Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (33)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

aoleu,dupa ce c-ai stat in caldura s-o faci,s-a stricat...

12+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mda....
asta e...
nu mai comentez..
nu prea sunt in toanele mele azi
sunt plina de spume, nu imi convine nimic si imi vine sa ma cert cu toti

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 16+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Raluca...

12+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

De faza cu dormitul sunt si eu ptr dormit in aceeasi camera pana la 2 ani. M-am intrebat odata de ce sotul meu nu poate adormi fara sa aiba la piept coltul de plapuma. Am cautat pe net si am gasit ca din cauza ca i-a lipsit caldura mamei in primii ani de viata s-a agatat de primul obiect pe care l-a gasit in preajma: plapumioara.
Intr-adevar, el a fost crescut de o femeie ptr ca mama soacra era la servici mai mereu si singurel in patut. Eu acasa am crescut in aceeasi camera cu ai mei pana la 1 an si apoi cu fratele mai mare in aceeasi camera. Nu am nici o problema cu dormitul, nu sunt legata f tare de parinti. Asa ca eu voi proceda la co-sleeping. Ati vazut creodata cum adorm copiii de la camin?? Groaznic! Iau in brate pernuta, plapumioara, ursulet ce au si se latina singuri pana adorm...Copilul e f sensibil de mic si e afectat toata viata, cred eu.
Dar fiecare isi creste copilul asa cum vrea, dupa cum ati si spus.

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Hai Ralu nu mai fi suparici. Eu azi dupa mult timp n-am chef de cearta cu nimeni. Cred k nu sunt la servici si de aia. La servici nu trec 10 min fara sa ma enerveze cineva..
Azi am scapat de facut mancare cred k ramane pe maine sper sa fie mai racoare, macar cu 5 grade. Simt k ma topesc mai ales k stau si cu laptop-ul in brate.

Laura

15+

Mergi la inceput

pai Laura,da laptopu jos

12+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenopolina spune:

Monika, hai sa nu punem totusi semnul egal intre o familie care isi iubeste puiul si se ingrijeste de el dar il lasa sa doarma singur in camera lui si caminul de copii. Ca ma apuca plansul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Eu ma lupt cu o greata de zile mari... Cred ca prima de genul asta in sarcina asta, mi-a venit sa vomit de doua ori. Asta pentru ca al meu sotior a spalat pe jos cu o solutie care miroase oribil. Ea zice ca miroase frumos, insa mie imi vine sa vomit. Stau cu toate geamurile deschise, si tot nu-mi iese mirosul asta din nas. Toata ziua ma cert cu el pe tema asta, vreau sa-i iau solutie bio, nemirositoare, zice ca aia nu spala bine. M-as muta cu laptopul pe balcon insa am nevoie de doua ecrane la servici.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Ana pai daca dau laptop-ul din brate nu mai pot stau intinsa in pat. Se supraincalzeste daca il pun pe pat si se inchide singur. iar calculatorul pana se misca ma doare capul.
Sincera sa fie mie imi place vara, dar vara asta mi se pare prea calduroasa. Cred ca mi se pare din cauza ca sunt grviduta.

Laura

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Imi pare rau fetele de caldurile astea mari, bine ca nu suntem in ultimul trimestru, atunci ar fi de coma.
La noi s-a mai racorit, insa am avut vreo 2 saptamani de cosmar, cu umiditate de 100% ca respirai apa si ajungea sa se simta si 43 de grade! Eu am stat numai la aer conditionat in casa, o singura tentativa am avut de iesit si am revenit pe 7 carari de ametita, asa ca m-am lasat pagubasa.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput