Specializare la locul de munca

Specializare la locul de munca | Autor: MadalinaM

Link direct la acest mesaj

Pentru cele/cei care lucreaza in domenii ce necesita o continua imbogatire a cunostintelor(strins, foarte strins legat de ceea ce fac ele/ei zilnic) firma/institutia va ajuta cu ceva? Exemplu: cursuri platite(in diferite procente), 2-3 ore pe sapt. agreate de conducere ca fiind dedicate studiului, sau alte modalitati...
sau, daca vreti, va documentati doar in timpul liber?(care timp liber???)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

In nici un caz ore pentru studiu liber, ca ai zis foarte bine: "care timp liber?". Dar se platesc diverse cursuri alese de firma si care sunt considerate relevante pentru munca desfasurata.

Insa ni se aplica si prevederile din Codul Muncii: daca plecam din firma voluntar in urmatorii 3 ani de la absolvirea cursurilor se ramburseaza costul acestora proportional cu perioada ramasa pana la 3 ani.

Rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

Eu inca nu am intalnit situatii ca sefii sa nu-ti permita ca in timpul serviciului sa nu te poti documenta in ceea ce te priveste, sefii mei nu au avut nimic de obiectat sa citesc legislatia, sau nu au respins propunerile mele de a cumpara documentatia necesara pentru departamentul nostru (cu conditia ca atunci cand plec sa nu le iau cu mine), sau daca am avut nevoie de abonomente la anumite site-uri de specialitate au fost de acord.
Acum de exemplu fac un curs pe care mi-l plateste firma, curs in urma caruia am sa detin odiploma ce imi va fi utila toata viata, cu conditia ca sa mai lucrez la ei inca un an dupa terminarea cursului, daca plec intre timp am sa platesc o parte din banii primiti pentru curs.
Mai depinde si de ce fel de sefi ai parte.

Mergi la inceput