Dovlecei in sarbatoare169-La multi ani Lisa Maria!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Gata, noi fugim afara cat mai e respirabil, vorbim mai tarziu.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

neata! fetelor, daca la setarile albumului foto am dat in loc de public == nelistat , inseamna ca nu le mai poate vedea nimeni? pls spuneti-mi si mie, ca sunt varza la setarile picasei

TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Hellooou tuturor,

La multi ani Lisa. Nu pot sa ratez acest moment al deschizatoarei noastre de nasteri la odisee.

Da, m-am uitat si eu in urma si tare mi-a placut ce am vazut. Imi e dor de vremurile alea cand totul era parca mai usor dar si eram atat de nelinistita si abia asteptam sa imi vad copilasul la randul meu. Acum ca il am ma minunez in fiecare zi de el. Imi face el zile fripte dar stiam la ce ma bag asa ca nu are el nici o vina. Vom deveni cei mai buni prieteni intr-o zi.

Am vazut ca au intrat multe mamici in capiutolul asta. Le pup pe toate cu mare drag.

Hepi, nu ma pot abtine sa nu iti spun ca ti-am citit mesajul tau pt tine de nu stiu cate ori crezand ca are forumul ceva si mai apoi m-am prapadit de ras.

Va doresc o zi minunata si un weekend asemenea.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

neata! fetelor, daca la setarile albumului foto am dat in loc de public == nelistat , inseamna ca nu le mai poate vedea nimeni? pls spuneti-mi si mie, ca sunt varza la setarile picasei

TOT ANDREI DAR PE PICASA

Asa e, nu le mai vede nimeni decat tu.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

LA MULTI ANI LISAAAAAA, inca mai asteptam o felie de tort si o poza cu tine la 1 an (bine codata.....poza)

Am tot vrut sa spun ieri ca am vazut si eu intalnirea de gradul zero dintre cel mai mancacios bebelache si curatel si cinstitul si viitorul nostru parlamentar. Am vazut ca au incercat sa dea mana prieteneste si asteptam sa mai creasca sa-i vedem cum se alearga
Sa va traiasca mamicilor

Hepilica tie vreau sa-ti spun ca nu cred ca ai cunoscut-o pe Adela, azi e ziua lui Calin, fiul ei, sa cresti mare puiule. E o fata care imi place mie multttttt si care ar fi facut aici mare spectacol umoristic cu noi.
Tare mi-e dor de ea si de poantele ei.

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineata fetelor!
Ieri dupa-amiaza,ma pregateam sa merg la o mamica cu bebic nascut cu 6 ore inaintea lui PAul. Paul inca dormea,asa ca am profitat de timp sa imi fac un dusulet scurt.Cat m-am fatait prin camera,am fost pana in bucatarie,si nu am apucat sa ajung la baie ca l-am auzit pe PAul tipand tare si urat,cu frica,cum nu a tipat niciodata. M-am intors intr-o suflare in camera si el cazuse din pat,desi cu un minut in urma era la perete,pe patul mare,dormea cu jucari multe de langa care nu pleca altadata cand se trezea,a trecut peste pernele multe de la marginea patului si era jos,avea sange pe barbita,gurita si nasuc,am inceput sa tremur,nu stiam ce sa fac,sa sun la ambulanta,sa il spal sa vad cat si de unde curge. L-am luat,am fugit la baie si l-am spalat pe fata,si ii curgea sange de sub buza superioara,dintre gingie si buza.S-a oprit repede sangerarea,am fost pana la urma in vizita,s-a jucat acolo cu Denis,a papat laptic,mi-a fost frica sa ii dau solid,sa nu se loveasca la bubuta.Acum se joaca,a papat deja o banana,nu ma lasa sa mauit la buzita,aseara m-am uitat dupa ce a adormit .
Ce ma pune pe mine pe ganduri...
Stiu ca daca face rosu in gat sau altceva ce ar trebui sa ii faca febra,si nu face febra,inseamna ca nu lupta corpul cu boala,nu formeaza anticorpi,dar,cand se loveste cum s-a lovit el,are ca o taietura pe interiorul buzei,la exterior are o dunga rosie,deci s-a lovit destul de rau,de ce nu s-a umflat si nici invinetit zona,absolut deloc,nici macar aseara dupa lovitura. Nu inseamna ca tot nu lupta corpul lui in astfel de cazuri?
Poate am vorbit in dodii,atat pot acum,inca sunt speriata si imi dau palme ca nu am asteptat sa se trezeasca sa il iau cu mine.

Lali,mami+ Paul-Iulian si+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

La Multi Ani Lisa!! Sa Cresti mare si sanatoasa! Sabina, sa-ti traiasca micuta si sa te bucuri de ea!

La Multi ani dovleceilor sarbatoriti!
De ieri sunt in concediu caci nu lucrez pe perioada vacantelor scolare..am zis ca am timp sa intru mai des dar nu stiu de unde mi-au venit mie idei din astea Lilly a inceput bine concediul cu o infectie urinara, iar Ruby e un titirez!!

Va pup si mai intru..trebuie sa ajung la spital, avem vaccinul BCG azi.Uf!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Asa e, nu le mai vede nimeni decat tu.

Doamne, eu una m-am ingrozit ce am citit la generale si din cauza asta le-am trecut la nelistate; am vrut sa va dau link aseara, dar m-am gandit ca stric petrecerea si l-am sters; era prea frumoasa atmosfera ... am mai citit si azi un pic, sa vad cum putem face in continuare cu pozele... oare daca dam link pe mail e ok?
Luto, multumim de aprecieri, si eu abia astept sa-i vad pe amandoi tinandu-se de manuta prin parc

va pup! ma duc sa dau fructele la bebel

TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Lali, imi pare rau ca Paul a facut buf. Tin minte ca Lilly a cazut de pe canapea cand avea cam un an. Avea tot asa o taietura in gurita probabil de la contactul cu dintisorii, dar nimic altceva. Tin minte ca tremuram cu ea in brate, dar ea radea si a fost bine. Sper sa fie bine si Paul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineata,

Alex azi scoate branula Zeinei?

Lali si pe al meu l-am prins din zbor de 2 ori saptamana trecuta: o data din pat si o data de pe scari. dar tot si-a spart buza cand a dat cu capul de masa de activitati. i-a curs la sange de la gingie de m-am speriat. trebuie avut mare grija acum. sunt argint viu, nu alta.

am trecut si eu pozele pe unlisted. stiam de drop shots si daca iti downloadezi programul pe computer, poti sa pui mai multe poze o data, nu una cate una. E drept ca m-am obisnuit cu picasa.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput