Dovlecei in sarbatoare169-La multi ani Lisa Maria!
Raspunsuri - Pagina 7
NelaM spune:
Hepi, sa-ti traiasca Maia. E PERFECTA!
La multi ani si tuturor sarbatoritilor zilei. Sa cresteti mari, puilor!
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM Hepi, sa-ti traiasca Maia. E PERFECTA! La multi ani si tuturor sarbatoritilor zilei. Sa cresteti mari, puilor! |
multumesc draga mea. o pup pe banana gingasa .
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica ce-ai mai gatit draga ? |
Pai am asezonat niste popcorn cu niste Fanta de lamaie..o minunatie a iesit.. Si am aruncat si niste migdale asa, la deruta..
Bine ca s-a terminat stressu ! Sa va fie invatatura de minte !
C a r i n a Nihil Sine Deo
NelaM spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Nu numai ca-ti place, dar e si frumoasa Am decis ca astazi sa fiu deep cu tente seci ! Pup eu fetele ! Cum v-ati sarbatorit? Cum mai papati? Culege scame? Eu le las prin toata casa acum, e si mai comod asa.. C a r i n a Nihil Sine Deo |
Draga mea draga, deschizi un subiect dureros pentru mine... asta cu scamele... E blonda rau Ana.
Hai ca revin, ca ma cheama Banana.
Zi-i la tanti Hepi ce-ai mai facut bun azi de papa intre timp. Imi notez si eu reteta cand ma intorc.
NelaM spune:
AM notat reteta, Uka.
Ma gandesc s-o incerc cu colica.. Ce zici, o iesi?
Hai, va pup. Revin.
raluk16 spune:
Numai eu pierd raspunsul cand dau click aici in chenar si dc crede ca dau click pe kinder pingui? Am ajuns in stare in viata asta si sa injur pinguini
La multe lunite Maia, Amos si Alexandru!
Sa fiti sanatosi si sa va bucurati mamicile!
Mai, da ne-am fraierit rau cu data, numai maine e ziua Lisei!!! Eu tot am asteptat azi-noapte ora 12 sa urez . Oare cum ne-am pacalit asa tot grupul?
Ca sa nu mai zic ca azi- noapte m-am culcat la 0:30, deja cadeam de somn, si m-am pus in pat si am inceput sa ma enervez de ce nu mi-a venit in minte la calculator ce sa va spun la fiecare. Si asa, in pat, am inceput sa-mi amintesc ce mai voiam sa ii spun fiecareia dintre voi! Si s-a facut ora 1:30 asa. Mai bine ma ridicam si deschideam calculatorul sa va scriu, da io tot speram sa adorm
Oricum, moooooorrrrr de dragul vostru!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
hepilica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Pai am asezonat niste popcorn cu niste Fanta de lamaie..o minunatie a iesit.. Si am aruncat si niste migdale asa, la deruta.. |
si eu am gatit ieri de nu mai puteam sta in casa de zapuseala de la aburi, cuptor....
foarte mult mi-a placut sa ma coc in suc propriu. pana la urma am aruncat mancarea pt ca a venit saracu' sot incarcat de la vapiano cu 2 buc insalata nizza, o pizza si praji death by chocolate. na, saracu' nu era obisnuit sa gatesc . de obicei mancarurile noastre vin in portbagaj fie de la mamele noastre, fie din alte locuri d-astea... am aruncat-o inainte sa o vada ca sa nu se obisnuiasca .
aaa, si ne-am racorit apoi cu niste heineken. doamne, nu stiu cum ma mai suport. ce apucaturi am.
mi-am notat reteta ta. imi place si o s-o fac si eu negresit.
te pup mica mea bucatareasa.
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
selen80 spune:
yellou!
LA multe lunite MAia, Amos si Alexandru!
Raluk, cred ca sarbatorim pt ca la noi era inca 22 cand a nascut Sabina...eu parca asa am vazut ieri...
asa ca: LA MULTI ANI LISA, MOGALNEATA FRUMOASA! SA FII SANATOASA, FERICITA SI NOROCOASA!
nu mai stiu ce mai vroiam sa spun...ca m-am amuzat rau ieri seara si azi dimin, si am uitat subiectele serioase
va pe toate
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
liliac1 spune:
La Multe Lunite, Printesa Maia
La Multe Lunite, Cavaler Amos
La Multe Lunite, Cavaler Alex
Ralukule ideea cu sarbatorirea Lisei din timp vine din faptul ca noi aici traim o poveste. Cea mai grozava poveste cu copii. Si dupa cum bine stim, petrecerile dureaza 3 zile si 3 nopti. Uite-asa noi am luat-o din timp
Ia zi, i-ai luat frac lui Alex pentru a merge la petrecere?? Ca eu ma chinui cu Radulescu sa-i pun carlige de rufe-n par sa-i fac freza sa stea in sus.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
x_ggg spune:
Neatza mai pe la amiaza!
Luto, thanks again.
La multe lunitze fericite Maia de hepilica, Alexandru Aurelian de crisbebe, Amos Ioan de biaz29!
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009