Dovlecei in sarbatoare169-La multi ani Lisa Maria!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui aricelul

Buna fetelor,

La multi ani Lisa !!!

Cum va descurcati cu caldura? Apropo de AC si eu ii dau drumul in masina pt ca altfel nu se poate sta, dar doar la treapa 1 si spre bord. Oricum Maria inca sta in scoica. ... apropo aveti ceva sfaturi pt mine in legatura cu un scaunel de masina?
Multumesc Selen

Azi o sa incerc sa-i dau pt prima data paste .... pt prima data si pt mine cand fac asa ceva sper totusi sa-i placa, cu toate ca stiu din start ca nimic nu-i place, dar zic ca nu sunt eu e vina ...
Azi e si ziua nepotelului meu ... tot mic il vad si tot "Bulina" ii spun cu toate ca-si face acum buletinul

_

Maria (28.08.2009)

Si eu studiez piata pentru scaune de masina; m-am oprit la www.13enterprise.co.uk/La%20plimbare/scaun%20auto,%20scaun%20masina/scaun%20auto%20copii%20grupa%201/concord-trimax-chilli" target="_blank">asta. Imi place ca nu transpira bebe in el, are si manerele alea confortabile...Imi place mult.
referitor la AC, la noi in casa merge non-stop pe 24 de grade, nu ii vine in fatza Carinei, nu a stranutat nici macar o data ; iar in masina cand plec din parcare sunt 100 d egrade cred, dau la 16 grade si pe masura ce se raceste ok in masina pun pe 22 ..E regula asta cu 5 grade diferenta? Eu nu am auzit dar nici nu as putea sa o respect cred, e muuult prea cald. Sper sa nu racim niciodata
Cum faci pastele? Eu am scos niste orez integral..ma uit la el, el la mine..trebuie ales dar mi s-a spus ca iese o minunatie...Se fierbe o ora jumate cica ..Deci azi sunt bucatateasa hehe!
Sa-ti traiasca nepoteleul..asa e cand ii vezi crescand, eu am o nepotica de 18 ani si tot imi vine sa-i cumpar papusi cand ea cred ca e emo or something...

_ C a r i n a Nihil Sine Deo

Multumesc ... eu ma orientasem spre Britax sau Inglesina Marco Polo .... dar sa vedem ....
Am observat ca la asta •Varsta de utilizare: Grupa 1, 8 luni – 4 ani (9 – 18 kg). pai cred ca noi o sa ajungem la 9 kg peste vreo 6 luni, in conditiile in care daca ia 100 gr pe luna ...

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

hepi si noi te placem pe tine, mai ales cu asa o frumushata de fetita si o livada la care suntem cumva asociate...nu? ramane in picioare chestia cu afacerea, da?

cat despre mesajul de ieri, zau ca am crezut ca l-ai scris tu, ca raspuns retoric la intrebarea ta, in lipsa altor raspunsuri. chiar ma distram ca uite ce haz are hepi. oare ai inteles ceva din ce am zis? ca eu daca citesc....inca mai am dificultati. ma duc sa ma apuc de munca mai bine.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Lali tare rau imi pare de buba lui Paul sa treaca repede.

Uka am cautat pe net reteta (ca nu prea am talent) si m-am oprit la www.bucataras.ro/retete/491/paste-pentru-bebelusi-de-la-9-luni.html" target="_blank"> asta deoarece am ingredientele in casa si nu mai e nevoie sa ies ...nici chef nu am pe caldura asta si nici nu pot sa ies cu Maria ca sigur in masina e sauna ...
Poate ma orientez si la un scaunel de la Luto ...ca tot vreau mai multe ... mai studiez ..

Ma duc ca s-a trezit ....si trebuie sa incerc si reteta

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:

Buna fetelor,

La multi ani Lisa !!!

Cum va descurcati cu caldura? Apropo de AC si eu ii dau drumul in masina pt ca altfel nu se poate sta, dar doar la treapa 1 si spre bord. Oricum Maria inca sta in scoica. ... apropo aveti ceva sfaturi pt mine in legatura cu un scaunel de masina?
Multumesc Selen

Azi o sa incerc sa-i dau pt prima data paste .... pt prima data si pt mine cand fac asa ceva sper totusi sa-i placa, cu toate ca stiu din start ca nimic nu-i place, dar zic ca nu sunt eu e vina ...
Azi e si ziua nepotelului meu ... tot mic il vad si tot "Bulina" ii spun cu toate ca-si face acum buletinul

_

Maria (28.08.2009)

Si eu studiez piata pentru scaune de masina; m-am oprit la www.13enterprise.co.uk/La%20plimbare/scaun%20auto,%20scaun%20masina/scaun%20auto%20copii%20grupa%201/concord-trimax-chilli" target="_blank">asta. Imi place ca nu transpira bebe in el, are si manerele alea confortabile...Imi place mult.
referitor la AC, la noi in casa merge non-stop pe 24 de grade, nu ii vine in fatza Carinei, nu a stranutat nici macar o data ; iar in masina cand plec din parcare sunt 100 d egrade cred, dau la 16 grade si pe masura ce se raceste ok in masina pun pe 22 ..E regula asta cu 5 grade diferenta? Eu nu am auzit dar nici nu as putea sa o respect cred, e muuult prea cald. Sper sa nu racim niciodata
Cum faci pastele? Eu am scos niste orez integral..ma uit la el, el la mine..trebuie ales dar mi s-a spus ca iese o minunatie...Se fierbe o ora jumate cica ..Deci azi sunt bucatateasa hehe!
Sa-ti traiasca nepoteleul..asa e cand ii vezi crescand, eu am o nepotica de 18 ani si tot imi vine sa-i cumpar papusi cand ea cred ca e emo or something...

Multumesc ... eu ma orientasem spre Britax sau Inglesina Marco Polo .... dar sa vedem ....
Am observat ca la asta #8226;Varsta de utilizare: Grupa 1, 8 luni #8211; 4 ani (9 #8211; 18 kg). pai cred ca noi o sa ajungem la 9 kg peste vreo 6 luni, in conditiile in care daca ia 100 gr pe luna ...

_

Maria (28.08.2009)

Este orientativ ala 8 kg, mai degraba varsta e importanta, parerea mea!

Mergi la inceput

Maaai, ia terminat-va cu astea, io o iubesc maxim pe Hepi, e prietena mea ! Mi-a facut si poezie ! Repede si voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

La spartul targului urez si eu

LA MULTI ANI LISA!!!

FEtita frumoasa cu ochi migdalati iti doresc multa sanatate si tot binele din lume alaturi de familia ta frumoasa. Te pup cu mare mare drag si iti trimit virtual un brat de

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit, dragelor!

Hepi, special pt tine, multi pupici, imbratisari, colica, ciocolata, eugenii, love, love, love, inimioare!

Draga mea, n-am inteles ce-s chestiile alea? Poti te rog sa-mi explici? A incercat si co-autorul sa-mi de niste indicatii aseara, dar n-am percutat deloc, amintirile erau muuult prea vechi

Si apropo de AC, la noi e pe 18 grade.

Va pup cu drag!

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

La spartul targului urez si eu

LA MULTI ANI LISA!!!

FEtita frumoasa cu ochi migdalati iti doresc multa sanatate si tot binele din lume alaturi de familia ta frumoasa. Te pup cu mare mare drag si iti trimit virtual un brat de

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Hello Monicule !
Ce mai face Dragoselu' smecherelu' ?

C a r i n a Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Pai nu se putea sa lipsesc in aceasta zi speciala si sa nu urez LA MULTI ANI frumoasei noastre japoneze LISA MARIA!!SA CRESTI MARE CA FRUMOASA SIGUR VEI FI SI SA AI PARTE NUMAI DE FERICIRE IN VIATA!

O PUP SI PE FRUMOASA MAMA!LA MULTI ANI LISA-MARIA!

Poze Kiki&Twins

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

In alta ordine de idei, va rog din suflet, daca va strangeti sa faceti comanda la Luci, vreau si eu musai buburuza sau ceva anti insecte. SUnt disperata, fii-miu e carne vie pe tot corpul, imi vine sa urlu si sa plang cand il vad. AM ajuns si la urgente cu el crezand ca e varsat de vant dar defapt sunt intepaturi de insecte. Efectiv are niste galme mari, tari si rosii care fac lichid si se sparg si arata horrorr. Sunt disperata (cred ca ma repet )

CU toate astea are si el mintea creata, culege scame de pe jos, eu il alint Aspirator sau Prigoana, se da cu de pamant, face crize de isterie cand nu i se face pe plac etc. Deci ma inscriu si eu in club desi mie nu imi place in cllub...

Am si eu intrebare creata pt mamicile ale caror pui au luat-o la sanatoasa (adica merg). Cand cad, cum cad ai vostri? CA al meu din cauza tonajului se duce ca bolovanu la fund si se loveste rau de tot. Adica nu stie sa cada si el in maini de ex ca Davidelu ci se duce cu totu. DEja o iau razna. DIn fericire se ridica si o ia de la capat, spre disperarea mea, . Mi emi se pare ca nu prea are echilibru (tot din cauza greutatii) si din cauza asta cade aiurea.

Anomis mami drag sunt in asentimentul tau. NU stiu ce sa ma fac cu tonele lui. Are 11,5 si vreo 78 de cm. Dra zice ca-i gras, mie nu mi se pare(mi se pare ca-i bondoc, ca n-are gat, ca are picioare scurte, da asta-i alta poveste si eu il iubesc asa ). De mancat nu mai baga ca spartu, mai mult fructe si legume, sport practica Slava Domnului, bea 750 ml apa pe zi si tot pune pe el.

Nu mai spun ca e bubos la fund, ceafa, burta etc. I-am dat si eu cu Trixera si vad ca s-au mai estompat (asta pt hepi care a fost tare scumpa cu raspunsul ei pt ea )plus dusuri de cateva ori pe zi si mai ales dupa somn sau kk sau masa de fructe pe care o papa singur si-i curg zoaiele pana-n chiloti.

AM mai retinut ca nu v-ati schimbat deloc si m-am umflat de ras in cele 2 ore jumate de respiro de cand doarme fii-miu. Va iube mult

Hai sa va mai pup o data pe toate ca nu pot sa raspund punctual

LE: AM editat putin ca scrisesem aiurea, cam analfabet/agramat etc

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput