Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Cred ca Miruna s-a speriat si a fugit, fiind asaltata de atatea burtici cu urari, pupici, flori, muzici...

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Am vrut sa-i raspund lui Vasari si am uitat.
Era legat de nasterea la Constanta si travaliul. Din cate stiu eu, la prima sarcina este imposibil sa nasti atat de repede, pentru ca din momentul in care se rupe apa si pana sea ajunge la dilatatie maxima, e cale lunga. Nu spun ca e imposibil, dar nu vorbim de o ora, doua, trei... Poate prietena ta a nascut repede ori pentru ca era la a doua sarcina ori pentru ca nu a observat ca i s-a rupt apa. Oricum, ma incred ca voi lua cea mai buna decizie, am incredere in Dumnezeu, ca ma va ghida in acest sens...

Ana
24, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Miruna, la multi ani fericiti inainte!! Sarcina usoara si bb sanatos!

Ana, la ambele nasteri a fost la fel. Nu pot comenta prea mult pe subiect, la mine a fost invers. :)
Joy, o sa ma uit ce incape in liftul nostru.

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 19+
Primul orice

Mergi la inceput

Fetelor, dar ce s-a intamplat? A picat netul? O liniste bizara pe forumul nostru... Eu citesc la delfinariu, ma tot gadesc cine va deschide si barlogul nostru...

Ana

Mergi la inceput

Alina, adica doar noi doua suntem pe-aici?

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

LA MULTI ANI Miruna ! Sanatate, bucurii, bebe sanatos si la termen!

Felicitari fetelor care au schimbat semnatura, saptamani usurele pana la termen!

Vorbeati de perna pentru gravi, si sotul meu mi-a zis sa-i iau si lui, ca la burtica pe care o are ii cam trebuie .

Si eu vreau sa-mi iau jurnal de sarcina, sa ved cand pot ajunge si la cumparaturi.

Ratusca, te inteleg cu cumparaturile, si eu mai aman (ca intre timp scap si de un credit ) si oricum toata lumea mi-a zis sa nu iau hainute prea din timp, ca arunc si banii pe toate cele si nici nu-i bine. Superstitiile, deh, peste piticii mei...

Am vazut si eu patuturi care se transporma in pat + comoda + birou si chiar i-am zis lui El ca asa ceva ne-ar trebui. Dar cum zicea, amanam un piculet, ca sa avem libertate mai mare la cheltuieli pentru bebe.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

sunt aici si eu,ana ..ma chinui cu durearea de gat..am inceput sa iau antibiotic..si o sa fac si gargara cu sare si ceai de musetel cum a spus miruna....

am papat niste lapte cu cereale si m-am cam balonat

21+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

si eu m ainvart pe aici, dar sunt adormita rau , cred ca intr-o zi o sa adorm cu capul pe tastatura si mai am o groaza pana plec acasa

21+

Mergi la inceput

ratusca,, dar prin antibiotic vrei sa spui ampicilina, da? Ca e singurul safe pe care-l poti lua linistita in tp sarcinii. Eu la 10 saptamani asta am luat, eram cu amigdalele varza si nu numai, imi erau afectate si laringe si faringe, oricum, dupa 3 zile de ampi, am scapat. Sper sa te simti mai bine cu tratamentul pe care-l urmezi. Ah, vreau si eu perna, dar nu stiu de unde sa mi-o iau pe cea potrivita, poate gasesc la Kika.

Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Eu sunt la serviciu si asa m-am chinuit sa citesc ce-ati scris, cand ma apucam de citit, cum eram intrerupta de unul-altul si pierdeam firul. Am citit mesaje de 3-4 ori chiar, sa apuc sa ajung pana la ultima pagina.

Si intre timp ma mai lupt cu niste porturi de date si cu niste baterii de laptop proaspat livrate.
Si printre ele cu casarile de anul trecut si cu copiile facute in luna asta . Chestii zilnice, na, ce sa fac... De-aia ajung acasa de-mi vine numai sa ma intind in pat sa stau un pic linistita.

18+

Mergi la inceput