Dovlecei in sarbatoare169-La multi ani Lisa Maria!
Raspunsuri - Pagina 8
mamideandrei spune:
LA MULTE LUNITE SI DIN PARTEA MEA PENTRU MAIA, AMOS si ALEXANDRU!
TOT ANDREI DAR PE PICASA
Lali_mete spune:
Hello dovlecime!
La multi ani Lisa,sa cresti mare si sanatoasa,ca frumoasa esti deja !
La multe lunite sarbatoritilor de azi pe fiecare.
Raluk ,la fel zic si eu,zic la multi ani Lisei de azi,pentru ca la noi era in ca 22 . pe toata lumea.
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
Clodute spune:
Buna fete dragi,
La multi ani Lisa si de la noi ! Sa fii sanatoasa si sa iti bucuri parintii si surioara.
Multumim de urarile de ieri dar nu am reusit sa mai ajung.
Noi sintem bine...din pacate am prestat si antibiotic... dar acum e pe drumul bun ...miine e ultima zi de antibiotic.
Va multumesc tuturor de incurajari.
Va pup
happy_uka spune:
Maai, nici nu stiti cat ma bucur ca va place reteta ! Sunt profi rau, ce cashcheta mea !!
C a r i n a Nihil Sine Deo
aricelul spune:
Buna,
La multi ani Lisa !!!
La multe lunite Maia, Amos si Alex
Mai si ziceti ca e bine sa fie scame pe jos ??!!!...offf ... pai eu fac tare urat cand le vad...ma dau cu capul de pereti, cu fundul de covor, zic ceva urat celui care le-a adus acolo, etc .... probabil ca incepe sa mi se increteasca si mie astea-s semnele, nu-i asa Luto?!
_
Maria (28.08.2009)
monis5 spune:
buna ziua
sarbatoritilor zilei!!!
am intrat sa va las www.youtube.com/watch?v=xf56GLpMzow&" target="_blank">o idee de diversificare
Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Maai, nici nu stiti cat ma bucur ca va place reteta ! Sunt profi rau, ce cashcheta mea !! C a r i n a Nihil Sine Deo |
Sa stii tu
Am incercat-o si io, dar daca-s tampitica...am zis sa inlocuiesc migdalele cu altceva exotic: nuca de cocos. Mai si mi-am fufript un ciocan peste dejtu mare de la mana stanga de mi-a zburat partea de sub unghie si acum zvacneste ca-n desene animate (adica creste si descreste dejtu meu ca inimioarele din maimutica asta)
Deci, fetelor, reteta se face EXACT asa cum a scris-o Uka, fara niciun fel de alt artificiu. Da??!!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
SabinaY. spune:
Dragelor,dragutelor sunteti absolut minunate!Imi dau lacrimile de emotie,toate urarile,link-urile cu mesaje...m-au emotionat f tare.
Chiar daca ati inceput petrecerea un picut mai devreme(anul trecut pe vremea asta Lisa isi facea loc sa scoata nasucul de gaza migdalata) e minunat sa vad atatea mesaje pentru noi.
Si pentru ca nu ne mai despart decat cateva ore(5),sa inceapa petrecerea,sa curga bautura
bum]
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Sa stii tu Am incercat-o si io, dar daca-s tampitica...am zis sa inlocuiesc migdalele cu altceva exotic: nuca de cocos. Mai si mi-am fufript un ciocan peste dejtu mare de la mana stanga de mi-a zburat partea de sub unghie si acum zvacneste ca-n desene animate (adica creste si descreste dejtu meu ca inimioarele din maimutica asta) Deci, fetelor, reteta se face EXACT asa cum a scris-o Uka, fara niciun fel de alt artificiu. Da??!! Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Mai, eu tin la tine, dar trebuie sa te cert: asculta-ti maestrul !! fara improvizatii! oricum intamplarea asta iti spune un singur lucru: nu esti pregatita ..
Io nu mai pot..de juma de ora ma uit pe money channel ..a ascuns gaza telecomanda si ne holbam amandoua la un interviu cu presedintele rezervei federale..
Dar inainte de asta www.youtube.com/watch?v=ff6YVyw5zMI" target="_blank">a dansat un pic
_ C a r i n a Nihil Sine Deo
biaz29 spune:
Buna ziua si de la noi, mamici scumpe!
Multumim din inima pentru urarile frumoase de cele 10 lunite ale puiului meu mic.
La multe lunite frumoasei Maia si cavalerului Alexandru! Felicitari, mamici dragi pentru asa niste dovlecei frumosi!
Si, desigur, La multi ani Lisa! Felicitari pentru anisorul unei frumuseti de fetita a unei frumuseti de mamica!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)