea nemarginita pe care o simtim de aproape 2 ani.

Cu greutatea sa nu-ti faci griji, laptic de mami sa fie si puiutzei sa-i placa, restul vine de la sine.

Super ca l-ai ales pe dr. Peltecu, stiam ca este un medic extraordinar, dar nu stiam ca s-a intors la Filantropia (nu plecase la Medlife?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Draga Catalina,

FELICITARI din tot sufletul! sa te bucuri de comoara ta in fiecare zi!!

referitor la dr Peltecu, am auzit numai lucruri bune despre el, dar as vrea sa te intreb daca face cezariana "la cerere" sau prefera nasterile naturale?

e greu de ajuns la el? are si cabinet particular?

sint la inceputul sarcinii, in 6 saptamani, dupa al 3lea FIV, si sint "in cercetari"...

te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

miki - Dr. Peltecu nu a plecat niciodata de la Filantropia. Este directorul spitalului de o carutza de ani.
Dar este extraordinar. Sotul meu mi-a comunicat dupa prima intalnire ca este cel mai profi medic pe care l-a intalnit in Romania. Si asa a si fost.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabi_B

Draga Catalina,

referitor la dr Peltecu, am auzit numai lucruri bune despre el, dar as vrea sa te intreb daca face cezariana "la cerere" sau prefera nasterile naturale?

e greu de ajuns la el? are si cabinet particular?

Gabi, felicitari pt sarcina. Nu stiu daca face cezariana la cerere dar in cazul unei sarcini obtinute prin FIV sigur face.
Este destul de dificil de obtinut o programare dar daca suni la cabinet si spui ca esti gravida si ai vrea sa iti urmareasca sarcina eu cred ca se gasesc solutii si nu te cheama in februarie 2011.

Date contact : strada Glinka, nr.4, scara A, ap.3, sector 2 (zona Floreasca), tel. cabinet 021.230.79.73

PS. - eu am facut cezariana fara sa ii sugerez nimic.
Pup si sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

multumesc mult.

o sa sun sa vad cand ma programeaza

Gabi +6

Mergi la inceput

Stiu ca acum sunt in concediu dar nu am idee pana cand. Posibil pana la sfarsitul lunii.

Informativ sa stii ca o consultatie +eco costa 540 ron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Catalina felicitari ,sanatate si tot ce va doriti !!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Buna dragutelor....desi cu intarzire va anunt ca am nascut pe data de 31 iulie o superba bebelusa bruneta,de 3kg 700,53 cm si am obtinut nota 9.Am nascut in Galati prin cezariana si am fost super multumita,m-am refacut foarte repede,mi-am luat fetita in salon a doua zi si am putut sa ma ocup de ea f bine.In afara de colici suntem bine,papam bine si dormim bine.Inca o data le multumim celor de la Biogenesis pt minunea noastra mica.Dumnezeu sa le dea multa sanatate si succes in cariera lor.

Draga Catalina am ramas super surprinsa cand am vazut ca ai nascut si eu nu am stiut nici macar ca esti insarcinata.Ma bucur din suflet pt tine iubita.Multa sanatate iti doresc tie si bebelusei tale.Mii de felicitari pt reusita!!!Pupici din partea noastra!!!

+36
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

pysypisi felicitari pt bebelusa bruneta! sa ti traiasca si sa fiti fericite!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Catalina pup mamica fericita

Mergi la inceput