Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (33)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Laura,vezi a sunt niste racitoare,le pui dedesubt si le conectezi la usb si ti-l raceste.mie mi l-a dat cadou la lap,nush cat costa el singur

12+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Doloress si eu patesc la fel de la mirosuri care nu imi plac. De ex socrul meu fumeaza in masina, dar nu aeriseste nicioadata in schimb pune tot felul de odorizante. Iti dai seama ce combinatie de mirosuri iese acolo, incat mi se intoarce stomacul pe dos cand intru in masina.

Laura

15+

Mergi la inceput

Ana chiar nu stiam ca exista. Am sa caut sa vad cam cat ajunge unul.
Merci de informatie.

Laura

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenopolina spune:

loutzy, de exemplu uite aici: http://www.marketonline.ro/calculatoare/accesorii-notebook/filtre/tip-accesoriu-cooler/
Va pup pe toate, ma car si eu acasa, ca mi-a ajuns!
o seasa minunata!

Mergi la inceput

asa,cooler.mersi Xeno

12+

Ana

Mergi la inceput

merci xeno. sa ai si tu o seara placuta.

Laura

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Monika acuma depinde, nu toti care dorm in patuturile lor sunt chiar neglijati. Daca ii pui la culcare frumos, ii adormi in brate leganati, apoi ii pui in patut sau ii tii de manuta pana adorm cand se fac mai marisori, nu cred ca duc lipsa caldurii materne. Normal ca daca ii lasi acolo si inchizi usa si copilul plange pana adoarme o sa ramana traumatizat. Dar nu cred ca e cazul aici, daca suntem pe forumul asta, sigur suntem pentru ca vrem sa fim cele mai bune mame.

Loutzy of, mirosul de tigara cu odorizant e oribil intr-adevar, eu nu suport odorizantele de nici un fel, sa nu le vad.

Bebelu stiu cum e sa muncesti degeaba. Eu azi trebuie sa arunc bunatate de musaca, facuta ca la mama ei, cu vinete (ca tot vorbeati de ele) su legume multe, o bunatate. Are deja aproape o saptamana, asa ca, alta la rand. Al meu sot sclifosit a luat odata si a zis ca nu poate s-o manance ca e prea grea, parca e o domnisoara de pension, copilul nici atata nu mananca, asa ca m-am tot indopat eu toata saptamana insa tot mi-a mai ramas jumate de oala. Si acuma la gunoi cu ea. Si am muncit o gramada mie imi place sa pun legume multe, si e ceva de munca. Am sa-i tin saptamana viitoare numai in salate.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

la mine ori laptopu e prea vechi si se incinge repede, ori nu e cooleru bun
k nu face fata
si dupa o ora frige de zici k a fost tinut in cuptor.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 16+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

bun pilafu.sau eram io lesinata de foame.mi-e o lene sa incep sa tai alea de salata...

12+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Doloress stiu cum e cu papica
dc nu e proaspata..nu se papa.
adica tre sa o pape doar azi si maine.
poimaine nu mai papa.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 16+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput