Dovlecei in sarbatoare169-La multi ani Lisa Maria!
Raspunsuri - Pagina 21
happy_uka spune:
Cred ca in viata mea de om n-am mai fiert orez ..ma simt asa exotica
C a r i n a Nihil Sine Deo
Lali_mete spune:
Stati cumintele sa fac cuibusor nou.da?
Lali,mami+ Paul-Iulian si+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
NelaM spune:
Doamnelor, va salut!
Hepi, mai, ce mi-a placut mesajul tau! Serios!
Esti tare de treaba. Sa stii ca si eu m-am aciuat la odisee la spartul targului, prin august... Eu sunt genul ala: am vazut, hop sa scriu si eu. Si m-am lipit.
Oricum, mesajul tau e frumos, mai! L-am simtit pana in inima!
Uka, pune mami orezul in colica, sa vezi ce se alege: bob de bobul lui! Care este!
In alta ordine de idei, eu de dimineata citesc la subiectul cu pedo... of of, am asa, o curiozitate morbida sa il termin odata!
Si din chestie in chestie, tot citind, hai sa vad ce fani am si eu pe picassa! Ma uit atenta la un nou fan, hyde22... care are nici mai mult nici mai putin de 2700 de prieteni...
Il vazusem de saptamana trecuta, insa am vazut ca are peisaje frumoase din toata lumea, ma gandeam ca de, o fi vazut cu HK si la mine. Sper din tot sufletul sa ma fi inselat, insa am vazut printre prieteni si unul ce punea poze "artistice". L-am kilarit! A se citi blocat si mi-am pus albumele unlisted. Sic!
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
hepilica spune:
Uka - e foarte misto scaunul pe care l-ai ales. Si pretul mi se pare super. Cred, din descrieri, ca e acelasi material ca asta pe care l-am achizitionat noi de curand. Imi mai place conceptul TRIZONE despre care nu am auzit pana acum, pare foarte ca lumea.
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
kawaichan spune:
salutare fetili',
mai ce frumoasa atmosfera la ceas aniversar,imi vine sa va pup pe toate,in frunte cu Sabina si zana migdalata
Hepi ai fost durere aseara,am ras si io ca mufa la mesajul ala,vorba lui Luci:)) numa' ca n-am mai apucat sa-ti zic ca eram varza la ora aia de oboseala.Asa ca uite si de la mine declaratie:
Draga Hepilica imi esti draga tare tare Pe mine m-ai impresionat de la inceput din cum o descriai pe Maia,se simtea atata iubire si caldura in mesajele tale.Apoi cand ai dat drumul la poante,mi-ai fost si mai draga
Si imi place rau triunghiul Hepi-Fraguta-Uka.Mey,cred ca e ceva chimie de la distanta asa
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."