Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (33)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Eu am o alta problema cu mancarea. trebuie sa fac cam la 2 zile ca se mananca. nu sunt obisnuita sa fac mancare pt multa lume(suntem 5 in casa). si ce e mai naspa e k nu stiu ce a fac de papa.

Laura

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Laura,ce am gatit eu nu-ti face cu ochiul?

12+


Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Dupa pilaf nu ma omor. Iar salata de pui nu stiu sa fac. Cred k o sa-mi fac niste ardei copti maine. As manca numai macaruri acre. De exemplu sunt inebunita dupa ciorba acrita cu bors

Laura

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

n-am mai pus ciorba in gura de nu mai tin minte

12+


Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Eu cum simt mirosul in casa mi se face gura apa.

Laura

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

laura poti face varza alba cu piept de pui fiert taiat bucatele mici
si cu maioneza. e super buna.

aaa si socrela face maioneza cum v-am lasat retetele alea aseara cu ou crud si ou fiert.
nu stiu de ce am avut impresia k face numai cu ou fiert
dar presupun k se poate face si asa.
mai caut si va zic




Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 16+


858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Ralu am facut varza duminica si am papat doar eu si socru meu, restul lumii nu a servit k nu le place.

Laura

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

offf..naspa
stiu cume sa gatesti pt mai multi
si noi suntem 4
si niciodata nu ii multumesc pe toti
asa k atunci cand nu am chef, fac ce imi place si restu sa isi faca
dc le place ce pap eu, bine,
dc nu, sa isi faca singuri.
sincer de ceva timp numai eu fac papaica si nuami eu vin cu idei
dc nu zic nimic, mananca numai racituri.
iar eu cu ast anu pot trai.




Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 16+


858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Fetele,varza cruda?Am citit ca maioneza se face cu galbenus de ou fiert,un pic de mustar si in rest cum se face cealalta.

12+


Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

uite aici o reteta pt maioneza de post

Ingrediente:
2 linguri faina sau amidon
1/2 cana apa
mustar, zeama de lamaie
ulei

Se amesteca cele 2 linguri faina cu un pic de apa rece pana se desface bine.
Restul de apa se pune la fiert. Cand da in clocot se toarna amestecul de faina si apa rece si se amesteca la fel ca la o budinca. Se tine pe foc mic pana se ingroasa bine (nu dureaza mai mult de 1 minut). Se lasa la racit si cand e rece se amesteca cu mustar si zeama de lamaie, apoi se picura uleiul, ca la orice maioneza. Eu am picurat si un pic de sifon pentru ca dupa ce se incorporeaza uleiul devine foarte tare. Se potriveste de mustar si lamaie si se poate consuma imediat.

sau

Ingrediente:
1 cartof mare fiert in apa cu sare (sau 1 telina mare fiarta sau 1 ceasca fasole boabe bine fiarta); 1 ceasca ulei; zeama de lamaie; 2 lingurite mustar; 2 linguri apa rece.

Mod de preparare: Cartoful se paseaza amestecandu-se cu mixerul, se adauga treptat uleiul, zeama de lamaie, mustarul si apa rece.

http://www.lalena.ro/30-reteta-maioneza-de-casa.html






Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 16+


858 SMS PT COPII

Mergi la inceput