Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 12
oanaiacovita spune:
Neata neata si de la noi. Nu da nimeni o cafea ceva? Hai ca dau eu una strong.
Rebi mersi de raspunsul cu fructele. Asa am inceput si eu cu Eric, cu cereale sa se invete cu lingurita, dar recunosc acum ca nu ii plac cerealele cum ii plac legumele.La cereale nu deschidea gura de buna voie, la legume da.Sa vedem cat ne tine.
Ella cand incepi diversificarea si cu fructe, la ora 10 dimineata bagi fructe si la masa de pranz, in jur de ora 14.00 bagi piure de legume si seara daca mai vrea bagi cereale. Cam asta e schema.
Child asa credeam si eu cu diversificarea ca e mare filosifie. Greu e pana incepi. Si bucatareala, inseamna sa arunci 2 morcovi, 2 radacini de patrunjel, cateva felii de dovlecel intr-o oala la fiert si apoi le blenduiesti, deci nu e chiar gateala in adevaratul sens al cuvantului.
Rebiana buna idee cu parolele. SI Gaby are dreptate cu noile mamici care ni se alatura. Eu zic ca pana nu vedem cel putin 20 de mesaje scrise din care sa intelegem ca e mamica si nu un dezaxat sa nu dam parola.
Scaun de baie si eu o sa ii iau. Mi-e ciuda ca am vazut unul pe siteul de unde am luat scaunul de masa la 30 si ceva de lei dar nu mai are pe stoc. In Auchan au unul la 60 si ceva.
Ami la Eric nu s-a dovedit intoleranta la laptele de vaca. Laptele HA ii dau pentru petele de pe fata care nu stim de la ce apar, dar branzica o sa ii fac cu lapte UHT, dar pe la 8 luni incolo.
Nafi bine ati revenit acasa. Ma bucur ca Riccardo e cuminte. Asa a fost si cu Eric cand ne-am intors din concediu.
Ioana ma bucur ca sunteti bine si esti doar ocupata.
Carmen sa aveti un botez de vis si astepam pozicile cu Sofia printesa.
Adriana atunci ramane pe dupa-masa.
Anca mersi, am inteles. Eu nu ii fac cu LP pireul, dar pun cereale in el.
Fug in piata dupa legume. We placut.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
miruna79 spune:
Buna fetelor
Azi implinim 5 lunite ... sunetm mari deja ...
incepem diversificarea am palpitatii si sunt tare curioasa cum o sa accepte mancarica... facem si Rotarixu azi a doua doza...
Avem 6800 g si 67cm.. ne rostogolim toate ziua de nu mai pot sa il las singur in patu nostru..
Apropo fetelor mi e tare dor de Castelana nu mai stiti nimic de ea???
un weekend minunat tuturor
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna mami de Daniel 24.februarie.2010
GabyHila spune:
Mare chef azi la noi!!! Sarbatorim 6 luni!!!
Poftiti si la orice altceva doreste sulfetul vostru!!! Sarbatorita a considerat ca in cinstea evenimentului nu trebe sa doarma mult si in rezultat am dormit cu vreo 7 sculari azi noapteeee!!!! M-am trezit umflata si cu feeling de tensiune sau de alergie!! sunt muscata de paianjeni ori cine stie ce bazdaganii mai circula prin case si am puls 105!!!
E o caldura cum mai rar mi-a fost dat sa vad la Sibiu!!! ma topesc efectiv sub soare!!! nu am iesit din casa de azi dimineata si tot rau imi e!!!
Miruna sa iti traiasca feciorul!!!
Lui Joy i-a dat mama papa azi dimineata!! mar copt cu piersica!!
va pup si revin cand ma simt mai bine!!!
GabyHila spune:
ce am mai ras fetele. ma uitam la un program despre SPA`ul de la Sibiu si prezentatoare e una slaba rau. Zice Bogdan... ptii ce nu imi plac mie genul asta de femei.. ZICI CA SUNT ASCUTITORI:)))
oanaiacovita spune:
Miruna la multe lunite lui Daniel!!!
Spor la diversificare.
Am pus in albumul de pe contul comun 2 poze cu autodiversificare .
Veronica Joy (de GabyHilla)
Petru-Gabriel (de greenfrog)
Victor Andrei (de loriangi)
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui child AMI stai linistita ca primesti retroactiv. Si eu am depus dosarul la sfarsitul lui mai, in 9 mai mi se terminase postnatalul. Si deja am primit banii Ideea este sa nu depasesti 60 zile intre terminarea postnatalului si depunerea dosarului. child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010) |
Multumesc. Intre timp am mai citit si am clarificat neintelegerea.
Martisorul meu drag, Irina Paula (8.03.2010), mami te iubeste!
My age
ami_84 spune:
citat din mesajul lui babyangel 'neata fetele, Eu am musafiri de la Cluj asa ca nu mai intru zilele astea. Vreau doar sa zic oanei ca la noi la diversificare nu e vorba de lingurite..Ii dau cat vrea si asta presupune in jur de 50-60 de grame in cel mai bun caz..adica 40 ml LP adaugat la cateva bucatele de legume..LP facut cu apa in care au fiert legumele.. Cand introduc o leguma noia, pun o bucatica din ea alaturi de o leguma cu care e obisnuit..si ii dau tot cat vrea..doar ca leguma noua e i cantitate mica o sa fac poze la recipientele din care ii dau la Codrin ca sa iti faci o idee.. Anca _ mami de Codrin (20.03.2010) si de Lucas (21.09.2000) Codrin luna a 4-a |
Si eu vreau sa vad pozica...
My age
ami_84 spune:
citat din mesajul lui miruna79 Buna fetelor Azi implinim 5 lunite ... sunetm mari deja ... incepem diversificarea am palpitatii si sunt tare curioasa cum o sa accepte mancarica... facem si Rotarixu azi a doua doza... Avem 6800 g si 67cm.. ne rostogolim toate ziua de nu mai pot sa il las singur in patu nostru.. Apropo fetelor mi e tare dor de Castelana nu mai stiti nimic de ea??? un weekend minunat tuturor Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor.... Miruna mami de Daniel 24.februarie.2010 |
La multe lunite!
Imi amintesc ca Castelana a zis ca pana ce nu se intoarce acasa prin august, nu mai intra.
My age
ami_84 spune:
citat din mesajul lui GabyHila Mare chef azi la noi!!! Sarbatorim 6 luni!!! Poftiti si la orice altceva doreste sulfetul vostru!!! Sarbatorita a considerat ca in cinstea evenimentului nu trebe sa doarma mult si in rezultat am dormit cu vreo 7 sculari azi noapteeee!!!! M-am trezit umflata si cu feeling de tensiune sau de alergie!! sunt muscata de paianjeni ori cine stie ce bazdaganii mai circula prin case si am puls 105!!! E o caldura cum mai rar mi-a fost dat sa vad la Sibiu!!! ma topesc efectiv sub soare!!! nu am iesit din casa de azi dimineata si tot rau imi e!!! Miruna sa iti traiasca feciorul!!! Lui Joy i-a dat mama papa azi dimineata!! mar copt cu piersica!! va pup si revin cand ma simt mai bine!!! Mamica fericita de Veronica Joy (24.01.2010) |
La multe lunite! Multumim de tratatie.
My age