Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (108)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

Buna mamici!
Va rog sa ma ajutati cu sfaturi legate de diversificarea bebelusului alaptat.Baietelul meu va implini in curand 6 luni si a fost alaptat exclusiv.Medicul de familie este plecat in concediu si as avea nevoie de ajutorul vostru.
Multa sanatate bebelusilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Nu inca, mai pe seara ca tati lucreaza acum. Am pup insa sampania la rece

Eu i-am dat caise facute la babycook si au fost putin acrute dar m-am gandit ca nu or fi fost ele prea dulci. Bine ca am aflat acum de la voi cum sta treaba.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Petrecere frumoasa atunci!

Deci detineti un babycook. Am salivat si eu la unul ceva vreme dar pana la urma m-am razgandit.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 8 kg

Merci
Eu sunt tare multumita de el si fac totul, si legumele si fructele. E practic (si eu salivez la cate cumperi tu )

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Am revenit:

La multi ani, DANYELANA!

La multe lunite Yannis Andrei!

Raspund rapid ca azi am o zi incarcata tare (mi-am mai batut si capul cu propunerea care se pare ca pana acum e un fiasco, mai sap si in alte parti...):

cristies, felicitari pentru dintisor!

onitza, sper sa-ti fie din ce in ce mai bine cu sanul, la mine inca nicio schimbare desi ma ung de zor cu alifia aia, te tin la curent.

plateea, MP, sa le fie pufilor de bine vaccinul (era sa va zic voua, dar ayanna) si sa nu aiba reactii!

dandanaG, Bea, of, imi pare rau ca nu veniti cu vesti bune, sanatate multa!

Cata, o sa mai incerc si cu protectii, problema e ca ma doare la fel si cu si fara, d-aia n-am insistat cu ele... Cand ai timp mai scrie-ne de Irina!

Rebiana, imi pare rau sa aud de operatie, recuperare rapida iti doresc! Trebuie sa tii regim de acum incolo? Ma bucur ca Mara si Luca sunt bine!

haircut, sa va fie de bine iesirea la mare, drum bun la tara! Sper sa nu fie nimic serios cu eruptia Maiei si sa-i treaca dupa ce-i scoti orezul cu roscove.

BF, bine ca Dani n-are reflux, sper sa-i dati de capat tusei cat mai repede!

cris.d, MP v-ati miscat super repede, pacat ca n-a fost sa fie de data asta! cris.d, vad ca ai facut fata cu brio celor 4 copii, bravo!

decenuela, ce frumos ai scris! Am ramas cu gandul la placintele calde si la cozonac...

evyme, multumesc pt sfat, ma doare sanul rau si cand incerc sa-l mulg cu pompa...

MS, ce noroc avem cu tine! Sper ca Sebi se simte bine acum.

O sa sterg mesajul de pe mailul comun si o sa ma documentez mai bine. Va anunt cand mai trimit ceva nou.

de Isabela si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Nikole nu stiu de ce l-ai sters sau de ce spui ca a fost un fiasco. Eu n-am zis nimic pt ca mi-e indiferent, va las pe voi sa decideti. In orice caz pt timpul pierdut.

_

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui valiburu

Buna mamici!
Va rog sa ma ajutati cu sfaturi legate de diversificarea bebelusului alaptat.Baietelul meu va implini in curand 6 luni si a fost alaptat exclusiv.Medicul de familie este plecat in concediu si as avea nevoie de ajutorul vostru.
Multa sanatate bebelusilor!

Buna si bine ai revenit!
Sunt convinsa ca daca pui intrebari ocncrete vei primi si raspunsuri. Subiectul este atat de complex incat cred ca este imposibil sa dai sfaturi la modul general. Eu una n-am experienta asa ca ma abtin.

_

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Offff

si eu alerg cu limba de un cot dupa voi ...
si e cald aici nene...caldura mare mon cher!

am citit tot 107!

Am vazut mesaje intelepte de OANI si XELA

Un mesaj emotionant despre co-sleeping de LOREX

Sper sa treaca de la crema NIKOLE

ONITZA sper sa iei cea mai buna decizie ptr tine si ptr Daniel! Chiar daca renunti la alaptat sa stii ca nu o sa fii o mama mai putin buna

CRISTIES acu vreo luna am fost in Auchan dar eram pe fuga targhetata pe cateva produse de "pescuit" repede de pe raft si fuga acasa ceea ce ""repede" in Auchan l pranz intr-o duminica mi s-a parut imposibil!
Era jale magazinul
Arata ca un bazar
Eu nici nu stiam magazinul asa ca incercam bezmetica sa identific raioanele unde as fi putut gasi cele trebuincioase
Toate erau ravasite complet toate produsele, toate cosurile cu reduceri, un talmes balmes si un furnicar de omeni! Un spatiu imens afara chiar in mijloc, un spatiu ce ar fi putut fi o parcare frumoasa era imconjurat cu plase...nu m inteles de ce,m-am chinuit sa parchez masina undeva ca la aia subterana era coada cat casa si io trebuia sa ajung urgent acasa...
Ma rog impresia generala despre magazin a fost de kko si probabil de aia nici nu am vazut decat copiile de peakooks...adica...eu acolo am presupus a fi raionul de jucarii, nu m-am uitat altundeva dupa Lamaze, aia au fost singurii identificati, nu am vazut pungile, dar e posibil sa fie si Lamaze-uri originle daca zici tu numai ca mi-au scapat mie...

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI DANYELANA!

Sa fii sanatoasa, fericita iubita si cea mai frumoasa mamica de bebe Arthur!

de Yannis

Mergi la inceput

BEA

Imi pare sincer rau ca acum dupa atata asteptare cand v-a dat Dumnezeu o fericire:bebe Ivan, trebuie sa treceti prin necazuri iarasi. Multa sanatate sotului, bine ca e la spital si se trateaza si o sa se faca bine repede!

de Yannis

Mergi la inceput

LML MINI YANNISsi felicitari ptr raportul de 6 luni de la dr! f mare te-ai facut!

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

noi aziAVEM bazdaci....ayanna. ca bazdaceala lu ema se transmite si inmulteste exponential la mine si..... nu papa, nu bratze, vreo 10 tzatze la rand in juma de ora si nshpe jucarele. afara kanicula drakului, in casa aer conditionat dat pe 26 grade, dar tot transpira usor la cap.... ma rog, sunt la sfarsitul unei saptamani cu 4 copii, daca va amintiti, din care aia mari au tinut-o tot intr-o "concurentza neloiala" zilnic, aia strainezi mi-au scos "untul" cu ce mananca ei, dar mai ales nu mananca ("laptele e de vaca? nuuu, eu beau de soia. sau iaurt dulce, daca ai"; pai, ala nu-i din lapte?..: ba da, dar nu e lapte...", etc). dar sunt si simpatici tare, cum nu nimeresc ei in romana mai nik sa zica si e o englezo-japonezo-romana in jur de ...azi dimi ma intreba:"ai chestie din aia?:de care, zic? pai, nu stiu cum se zice, dar ai?. zic, explica-mi ce face.... :"pai stii, cand ai un needle si vrei sa coseshti ceva, iti trebuie asta sa bagi in needle. materialul ala"

LUCIA SI DANIELA si multumim. cu voi si cu cela 4-8 ptrate de cioco 85% cacao ZILNICE....ma da monti disparuta. sau disperata?

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

offf incearca sa ii dai Emei putina apa , asta daca vrea! si rabdacol! felicitari ptr ca esti inca intreaga la minte dup atata timp cu copii si limba turnului babel! treb sa fie si amuzant!

de Yannis

Mergi la inceput