Dovlecei in sarbatoare169-La multi ani Lisa Maria!
Raspunsuri - Pagina 5
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Liliachio ai liber si tu si Techila sa-mi frigeti cate un polonic in cap, am zis, am zis. Vorba lu' mamideandrei mai bine ma culc sau citesc naibii mesajele alea de 10 ori inainte de a le posta. Ahhh, si Uka poa sa-mi dea sa inghit continutul sacului de la aspirator cel putin sa stim o treaba..... Nu mai bine ziceam eu cate kilograme are baiatul si punct. M-a mancat undeva sa va povestesc cum e cu stiinta si interpretarile si uite unde am ajuns. Nu-i nimic....ma fac eu mare (adica poate ajung la 80 kg) si ma razbun Iar vorbesc cu peretii ? Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
eesti taare sempatica,zau!
C a r i n a
Nihil Sine Deo
crissa.81 spune:
buna seara.as vrea sa urez LA MULTI ANI Lisa .sa cresti mare,frumoasa si sanatoasa.ce repede a trecut un an de zile si ce dovlecei mari si frumosi avem.mai vreau sa urez La multe lunite si sarbatoritilor de azi 22 iulie,in special fetitei mele Melissa Maria dar si celorlalti dovlecei de azi.eu am scris mai rar dar vreau sa va spun ca va citesc destul de des si ma uit la poze cu mult drag.urez tuturor dovleceilor multa sanatate si fericire alaturi de parintii lor.las niste poze si eu sper sa puteti intra.http://family.webshots.com./photo/2927349690106518683eayYum
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissa.81 buna seara.as vrea sa urez LA MULTI ANI Lisa .sa cresti mare,frumoasa si sanatoasa.ce repede a trecut un an de zile si ce dovlecei mari si frumosi avem.mai vreau sa urez La multe lunite si sarbatoritilor de azi 22 iulie,in special fetitei mele Melissa Maria dar si celorlalti dovlecei de azi.eu am scris mai rar dar vreau sa va spun ca va citesc destul de des si ma uit la poze cu mult drag.urez tuturor dovleceilor multa sanatate si fericire alaturi de parintii lor.las niste poze si eu sper sa puteti intra.http://family.webshots.com./photo/2927349690106518683eayYum |
ce frumoasa e fetita ta.....cum sta ea ca o lady sub umbreluta
Cum e in Spania ? urat ? frig? pietre pe plaja? plopi?
Sa stii ca iti fac o destainuire la ceas tarziu din noapte, in Spania e prima tara in care as vrea sa ajung in concediu. Dar nu stiu in care an ....
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
crissa.81 spune:
buna lucia.il pup dulce pe davidelu.il cunosc din poze .ii tare dulce.si ce dragalas ii el cum merge singurel.in Spania ii f.f. f.cald avem noroc cu A.C.sunt si 40 grade ziua.asta e.noi suntem aproape de Madrid .nu suntem langa mare.pacat.
mamideandrei spune:
BUNA DIMINEATA! imi revine mie placerea de a o ajuta pe Alex cu servirea cafelei! proaspata si aromata, cu sau fara lapte!
si inca o data pe lumina LISA
si salut consateanca mea, care ne-a laudat peste masura , dar nu zice si despre ea cu Radulescu din dotare...oricum sa stii ca abia astept sa ne mai intalnim; vin si cu dovezi imediat (oricum Radulescu e superb, am zis, am zis)
bai, andreiul meu nu mai bea lapte, am zis ca e o intamplare, dar de ieri dimineata abia ajunge la 140 ml ; azi de dimineata a baut fix 30 ml , am mai incercat dupa jum de ora si a mai baut 110-120 ml; cred ca e de la caldura, ca e jale in casa...azi noapte i-am lasat geamul foarfeca la el in dormitor ca nici nu se putea respira; era sauna... si azi inca o zi torida ...
TOT ANDREI DAR PE PICASA
Fragutza spune:
Neatza girls!
La multi ani, Lisa! Sa cresti mare si sa aduci numai bucurii parintilor tai!
Va pup cu drag, sa aveti o zi faina!
Pentru puiul tau
happy_uka spune:
Neata people!
Azi-noapte pana sa urez si eu ceva cuiva, m-a luat mandra la intrebari..si am tot dialogat pana pe la 2 noaptea..tare frumos a fost
Asa ca ... Lisa scumpa, sa fii fericita si norocoasa!!!
C a r i n a
Nihil Sine Deo
lutoniana spune:
Eu doresc sa infiintez clubul mamicilor iubitoare si disperate in acelasi timp
Sunt ocupate 3 locuri: Eu, Fragutza si Uka.
Copilul meu e nervos, agitat..ma musca de sani si se schimonoseste. Ma intreb daca i-o fi foame si eu il tin flamand. Tot eu ma intreb de ce nu doarme ca el doarme dimineata dupa ce-si face numarul.....
Acum i-am facut cereale dar nu ma mai baga in seama, s-a dus la dulap si a plecat cu o spagheta in mana...infipta in gat
Mai avem locuri, poftiti ...nu va sfiiti
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra