Dovlecei in sarbatoare169-La multi ani Lisa Maria!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

La multi ani LISA !!!!!

Sa ai parte de un tor mare cu o lumanare in care sa sufli tare si sa ti se implineasca tot ce doresti...si tot ce-ti doresc parintii tai !!!
Numai de bine sa ai parte in viata !!!!!

Pupa Luci si sarbatoritii de azi dragi si frumosi.
Hepilica eu pe domnul tau nu l-am cunoscut dara daca te mosteneste fata va fi o meseriasa sufletista si pontoasa, combinatia ideala dupa gusturile mele

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

La multi ani LISA !!!!!

Sa ai parte de un tor mare cu o lumanare in care sa sufli tare si sa ti se implineasca tot ce doresti...si tot ce-ti doresc parintii tai !!!
Numai de bine sa ai parte in viata !!!!!

Pupa Luci si sarbatoritii de azi dragi si frumosi.
Hepilica eu pe domnul tau nu l-am cunoscut dara daca te mosteneste fata va fi o meseriasa sufletista si pontoasa, combinatia ideala dupa gusturile mele

Mergi la inceput

eu vreau sa sterg dublura dar nu ma lasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

[omulet care isi drege glasul de emotie]
Buna seara dovlecime draga,

Acum un an stateam si pazeam telefonul,doar doar oi mai primi ceva vesti de la Sabina dupa nasterea scumpetei de Lisa A fost o noapte cu totul speciala intr-adevar,plina de neliniste,emotii si bucurie si pe care am retrait-o de curand cand am deschis linkul pus de voi.M-a luat nostalgia de ieri,ma incearca tot felul de mixed feelings.Primul dovlecel care a implinit un anisor,sa ne traiasca!!!

Sa curga sampania deci si sa cante tobele

La multi ani Lisa Maria,printesa adorabila cu ochii migdalati,sa ai o viata lunga,frumoasa si plina de realizari!!!
Pup si mamica draga de mogalneata si-i urez multa,multa fericire alaturi de gazele ei dragi!

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Buna seara mamici dragi!

Nu puteam sa ratez asa sarbatoare!!! Primul dovlecel care implineste un anisor! Cat de frumos!!!

LISA

La multi ani LISA! Sa fii sanatoasa si norocoasa!!!

Te pup Sabina! Sa-ti traiasa minunatia!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

[quote]citat din mesajul lui hepilica

iar ati disparut? cum vin eu, cum pleaca toata lumea. va plictisesc sau nu va dati copiii cu crema ?

sa stii ca mi se intampla des....oare sa ma intreb si eu de ce?

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.

SA INCEAPA SARBATOAREA!

Lisa s-a nascut de cateva minute!Yuuhuuu!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

La Multi Ani, Lisa!!!!
Sa-ti fie viata o vesnica sarbatoare, sa fii vesela, sa fii norocoasa, sa te bucuri de fiecare moment pe care il traiesti cu intensitatea cu care ne-am bucurat noi, aici, acum 1 an in urma.
Te imbratisam cu mult drag mamico si te rugam sa o saruti pe mogalneata migdalata pentru fiecare dintre noi, in parte.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Lisa, la multi ani, migdalata scumpa!. Sa cresti mare si frumoasa, sanatoasa si voioasa!

Maia, Amos si Alexandru la multe lunite scumpilor! sa aveti parte de o zi plina de prajiturele, colicici si alte bunataturi.

Am citit si eu in fuga ultimul capitol. luci ai fost de coma cu povestile de la doctor.

am vrut sa zic atatea si am uitat....

Iuliko Sasha e mai mult nume de fata aici, asa ca ar face bine fata sa iasa, da?

Ma bucur sa o vad si pe Andre pe care o pup. Eu drept sa spun, am vazut pozele de la botez de ceva timp, dar nu mi-am dat seama ca sunt singura...sau printre putinele care au linkul ei de pe picasa.

uka apropo de manechin...[pai tu nu stii ma, mami, ma ca NU se cauta frumusetile clasice. Tocmai descrierea ta se potriveste unui top model adevarat.
luci al meu culege scampe, rupe covorul numai ca sa puna si el de-o scama...dar nu ar face nici neam pa sau alte chestii intelectuale. Abia daca l-am invatat sa se uite cu coada ochilui dupa minge. Si-i place sa dea cu piciorul in ea, daca il tin. in rest, sta ca tzatza la oglinda pe care o baloseste intr-un mare hal si se cearta toata ziua. Azi a reusit sa si-o traga in cap la cate genuflexiuni a facut.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Hai ca am mai citit cate ceva,dar imi pica ochii-n gura deja.Am vreo 3 pagini deschise,cu ultimele capitole,sa vad ce-mi aduc aminte-

-Zeina are o branula in piciorus:(( pup puiul mic sa treaca repede si sa o scoateti repede

-Somita,Atomix,Maria si Davidelu' merg singurei,yeee felicitari

-Davidelu' merge la cresa,unde nimiceste papusi si mananca fasole cu carnaciori/jacked potato:D

-Luci joaca badminton si din cand in cand merge la

-Uka si Selen au pus de o intalnire super faina

-Ana de Dana face parte din clubul copilasilor dornici sa presteze la calculator,in care ne inscriem si noi:)

-Dinutu are 7 dinti si e interesat de ceva miscare.Ii recomandam cu caldura urcatul si coboratul scarilor.Mami,iti raman datoare cu o intalnire.Te pup cu drag!

-Manga e nostalgica si busy in acelasi timp.Aidan e si el la clubul copiilor cu personalitate:)

-Hepi o sarbatoreste pe Maia,Bia pe Amos.La multe lunite pui scumpi!Hepi,eu il bag la dus cam de 2-3 ori pe zi si mai scapam asa de bubite,plus lasatul la nudul gol prin casa,e taaare fericit.

No ca s-o trezit iar.Va las,pup fetele si bebeii din dotare

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Yuhuuuuu primul nostru dovlecel implineste un anisor!!!

La Multi Ani Lisa Maria!!! Sa fii sanatoasa,migdalata mica, si sa ai parte de tot ce e mai bun pe lumea asta !

Un buchet de multe pentru MAMI!

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput