Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 19
dayanara spune:
fetelor multumim, ma bucur ca va place rochita
rebiana felicitari pt stelute
bumbita e tare frumoasa ilinca
comentariul de la poza botez m.a dat pe spate:)))
exact cum spune asteropi nu.ti face griji de greutate, uite ce bine arata, e frumoasa foc, ca si asteropi, le stau hainutele frumos pe ele, sunt vesele , nu tre sa fie umflate ca doar sunt fete
eu ramasesem fixata de la ivan cu greutatea, dar acum ca e fetita nu mai vreau sa fie grasa
anca si eu am observat ca irina seamana cu codrin
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
irinabobe spune:
oana multumesc mult pt parola. o sa pun si eu azi poze cu asa zisa diversificare. oricum am facut progrese am ajuns la 14 lingurite pe zi dar se cam plictiseste in scaun si vrea jos...
. din pacate de cand am inceput diversificarea e si cam marait banuiesc ca il doare burtica ca se trezeste din somn plangand si kk e mai gros sper sa nu se constipe. suntem in a doua saptamana de legume. de sapt viitoare incepem sa introducem carnita si incepem si masa a doua cu fructe...
dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Alina2 ce s-a intamplat in Turcia? Ce mult imi place cum vorbesti de minunea ta. ![]() Si noi suntem topiti dupa el. Iubesc weekendurile cand ne hilizim toti 3 in pat dimineata. Eric mi-e asa drag ca nu stie la cine sa se intoarca la iubit, la mine sau la tati. Stau si ma intreb cum am putut trai pana acum fara el?Ieri mi-a fost asa cuminte de nu imi venea sa cred ca era puiul meu. In timpul fiecarui bibe a adormit si a tinut-o asa cel putin o ora. De papat piure de legume cred ca a bagat vreo 150 ieri, cel putin la nivelul de 150 era in recipientul de la blender. Si isi baga singur in gurita lingurita.![]() Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) ![]() Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |

da da de acord, foarte frumos povestiti
nu ma pricep dar si eu cand ma uit la ea nu pot sa cred cat e de frumoasa, o ador, nu ma asteptam la asta si cred ca nici lumea din jur, cand ne vede eu urata si ea asa diferita si frumoasa ii vad cum se mira:)))))))
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)POZE
oanaiacovita spune:
Irina de la morcov se constipa. Si Eric face mai tare si deja ma apuca nostalgia ca face kk de om mare. Nu mai e bebelus.

Roxi auzi tu URATA!!!!
Nu mai ai oglinzi in casa???? Eu chiar cred ca esti frumoasa si sunteti o familie frumoasa.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
dayanara spune:
denis pt mine am luat rochie de botez ieftina care sa nu.mi para rau cand o vad stand in sifonier degeaba:)) o sa.i fac poza, dar am spalat.o, sandale scumpe de purtat in fiecare zi si comode, alea clarks de care ziceam eu...silvanei 3 rochii dar tot asa le bagasem la spalat o sa le pozez, ivan si leo si.au luat singuri
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
oanaiacovita spune:
Irina, cand introducem fructele o sa se mai regleze. E bine daca am gasi pere, desi acum cred ca sunt doar de import.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
atb spune:
Child, stai linistita ca nu au intrat zilele in sac. Si mai ales ca acum ploua si e tare naspa vremea, numa' chef de iesit din casa nu ai. Vorba Oanei, mai bine stam in pat si ne dragalim pe vremea asta, sa-i vedeti pe baietii mei ce se mai iubesc...![]()
O sa pun si eu poze noi insa nu am acces inca la parola noua, nu stiu de ce nu vrea sa mi se deschida PM-ul, am vazut ca am mesaj de la LAlexandra ( multumesc mult
) dar nu-l pot deschide nicicum.
Roxi, e superba rochita, de-abia astept sa o vad pe Silvana imbracata in ea.
Bun venit noilor fete, Elba, Anka78, Sanzi!!!
Acomodare usoara printre noi!
Bumbitza, da' chiar e adevarata faza cu dublarea kg pana la 4 luni? Pai daca Denis s-a nascut cu 4,400 kg acum la 4 luni si 10 zile ar trebui sa aibe deja aproape 9 kg? Nuuuu, vai de bratele mele...
Momentan are 7,850 si e f bine asa.
Asteropi, imi pare rau pt vacanta, paote ne povestesti...
Andra_s, azi-noapte am visat cu tine, dar poti sa ma pici cu ceara ca nu-mi mai aduc aminte ce. Azi-noapte am stat vreo 2 ore pe Facebook cautand colegi din liceu si scoala generala si m-am uitat si peste pozele de la profilul tau, si cred ca mi-a ramas intiparita in minte poza cu tine si Ianis.![]()
Rebiana, felicitari! Te prinde nbine albastrul!![]()

Anka, felicitari!!!La cat mai multe aniversari inainte!![]()
Ce vreme mohorata... macar asa am timp de stat pe net mai mult.![]()
Adriana mamy de
Denis Alin 15.03.2010 si
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
2anke spune:
vreau sa-mi fac semnatura care sa-mi arate automat varsta copiilor si nu merge
. Stie careva?
[url=http://lilypie.com]
[/url]

Si isi baga singur in gurita lingurita.