Dovlecei in sarbatoare169-La multi ani Lisa Maria!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Clodute, bine ca sunteti mai bine! Inca un pic si trece!

Am vazut poze cu Radu si Andrei la intalneala! Niste frumosi cu personalitate. Eu nu stiu ce va mai chinuiati voi acolo. Ia sa fi venit o fetita prin preajma si sa vedeti ce se mai inghesuiau flacaii sa o ia de manuta.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna ziuaaaaa,

ce activitate domnule, ce activitate! si ce calduraaaaaa

Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii

Mergi la inceput

La multi ani Maia
La multi ani cavalerilor

pupici mamicilor lor

Mergi la inceput

dormiti?

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Clodute, bine ca sunteti mai bine! Inca un pic si trece!

Am vazut poze cu Radu si Andrei la intalneala! Niste frumosi cu personalitate. Eu nu stiu ce va mai chinuiati voi acolo. Ia sa fi venit o fetita prin preajma si sa vedeti ce se mai inghesuiau flacaii sa o ia de manuta.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Dana, Vik, Mada, Selen, Anomis, Mamideandrei, Nela va multumesc tare tare tare Mada As intra sa va povestesc, crede-ma, dar mi-e rusine. Nu pot participa la discutiile voastre din motiv de musafiri si munca multa si mi se pare jenant sa apar o data pe luna sa va anunt ca am postat poze si apoi sa urmaresc comentariile. Dar suntem tare, tare fericiti. Incerc ca din toamna, cand se termina regimul de pensiune din casa mea si evident daca ma reprimiti, sa particip mai des si atunci va fi altfel. Dar oricum, ca participa sau nu, mi-e dor tare de voi si va iubesc Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

Buna ziua, mamici de dovlecei!Va mai amintiti de noi?Noi nu v-am uitat, dar am cam stat mai mult la tara.Sa stiti ca noi inca nu avem dinti.Oare mai este vreun dovlecut fara dinti?In schimb busilam de vtreo trei zile....numai are stare deloc.Avem 7 kg si 70 cm.Tot la categoria pana ne incadram.
Spunem si noisarbatoritilor.
.!Lisa sa cresti mare, frumoasa si mai ales sanatoasa

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Buna fetele,

Intru si eu la ceas de mare sarbatoare sa urez primul
,,La multi ani!" pentru Lisa.
Sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata!
Felicitari mami,sa-ti traiasca papusica!

La multe lunite aniversatilor zilei!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi

Mergi la inceput

irina citisem zilele trecute pe undeva ca in jurul varstei de 10 luni unii copii refuza laptele, fie el praf sau matern. si mai scria ca trebuie suplinit calciul altfel (din branzica, smantana, iaurt etc) daca nu mai bea lapte prichindelul.

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Despre noi pot sa va spun ca saptamana trecuta a fost foarte frumoasa,am fost in concediu la Balvanyos.
A fost super,in fiecare zi am facut altceva iar Mihnea era foarte bucuros,chiuia intr-una .
In prima zi am fost la Lacul Sf.Ana si ne-am plimbat cu barca pe lac iar mandrul meu a adormit la plimbare,dupa ce era fascinat.In celelalte zile pe la Tusnad,prin apropiere...si in ultima zi am fost la salina la Praid,super frumos amenajata pentru copii,cu siguranta o sa mergem cu baiatul cand o sa fie mai mare.
De fericire,i-a mai iesit o lopatica sus si imediat in urma se afla si cea de-a doua,asa ca avem 4 dintisori,ne transformam usor in Dl.Castor .
Din pacate am revenit in acest ,,minunat'' cuptor numit Bucuresti.
Mai pierdem noi diminetile prin parc,dar in timpul pranzului e cumplit.Mai dau si drumul la aerul conditionat,dar mai incet,ca m-a cam luat de ,,nas" si ma paste o raceala.
In rest,maine a crapat ceasul si mi-am facut programare la Bien Savvy sa ma duc sa-mi iau rochia de mireasa,asa ca Uka,am ramas tot la rochiile lor .
Nu prea mai am timp de forum ca suntem pe ultima suta de metri cu invitatiile,cu pregatirile,mai e un pic...

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi

Mergi la inceput